Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραια τα ipad kai ta imac ..βασικα εχουν πολυ καλες οθονες και το os thw apple απλα ειναι πολυ καλο και λειτουργικο ειδικα σε καποιες εφαρμογες .. το αιμακ ειναι πολυ καλο αλλα ειναι δυσκολο για καποιον που δεν εχει δε του περισσευουν να δωσει τοσα παραπανω για ουσιαστικα υποδεεστερο hardware οσον αφορα τα specs.. βεβαια τα μακιντος εχουν ντηζαιν και το λειτουργικο τα οποια σαφως αξιζουν καποια χρηματα και σιγουρα προσφερουν και στο πρακτικο κομματι 

συγνωμη αλλα επισης ηθελα να προσθεσω οτι οσον αφορα τις οθονες σε κινητα και ταμπλετ οι αμολεντ ειναι μακραν

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ένα 5Κ imac δεν θα προορίζεται για οικιακή χρήση. Και κρίνοντας από τις τιμές των οθονών με παρόμοια χαρακτηριστικά, τα 3000 φαίνονται λίγα... 

Είδωμεν.

Αν δεν περιορίζεται για οικιακή χρήση, καλό θα ήταν να βάλουν και κάνα hardware της προκοπής και όχι τα mobile. Άμα είναι να μας βάλει mobile παπαριές καληνύχτα! Τουλάχιστον στην περίπτωση αυτή ελπίζω να κρατηθούν οι τιμές χαμηλά. Άλλωστε και το Mac Pro κοστίζει περισσότερο απ' όσο το πουλά η Apple και είναι η μοναδική σωστή της κίνηση εδώ και χρόνια. Αν ακολουθήσει στο iMac λογική Mac Pro με consumer grade desktop hardware, το τσίμπησα από τους πρώτους... Αλλά με το γνωστό form factor δε νομίζω... Και αν έχεις δίκιο σε αυτά που λες θα μιλάμε για άλλη μια μεγάλη απογοήτευση. Γιατί το 5Κ θέλει άλογα. Δεν είναι μούφα iPhone που λυγίζει κιόλας και ξεπερνά και τα 1000 ευρώ στις καλές εκδόσεις.

Μην με παρεξηγείς, είμαι apple lover όχι hater, αλλά δεν είμαι και τυφλός.

Δημοσ.
Για να δούμε και τι άλλο θα αποκαλύψει ο cook σύμφωνα με την συνέντευξη του.....

Μήπως ότι παραιτήθηκε και αναλαμβάνει ο Forstall μπας και χαρούμε λίγο; Έβλεπα το Στίβαρο και προσκυνούσα και βλέπω τον Cook και θέλω να τον πλακώσω στις μάπες.

Δημοσ.

@Antonis669 Για να εδωσα 200+ ευρώ παραπανω για το tab s απ οτι θα μου κοστιζε το air μαλλον το έκανα αυτο που λες.

Πέρα απ το πως αποκρίνεται υπηρξαν κι άλλοι λόγοι οπως η επέκταση μνήμης ή η δυσκολια αλληλεπιδρασης με αλλες συσκευές (οπως π.χ η tv μου οπου θα χρειαζόμουν και apple tv για να κανω αυτα που θέλω)

Καλό ειναι που προσπαθείς να δικαιολογήσεις την αγορά σου.. Αλλα κ μονο που προσπαθείς.. Δεν πείθεις..

Συμφωνώ κ γω πως το πενάκι κ το software που το συνοδεύει στα note ειναι το ατού.. Να σε προλάβω κ να πω πως εκτός απο iPad το τελευταίο καιρό έχω και ένα note 3 οπότε κ τα βλέπω μπροστά μου τα πράγματα..

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Πριν 1,5 μηνα στην αγορά του νεου μου tablet επέλεξα το tab s 10.5 γιατί εκτος απ την αναμφησβιτητα εκπληκτική οθόνη, ξεπερνάει στα παντα το ipad air. Εχω την περιέργεια να δω αν το νεο ipad καταφέρει εστω να πλησιάσει το tab s

Δες και κανενα win tablet και έλα μετά να ξαναποσταρεις....

Δημοσ.

Το νέο Air χρειάζεται κατά την άποψη μου 2GB RAM και οι εκδόσεις να αρχίζουν από 32GB.

Η RAM όχι τόσο για το τωρινό iOS 8 αλλά για τα επόμενα που πιθανόν να είναι πιο "απαιτητικά".

Δημοσ.

Καλό ειναι που προσπαθείς να δικαιολογήσεις την αγορά σου.. Αλλα κ μονο που προσπαθείς.. Δεν πείθεις..

Συμφωνώ κ γω πως το πενάκι κ το software που το συνοδεύει στα note ειναι το ατού.. Να σε προλάβω κ να πω πως εκτός απο iPad το τελευταίο καιρό έχω και ένα note 3 οπότε κ τα βλέπω μπροστά μου τα πράγματα..

Sent from my iPad using Insomnia

Δεν προσπαθώ να πείσω για κάτι μητε να δικαιολογήσω τίποτα.

Αμφιβαλεις οτι το tab s ειναι ανώτερο στα παντα απ το air;;;

By the way το tab s δεν εχει πενάκι. Μηπως το μπερδευεις με αλλη συσκευή; ;;

Δημοσ.

Μιλούσα για τη σειρά note. Το tab s με αφήνει παγερά αδιάφορο. Στο note έχει νόημα να πάει κάποιος όμως..

Το tab s όπως και όλα τα Android tablets δεν έχουν τόσο ποιοτικό περιβάλλον και υποστήριξη.. Άνοιξε μια εφαρμογή στο ipad Κ την ίδια στο tab.

Στο ipad όλα είναι γραμμένα γι αυτό. Στο tab όμως όχι.

Αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό για κάποιους απ το bluetooth ή το flash.

Το πενάκι στο note όμως ναι είναι μια μικρή επανάσταση..

Δημοσ.

Μιλούσα για τη σειρά note. Το tab s με αφήνει παγερά αδιάφορο. Στο note έχει νόημα να πάει κάποιος όμως..

Το tab s όπως και όλα τα Android tablets δεν έχουν τόσο ποιοτικό περιβάλλον και υποστήριξη.. Άνοιξε μια εφαρμογή στο ipad Κ την ίδια στο tab.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παλαιότερα ναι, οχι πια

Δημοσ.

Κάτι ψιθυρίζεται και για πιθανή ανανέωση του ξεχασμένου Mac mini...

Μακάρι!

Εγώ αυτό περιμένω και ελπίζω να έχει ποιοτικό desktop hardware και όχι mobile σαβούρα, για να κάτσει επάνω στο γραφείο με μια καινούργια Dell οθόνη.

Αν και φοβάμαι ότι θα το καταστρέψει και αυτό (non upgradable ram & ssd).

Δημοσ.

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παλαιότερα ναι, οχι πια

Έχεις δίκιο δεν ισχύει πια.. Γι αυτό το βλέπω στις συσκευές μου καθημερινά ακόμα κ σήμερα..Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...