hic_et_nunc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Έχεις δίκιο δεν ισχύει πια.. Γι αυτό το βλέπω στις συσκευές μου καθημερινά ακόμα κ σήμερα..Sent from my iPad using Insomnia Δεν ξέρω τι βλεπεις και τι όχι. Η ουσία είναι οτι το tab s ειναι ανώτερο στα πάντα απ το air. Αν εσυ για δικούς σου λόγους προτιμάς το air αλλάζει το πράγμα. Οπως σου είπα μου εδωσε ενα air ενας φίλος για κάποιες μέρες και δεν θα μπορούσα να συνυπαρξω μ αυτο το tablet. Στην τελική με τα 600+ ευρω του tab s επαιρνα ενα ipad air και ενα tab pro 8.4 αλλά δεν το έκανα γιατί δε θα μου ήταν χρήσιμο το ipad. Αν ηθελα να ασχολούμαι με Facebook, Twitter και λοιπά σαχλο-social θα το προτιμούσα αλλά δεν κάνουμε όλοι τα ιδια πράγματα
Hal9000 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Και επίσημα στις 16 Οκτωβρίου Το λογότυπο στην πρόσκληση είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε για την επέτειο των 30 χρόνων του Mac οπότε αναμένεται να έχουμε και νέα μοντέλα σε iMac, mac mini 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Και επίσημα στις 16 Οκτωβρίου Το λογότυπο στην πρόσκληση είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποιήθηκε για την επέτειο των 30 χρόνων του Mac οπότε αναμένεται να έχουμε και νέα μοντέλα σε iMac, mac mini Και ίσως και έγχρωμα imacs όπως παλιά. Γι'αυτό λένε και το "it's been way too long"... Επίσης η παρουσίαση θα μεταδίδεται ζωντανά!
Hal9000 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Επίσης η παρουσίαση θα μεταδίδεται ζωντανά! "Μεταδίδεται" είναι κάπως αισιόδοξη σαν δήλωση κρίνοντας από το τελευταίο livestream της Apple
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 "Μεταδίδεται" είναι κάπως αισιόδοξη σαν δήλωση κρίνοντας από το τελευταίο livestream της Apple Κακίες! Λογικά το πήραν το μάθημά τους και θεωρητικά η ζήτηση θα είναι μικρότερη από την παρουσίαση του iphone 6!
zio10 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Τι υποτίθεται ότι είναι αυτό το λογότυπο? Από την παρουσίαση εγώ περιμένω να δείξουν ένα μεγαλύτερο ipad όπως είχανε πει και να έχουμε κι εκεί 3 μεγέθη (Mini, κανονικό και plus). Αν και πιστεύω ότι μεγαλύτερο ipad θα είχε νόημα με πλήρες και όχι με mobile λειτουργικό
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Και ίσως και έγχρωμα imacs όπως παλιά. Γι'αυτό λένε και το "it's been way too long"... Επίσης η παρουσίαση θα μεταδίδεται ζωντανά! Ωχ, ελπιζω να μην επιβεβαιωθεις ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ωχ, ελπιζω να μην επιβεβαιωθεις ... Γιατί όχι? imacs σε πολλά χρώματα δεν θα είναι κάτι άσχημο!
Fotis13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Γιατί όχι? imacs σε πολλά χρώματα δεν θα είναι κάτι άσχημο! Iσα-ισα το αντιθετο θα ειναι , ειμαι σε φαση να παρω το πρωτο μου imac και δεν βλεπω να αντιστεκομαι αν το βγαλει σε χρωμα .Παλι λεφτα θα χαλασουμε παει το ταξιδι ... 1
kirileman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Παλι λεφτα θα χαλασουμε παει το ταξιδι ... Ντάξει μωρέ, είναι ανάγκη να κάτσεις 20 μέρες στα Bora Bora; Μια βδομαδούλα φτάνει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα