mixaliskriti1992 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα σημερα εβαλα το X.M.P profile απο τα bios για να ενεργοποιησω την ραμ στα 1866mhz ...αυτο επισης κανει sync all cores που παει τους πυρηνες στα 3.9 ghz που ειναι το turbo...αυτο που παρατηρω ειναι οτι εχω 1.232voltage δεν ειναι πολυ για αυτες τις ταχυτητες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αν ειναι σταθερό το σύστημα δεν νομίζω οτι υπάρχει θέμα , έκανες test τις ram με το memtest ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixaliskriti1992 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 εκανα ενα prime gia 30λεπτα...οχι αλλα ειχα κανει παλια memtest...μπορει να crasharei αν ειναι πολυ το voltage για αυτες τις ταχυτητες? ωστοσο στα bios μεσα μου δειχνει 1.15 αλλα cpuz και hwmonitor 1.23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ένα από τα δύο θα λέει ψέματα. Πιο πολύ το Cpuz και το hwmonitor μου φαίνεται ότι λέει μαλακιες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixaliskriti1992 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ένα από τα δύο θα λέει ψέματα. Πιο πολύ το Cpuz και το hwmonitor μου φαίνεται ότι λέει μαλακιες! και να λεει βλακειες το biοσ και τρεχω οντως σε 1.24 ασ πουμε παιζει να κανω ζημια απο overvoltage as πουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Γενικά οι μητρικές σε default ρυθμίσεις δίνουν παραπάνω ρεύμα από ότι χρειάζεται το σύστημα για λόγους σταθερότητας. Σκέψου ένας που δεν έχει γνώση με volt να πάρει μητρική και να μην ανοίγει ο υπολογιστής η να κάνει reboot για μη επαρκές τάση. Ωστόσο αν το ψάξεις θα μπορέσεις να το ρίξεις ώστε να έχεις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixaliskriti1992 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2014 σκεψου full load εχω 60 C max οποτε δεν υπαρχει λογος να ανησυχω γισ την ταση ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα