abeness Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Παίδες χρειάζομαι ένα ΣΟΒΑΡΟ GPS για επαγγελματική χρήση (δεν με απασχολεί και πολύ το κόστος) και το βασικό είναι να μπορώ να έχω στα αγαπημένα φακέλους ή ομαδοποίηση τέλος πάντων των αγαπημένων. Το λέω αυτό γιατί θα χρειαστεί να βάλω πάνω από 150 τοποθεσίες στα αγαπημένα, και όπως είναι φυσικό δεν είναι δυνατόν να τα έχω χύμα. Θέλω να είναι γρήγορο, να έχει οθόνη που να είναι ευαίσθητη (όχι σαν το GARMIN που είχα πάρει και @^%$&*#@) και στις επιλογές αποφυγής διοδίων, να έχει ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ την Αττική οδό από τα υπόλοιπα διόδια. Γενικός ένα μοντέλο που να ΜΗΝ έχω προβλήματα. Παρακαλώ επειδή το θέμα είναι σοβαρό, θα ήθελα προτάσεις από ανθρώπους που έχουν δουλέψει αρκετά τα GPS Ευχαριστώ πολύ ...επίσης πολύ σημαντικό είναι να μπορώ να του βάζω μια σειρά από διευθύνεις ή αγαπημένα και να μου τα βάζει σε σειρά, και όχι να τρέχω απο Κηφισιά γλυφάδα και ξανά πίσω Κηφισιά κ.λπ.
BritGreek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Όλα αυτά που ζητάς, δεν νομίζω ότι τα καλύπτει ένα πρόγραμμα πλοήγησης. Όταν είσαι στην Αθήνα, γιατί να ξεχωρίζει την Αττική Οδό από τα υπόλοιπα διόδια; Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να υπάρχει καν. Θα μπορούσες να πάρεις ένα tablet με sim, όπως αυτά που έχουν τα ταξί, και να του βάλεις όποιο πρόγραμμα σε εξυπηρετεί καλύτερα, έχοντας και πρόσβαση στην κίνηση (traffic). Εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ κλειδωμένο gps με ένα μόνο πρόγραμμα, από τη στιγμή που υπάρχει το android. Επίσης, μπορείς να βάλεις ένα android 2din, με GPS, από Κίνα. Δεν βλέπω το λόγο να αγοράζει πλέον κανείς ξεχωριστή συσκευή gps, από τη στιγμή που έχει gps και στο κινητό του αλλά και σε tablet αν θέλει. Οι επιλογές σε προγράμματα είναι πολλές και καλές.
abeness Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Καταρχήν για να ξεχωρίζει την Αττική οδό απο τα άλλα διόδια υπάρχει σίγουρα γιατί το είχα (αν θυμάμαι καλά στο mio). Με εξυπηρετεί γιατί δεν θα κινούμε ΜΟΝΟ Αθήνα, οπότε μπορεί να προκύψει μαι διαδρομή που θα θέλω να ξεκινήσω από ένα σημείο Α μέσα στην Αθήνα, να μην με περάσει από την Αττική οδό, αλλά να θέλω να περάσω από τα διόδια της Εθνικής προς Λαμίας π.χ. Τώρα για αυτό που λες... με βάζει σε πειρασμό... λες να το κάνω έτσι; Ναι αλλά θα πρέπει να βρω κάποιο που να έχει ένα καλό tablet ακι που να έχει αποδεδειγμένα καλό δέκτη
BritGreek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το GPS σε tablet. Εγώ θα παραγγείλω 2din car gps με android από Chinavasion ή από το Αγγλικό Amazon με 200-250 ευρώ, για να μην έχω βεντούζες στο αυτοκίνητο αλλά και για τη λειτουργία του handsfree. Απλά θα πρέπει να είναι dual zone και να αφαιρείται η πρόσοψη. Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις από τον ήχο, τουλάχιστον τόσες που να μην καλύπτονται από ένα κινέζικο 2din. Για την Αττική οδό, μπορείς αφού βγεις από τα όρια της Αθήνας να αλλάξεις τη ρύθμιση σε ένα δευτερόλεπτο (αφού βέβαια σταματήσεις δεξιά, για ευνόητους λόγους). Εμένα το Mio δεν με καλύπτει καθόλου.
abeness Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξέρω βρε φίλε, τα κινέζικα τα φοβάμαι λίγο...Χρειάζομαι ένα επαγγελματικό μηχάνημα που να κάνω την δουλειά μου, δεν θέλω πειράματα
BritGreek Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Τότε αγοράζεις ένα tablet, και βάζεις όποιο πρόγραμμα (ή όλα) που σε εξυπηρετεί. Είναι πολύ απλό θέμα πλέον τα gps, και αυτό που μετρά περισσότερο είναι η ενημέρωση των χαρτών. Δική σου η επιλογή. Πάντως εγώ δεν θα αγόραζα κλειδωμένο gps, γιατί θέλω να μπορώ να του βάζω όποιο πρόγραμμα θέλω. Προσωπικά δουλεύω με tablet, και το κινητό μου, από την πρώτη ημέρα που πήρα android. Το rye που είχα αγοράσει πριν από χρόνια (ξεκλείδωτο), απλά δεν το αγγίζω πια. Άσε που χάλασε και η μπαταρία του στο χρόνο επάνω.
abeness Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Λες να το κάνω έτσι; θα το σκεφτώ σοβαρά Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα