Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπήκαμε στον Οκτώβριο, και γνωρίζαμε ότι αργά ή γρήγορα η Apple θα επέλεγε μία ημερομηνία για να παρουσιάσει νέα μοντέλα στη σειρά iPad. Σύμφωνα με πληροφορίες του re/code, η Apple θα οργανώσει εκδήλωση για τη παρουσίαση των νέων συσκευών της στις 16 Οκτωβρίου.Η ημερομηνία για το event είναι λίγο νωρίτερα από τη περσινή ημερομηνία ανακοίνωσης του iPad Air, του iPad Mini με οθόνη Retina και του ανανεωμένου Mac Pro. Αυτή τη φορά περιμένουμε από την εταιρεία να ανακοινώσει την αναβαθμισμένη έκδοση του iPad Air (πιθανόν να συμπεριλάβει και το χρυσό χρώμα στις υπάρχουσες επιλογές), τη τελική έκδοση του OS X Yosemite και ανανεωμένους iMac (μεταξύ των οποίων ένα νέο μοντέλο 27 ιντσών με οθόνη Retina ανάλυσης 5K).

Η εταιρεία δεν έχει στείλει ακόμα προσκλήσεις, ωστόσο το re/code έχει καλό ποσοστό επιτυχίας, και θεωρείται αξιόπιστο στις πληροφορίες του. Η εκδήλωση, και βεβαίως τα νέα προϊόντα, έρχονται τη κατάλληλη εποχή για την Apple, και από ότι φαίνεται όλα θα είναι έτοιμα πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων για τους πελάτες της.

Ενημέρωση 8/10 19:13: Πλήρης επιβεβαίωση των πληροφοριών, με την Apple να ανακοινώνει επίσημα την επόμενη της παρουσίαση για τις 16 Οκτωβρίου και με την πρόσκληση να αναφέρει ότι «πέρασε πάρα πολύς χρόνος».

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: The Verge

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι πολυ περιεργος να δω την τιμη του νεου imac 27".

Betαρω στα 2999ε  :P

Λίγα δε λες; Σκέψου ότι το 5k monitor της Dell έχει υποθεί ότι σα launch price θα έχει κάπου στα 2.5K $.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω περιμενω να δω τους καινουριους imac διοτι ενδιαφερομαι για αγορΑ, ipad θα ´παραμεινω με το 4αρι μεχρι το επομενο μοντελο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ειμαι πολυ περιεργος να δω την τιμη του νεου imac 27".

Betαρω στα 2999ε :P

Ένα 5Κ imac δεν θα προορίζεται για οικιακή χρήση. Και κρίνοντας από τις τιμές των οθονών με παρόμοια χαρακτηριστικά, τα 3000 φαίνονται λίγα... 

Είδωμεν.

Δημοσ.

Δεν υποτιθεται οτι ο imac 27' ειναι η χρηση τομη μεταξυ επαγγελματια (mac pro) και του απλου χρηστη (imac 21');

Μονο σε εμενα φαινεται λαθος σκεψη να κανουν τετοια κινηση με τετοια χαρακτηριστικα αρα κατ επεκτασην και τιμη;

Διοτι, πρωτον ποια θα ειναι η λυση για τον απλο χρηστη που θελει ενα desktop και οχι λαπτοπ? Μονο ο 21' imac?

Και δευτερον, ποια θα ειναι η μοιρα του mac pro ?

• Like 1
Δημοσ.

Ελπιζω να εχουν ελλατωσει και αλλο τα led της οθονης για ακομα περισσοτερο backlight bleeding και χαλια uniformity,αρκει να το κανουν οσο πιο λεπτο γινεται.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υποτιθεται οτι ο imac 27' ειναι η χρηση τομη μεταξυ επαγγελματια (mac pro) και του απλου χρηστη (imac 21');

Μονο σε εμενα φαινεται λαθος σκεψη να κανουν τετοια κινηση με τετοια χαρακτηριστικα αρα κατ επεκτασην και τιμη;

Διοτι, πρωτον ποια θα ειναι η λυση για τον απλο χρηστη που θελει ενα desktop και οχι λαπτοπ? Μονο ο 21' imac?

Και δευτερον, ποια θα ειναι η μοιρα του mac pro ?

Προφανώς, θα έχει κι άλλα configurations.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν 1,5 μηνα στην αγορά του νεου μου tablet επέλεξα το tab s 10.5 γιατί εκτος απ την αναμφησβιτητα εκπληκτική οθόνη, ξεπερνάει στα παντα το ipad air. Εχω την περιέργεια να δω αν το νεο ipad καταφέρει εστω να πλησιάσει το tab s

Δημοσ.

Φίλε μου αυτό που λες είναι τελείως αβάσιμο. Μόνο αν τα δουλέψεις συγχρόνως θα αντιληφθείς τη διαφορά (το έκανα για ένα μήνα). Αυτό που ζηλεύω από τη SAMSUNG είναι το πενάκι στα ΝΟΤΕ. Πολύ καλή δουλειά. 

• Like 1
Δημοσ.

@Antonis669 Για να εδωσα 200+ ευρώ παραπανω για το tab s απ οτι θα μου κοστιζε το air μαλλον το έκανα αυτο που λες.

Πέρα απ το πως αποκρίνεται υπηρξαν κι άλλοι λόγοι οπως η επέκταση μνήμης ή η δυσκολια αλληλεπιδρασης με αλλες συσκευές (οπως π.χ η tv μου οπου θα χρειαζόμουν και apple tv για να κανω αυτα που θέλω)

Δημοσ.

Πριν 1,5 μηνα στην αγορά του νεου μου tablet επέλεξα το tab s 10.5 γιατί εκτος απ την αναμφησβιτητα εκπληκτική οθόνη, ξεπερνάει στα παντα το ipad air. Εχω την περιέργεια να δω αν το νεο ipad καταφέρει εστω να πλησιάσει το tab s

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

• Like 14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...