Προς το περιεχόμενο

sony KDL46HX750

kia pro ceed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα τελικα πηρα αυτην εδω μου αρεσε αρκετα και το θεμα που εχω τωρα ειναι τι γυαλια να παρω για να βλεπω 3d μου προτειναν αυτα αλλα ειναι πανακριβα εσεις τι λετε 

Sony TDGBT500A υπαρχει κατι ποιο φθηνο και κατι αλλο αξιζει σαν τηλεοραση εσεις τι λετε την εχει κανεις ευχαριστω
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν την πηρες κατω απο 400€ 350€ ευρω αξιζει οριακα. Ειναι παλιο μοντελο με καλη εικονα, μετρια κινηση, αδιάφορο 3D και σχεδον ανυπαρκτο smart - media player. Το μοντελο αυτο υποψιν εχει καταργηθεί καιρο τωρα.

Πολύ καλη επεξεργασία εχει η 750 και Αν δεν κάνω λάθος ειναι και 200hz.Με το 3d μην ανγχωνεσαι εφόσον μιλάμε για 46" είναι μικρή εκτος και αν κάθεσαι στο 1,5 μέτρο.Απο τα 2 μέτρα και μετά θες 50"+

καλησπερα τελικα την πηρα παιδια αλλα δεν γνωριζω πως μπορω να μπω σε ιστοσελιδες και να δω ταινιες απο το internet γινεται και αν ναι γνωριζει καποιος πως

Όχι στην συγκεκριμένη δεν γίνεται καθώς ο browser από ότι θυμάμαι δεν υποστηρίζει ούτε flash, ούτε html 5. Για smart γενικά ξέχασε το.

μπαινω σε site και μολις παω να δω την ταινια μου γραφει οτι δεν υπαρχει αρκετη διαθεσιμη μνημη δεν καταλαβαινω γνωριζει κανεις τι κανω λαθος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...