menthol1979 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 την έχω εδώ και 4 μήνες και την φορτίζω 2 φορές την εβδομάδα. δεν έχω παρατηρήσει διαφορά στην απόδοση της. βέβαια εγώ εχω την αυθεντική! μήπως η εμπειρία σου βασίζεται σε μη αυθεντική Xiaomi μπαταρία και δεν το έχεις καταλάβει? -είναι πραγματικά ολόιδιες- Δεν κατάλαβες το ποστ μου, είπα ΜΟΝΟ Xiaomi = εγγύηση. Οτιδήποτε άλλο πάρεις από ebay π.χ. που είπε ένας φίλος στάνταρ έχει φόλα μπαταρία μέσα που στις 3 φορτίσεις την στέλνεις σκουπίδια. Γλυκοκοιτάω την 5400 να χωράει καλύτερα σε τσαντάκι 1
giorgoslouk Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Xiaomi Power Bank έχω κι εγώ. Άπαιχτο, το πλήρωσα κάπου 17€. Γιατί να δώσω 40; Για να ενισχύσω την πτωχή m$; 1
jmirko15 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Και τα Anker είναι πολύ καλά, μικρά σε μέγεθος (έχει και μεγαλύτερα φυσικά) και έχουν καλές τιμές. 2
menthol1979 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Και τα Anker είναι πολύ καλά, μικρά σε μέγεθος (έχει και μεγαλύτερα φυσικά) και έχουν καλές τιμές. Ναι! Και έχει και ένα slim μοντέλο με ενσωματωμένο καλωδιάκι τρομερό και πολύ αξιόπιστο απότι έχω διαβάσει. Και τρομεροί φορτιστές.
michael92 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Τέτοια βρίσκεις και στο ebay με 10 ευρώ. Όχι Microsoft, αλλά βρίσκεις. Kaboom. 2
status Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Το κοστος ειναι στα 40 ευρω. Not bad για τη συγκεκριμενη χωρητικοτητα. 10000ma από ebay με ηλιακό πανελάκι κλπ..α, και usb output με 2 και 1 αμπέρ . και όλα αυτά στα 15 ευρά.
Cosbuster Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 10000ma από ebay με ηλιακό πανελάκι κλπ..α, και usb output με 2 και 1 αμπέρ . και όλα αυτά στα 15 ευρά. Ε, άμα είναι έτσι βάλε δυο κιλά στη σακούλα να 'χουμε!
Dj_kourampies Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Και τα Anker είναι πολύ καλά, μικρά σε μέγεθος (έχει και μεγαλύτερα φυσικά) και έχουν καλές τιμές. Μόνο τα Anker δίνουν πραγματικό συνεχές 1.5Α στο Nexus 5 μου. Φορτίζουν πολύ ταχύτερα από οποιοδήποτε AC φορτιστή. Οι χωρητικότητες τους είναι πραγματικές, και γενικά τα συστήνω ανεπιφύλακτα, όπως και το φορτιστή αυτοκινήτου Anker που έχω. Από τιμές δε τα λες φθηνά, αλλά σίγουρα αξίζουν τα λεφτά τους.
badweed Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 θα συγκρατησω το μικροσοφτ λάμια ! http://el.wikipedia.org/wiki/Λάμια σκοτωνε τα παιδια ( νοκια και ποσες εχει εξαγορασει για να τις βγαλει απ τον αναταγωνισμο γιατι θα ,ή την, προσπερναγανε ) και εβγαζε τα ματια της (milenium serface ,vista, 8 , 10, και δεκαδες παλι εφαρμογες που αποκτησε απο ικανους developers αλλα την προσπερασανε αλλοι ικανοι developers που ειχαν οραμα πχ . connectix virtual pc vs vmware vbox και αλλα ) οχι δεν ειμαι hater ,user ειμαι (ευρυτερος απο τα προιοντα μιας εταιριας )
ektor7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 θα συγκρατησω το μικροσοφτ λάμια ! http://el.wikipedia.org/wiki/Λάμια σκοτωνε τα παιδια ( νοκια και ποσες εχει εξαγορασει για να τις βγαλει απ τον αναταγωνισμο γιατι θα ,ή την, προσπερναγανε ) και εβγαζε τα ματια της (milenium serface ,vista, 8 , 10, και δεκαδες παλι εφαρμογες που αποκτησε απο ικανους developers αλλα την προσπερασανε αλλοι ικανοι developers που ειχαν οραμα πχ . connectix virtual pc vs vmware vbox και αλλα ) οχι δεν ειμαι hater user ειμαι (ευρυτερος απο τα προιοντα μιας εταιριας ) Δε θα κοιμαμαι αποψε με τοσα Λαμιο-προιοντα γυρο μου! 1
xteliox Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μου θυμιζει λιγο το παλιο ανεκδοτο με το σοβιετικο ρολόι...εεε.. που πας....ξεχασες τις μπαταριες!
thodwristhess Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Amazon.....ravpower 10400mAh πολύ καλή κατασκευή 18 ευρώ! ! Γιατί το συζητάτε ακόμα? ?
Amlet Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Προτεινετε κατι αξιολογο καλοι μου ανθρωποι γιατ και εμεις που θελουμε να αγορασουμε σαστισαμε
efstratios1982 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μετά από 2 ατυχείς συναλλαγές όσον αφορά τον Xiaomi Powerbank 10400mAh επιτέλους πήρα τον σωστό. (Ότι βλέπετε με κόστος κάτω από 20€ απλά μην το πλησιάζετε). Μέχρι τώρα λειτουργεί μια χαρά. Αν θέλετε τη γνώμη μου ψάξτε στο ίντερνετ τις διαφορές μεταξύ γνήσιου κ ψεύτικου πριν το πάρετε για να ξέρετε τι θα παραλάβετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα