Προς το περιεχόμενο

Huawei Honor 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω για το Smartphone Huawei Honor 6, με ενδιαφέρει και θέλω αν γνωρίζει κάποιος να μου πει πότε είναι πιθανό να έρθει στην Ελλάδα;  Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου :) θα προσπαθήσω να το αγοράσω από ebay :)

Ήμουν ανάμεσα στο Honor 6 και στο  Ascend p7, στο Ascend p7 μου άρεσε πολύ φοβερός σχεδιασμός γυαλί μπρος πίσω αλλά τελικά κατέληξα στο Honor 6  

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ φίλε μου :) θα προσπαθήσω να το αγοράσω από ebay :)

Ήμουν ανάμεσα στο Honor 6 και στο  Ascend p7, στο Ascend p7 μου άρεσε πολύ φοβερός σχεδιασμός γυαλί μπρος πίσω αλλά τελικά κατέληξα στο Honor 6  

Στο ebay πόσο το βρίσκεις!? Από έμπιστο μαγαζί, το reportspam, που έχω αγοράσει κάμποσες φορές βλέπω το έχουν 290€ τελική τιμή.

Δημοσ.

Κάτι δεν διαλέγεις σωστά. 290€ έχει

Οριστε φωτό

Πάντως για τόσα λεφτά θα προτιμούσα μαγαζί, πουμπορείς ευκολα να το βρεις αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση ;)

post-64788-0-90170900-1412367655_thumb.png

Δημοσ.

Με το θέμα τις εγγύησης τι παίζεi; 

ελα ντε...κινηταρα εντομεταξει με τοσα χρηματα μονο ! τρελαθηκα !

Δημοσ.

Με το θέμα τις εγγύησης τι παίζεi; 

Εάν πάθει κάτι το στέλνεις πίσω στην κίνα με δικά σου έξοδα στο φτιάχνουν και στο ξαναστέλνουν πίσω.

Δημοσ.

Κάτι δεν διαλέγεις σωστά. 290€ έχει

Οριστε φωτό

Πάντως για τόσα λεφτά θα προτιμούσα μαγαζί, πουμπορείς ευκολα να το βρεις αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις την εγγύηση ;)και 

και συ κάνεις λάθος που επιλέγεις να κάνει την μετατροπή αυτοματα το σιτε πάντα σου λεει χαμηλότερα άμα πας με τα τωρινα στοιχεία βγαίνει στα 307 περίπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...