kia pro ceed Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα τελικα πηρα αυτην εδω μου αρεσε αρκετα και το θεμα που εχω τωρα ειναι τι γυαλια να παρω για να βλεπω 3d μου προτειναν αυτα αλλα ειναι πανακριβα εσεις τι λετε Sony TDGBT500A υπαρχει κατι ποιο φθηνο και κατι αλλο αξιζει σαν τηλεοραση εσεις τι λετε την εχει κανεις ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kia pro ceed Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα σας μπορει καποιος να μου απαντησει και για την επιλογη της τηλεορασης και για τα γυαλια ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Για τσέκαρε αν αυτά είναι συμβατά. http://www.skroutz.gr/s/3266764/Sony-TDG-500P.html?from=recommendation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kia pro ceed Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 σε ευχαριστω γενικα σαν τηλεοραση αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αν την πηρες κατω απο 400€ 350€ ευρω αξιζει οριακα. Ειναι παλιο μοντελο με καλη εικονα, μετρια κινηση, αδιάφορο 3D και σχεδον ανυπαρκτο smart - media player. Το μοντελο αυτο υποψιν εχει καταργηθεί καιρο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Στα σκρουτζομάγαζα, δεν υπάρχει καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kia pro ceed Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 αποι κοτσοβολο την πηρα δεν υπαρχει αλλη εκανα βλακεια μου αρεσε αρκετα ελπιζω να μην εκανα βλακεια και να αξιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Αμα σου αρεσει αυτο που βλεπεις μην ασχολεισαι παραπανω. Απολαυσε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kia pro ceed Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 δηλαδη φιλε μου σαν smart tv και σαν 3d δεν αξιζει δεν θα φαινεται καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Απο smart δεν ξέρω, αλλά η συγκεκριμένη είχε καλή ποιότητα εικόνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
link21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλη επεξεργασία εχει η 750 και Αν δεν κάνω λάθος ειναι και 200hz.Με το 3d μην ανγχωνεσαι εφόσον μιλάμε για 46" είναι μικρή εκτος και αν κάθεσαι στο 1,5 μέτρο.Απο τα 2 μέτρα και μετά θες 50"+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kia pro ceed Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα τελικα την πηρα παιδια αλλα δεν γνωριζω πως μπορω να μπω σε ιστοσελιδες και να δω ταινιες απο το internet γινεται και αν ναι γνωριζει καποιος πως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Όχι στην συγκεκριμένη δεν γίνεται καθώς ο browser από ότι θυμάμαι δεν υποστηρίζει ούτε flash, ούτε html 5. Για smart γενικά ξέχασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kia pro ceed Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 μπαινω σε site και μολις παω να δω την ταινια μου γραφει οτι δεν υπαρχει αρκετη διαθεσιμη μνημη δεν καταλαβαινω γνωριζει κανεις τι κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kia pro ceed Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2014 παιδια μπορει καποιος να με βοηθησει στο παραπανω θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα