gogoulini79:P Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 καλησπερα παιδια, αν μπορει και υπαρχει καποιος ν μ βοηθησει με το παρακατω προβλημα: εβαλα κατι ακουστικα που πηρα τις προαλλες και ολα ηταν καλα αλλα χθες ειχα την χαζη ιδεα να προσπαθησω ν κανω τ ακουστηκα ν δουλευουν μονο σαν μικροφωνο και να ακουω απο την οθονη του πισι εγω.... και εκανα κατι ρυθμισεις εκει στις συσκευες ηχου... καπου εκει εκανα κατι λαθος και τωρα σε ολες τις ενδειξεις δειχνει οτι εχω ηχο και εγω δεν ακουω τιποτα να βγαινει απο την οθονη.... τι να κανω? βοηθεια..!!
evoracing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεξί κλικ στο εικονίδιο με το ηχείο και πάτα playback devices. Εκεί δες ποιο έχει ως προεπιλογή... Κανονικά πρέπει να είναι το speakers ή hdmi άμα έχεις hdmi σύνδεση (δεν ξέρω βέβαια γιατί δεν είχα ποτέ hdmi).
gogoulini79:P Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεξί κλικ στο εικονίδιο με το ηχείο και πάτα playback devices. Εκεί δες ποιο έχει ως προεπιλογή... Κανονικά πρέπει να είναι το speakers ή hdmi άμα έχεις hdmi σύνδεση (δεν ξέρω βέβαια γιατί δεν είχα ποτέ hdmi). ειναι προεπιλεγμενο κ οτν παιζει κατι στο πισι γινεται πρασινο και δειχνει σαν να παιζει κανονικα αλλα δεν βγαινει ηχος απο την οθονη... =/
evoracing Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Κάτι με τις προεπιλογές παίζει λογικά... Μπορείς να βγάλεις ένα screenshot like this?:
Xristaras12 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 πως μεταφέρεις ήχο στην οθόνη σου; μέσω hdmi;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα