trolaro Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 έχω στα χέρια μου ένα iphone 3GS και δε μπορώ να εγκαταστήσω το facebook mesenger, viber...κανείς καμία ιδέα να με βοηθησει ; Ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει να κατεβάσεις το itunes και να κατεβάσεις αυτά που θες με το aplleid που έχει και το iphone σου,δεν χρειάζεται να κάνεις συγχρονισμό και μάλιστα είναι και χειρότερο αν κάνεις,μετά μπες στο app store από το iphone και ξανά πάνε σε αυτές της εφαρμογές,τώρα θα σε ενημερώσει στην κάθε μια ότι θέλει νεότερο os αυτή η εφαρμογή και θα σε προτρέψει να κατεβάσεις την τελευταία συμβατή έκδοση. (Μου δώσανε και εμένα ένα τέτοιο πρόσφατα)
trolaro Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Πρέπει να κατεβάσεις το itunes και να κατεβάσεις αυτά που θες με το aplleid που έχει και το iphone σου,δεν χρειάζεται να κάνεις συγχρονισμό και μάλιστα είναι και χειρότερο αν κάνεις,μετά μπες στο app store από το iphone και ξανά πάνε σε αυτές της εφαρμογές,τώρα θα σε ενημερώσει στην κάθε μια ότι θέλει νεότερο os αυτή η εφαρμογή και θα σε προτρέψει να κατεβάσεις την τελευταία συμβατή έκδοση. (Μου δώσανε και εμένα ένα τέτοιο πρόσφατα) όταν κατεβάσω κάτι μου βγάζει ότι δεν είναι συμβατή για τη συσκευή και δε γίνεται η εγκατάσταση. αν γίνεται να μου πεις αναλυτικά τι πρέπει να κάνω η υπάρχει τίποτα σχετικό βίντεο που να με βοηθήσει.
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αυτό σου λέω,πρέπει να την κατεβάσεις πρώτα από το itune την εφαρμογή,χρειάζεσαι οδηγό για αυτό;; ,μόλις συσχετιστεί η εφαρμογή με το appleID και πας να το κατεβάσεις από το iphone θα σου προτείνει να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση που τρέχει στο os6 αντί να σου πει ότι δεν είναι συμβατή για τη συσκευή.
trolaro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αυτό σου λέω,πρέπει να την κατεβάσεις πρώτα από το itune την εφαρμογή,χρειάζεσαι οδηγό για αυτό;; ,μόλις συσχετιστεί η εφαρμογή με το appleID και πας να το κατεβάσεις από το iphone θα σου προτείνει να κατεβάσεις την τελευταία έκδοση που τρέχει στο os6 αντί να σου πει ότι δεν είναι συμβατή για τη συσκευή. εμένα βασικά είναι ios 5. και αυτός που μου το έδωσε το έχει σπάσει για να περνει και android εφαρμογές δε έχω καταλάβει καλά. τη μπορώ να κάνω τώρα ?
TheELF Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αφού το έχει σπάσει ψάξε για ένα εικονίδιο που λέει cydia είναι το app store για τα σπασμένα και δες αν σου τα περνάει από εκεί,το κόλπο που περιγράφω δουλεύει πάντως από ios 4 και πάνω.
trolaro Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Αφού το έχει σπάσει ψάξε για ένα εικονίδιο που λέει cydia είναι το app store για τα σπασμένα και δες αν σου τα περνάει από εκεί,το κόλπο που περιγράφω δουλεύει πάντως από ios 4 και πάνω. φίλε μου ευχαριστώ κατά που με βοηθάς. απλά όταν μπαίνω cydia δηλαδή στο store μου βγάζει αυτό το μήνυμα : -wow you exeeded the number of package names this ART is capable of. -problem with mergelist -the package lists could not be opened
TheELF Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 http://www.iphonefaq.org/archives/972477 Έχει βάλει πολλές διευθύνσεις από της οποίες κατεβάζει εφαρμογές και δεν αντέχει. Υπάρχει λόγος που δεν το ανεβάζεις σε ios6;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα