Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΗΤC μεχρι κοκκαλο. Με 'χει κατασκλαβωσει αυτη η εταιρια. 

Οταν τα αγοραζεις, τσουζει το πωπουδακι σου. Αλλα βγαζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω με το περασμα του χρονου. Μιλαμε για σκυλια ανελαιητα!

Εχω ενα εξυπνο HTC  του 2007. Του εχω φλασαρει γυρω στα 500 διαφορετικα firmware. Ακομα αντεχει. Τι στο κορακα? Δε λεει να πεθανει για τηλ.

Εχω μεινει μαλαλας. Τι αλλο να πω? Ειναι ζωντανη διαφημιση.

Οσο για τα specs των κινεζικων.... τους εχω γραμμενους ολους.

Ολα τα λεφτα μου στους "ΑΠΕΘΑΝΤΟΥΣ".

Δημοσ.

ΗΤC μεχρι κοκκαλο. Με 'χει κατασκλαβωσει αυτη η εταιρια.

Οταν τα αγοραζεις, τσουζει το πωπουδακι σου. Αλλα βγαζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω με το περασμα του χρονου. Μιλαμε για σκυλια ανελαιητα!

Εχω ενα εξυπνο HTC του 2007. Του εχω φλασαρει γυρω στα 500 διαφορετικα firmware. Ακομα αντεχει. Τι στο κορακα? Δε λεει να πεθανει για τηλ.

Εχω μεινει μαλαλας. Τι αλλο να πω? Ειναι ζωντανη διαφημιση.

Οσο για τα specs των κινεζικων.... τους εχω γραμμενους ολους.

Ολα τα λεφτα μου στους "ΑΠΕΘΑΝΤΟΥΣ".

Ε εντάξει, δεν το έβαλες να κωπηλατεί στις γαλέρες κιόλας, firmwares του πέρασες!..

Παρεμπιπτόντως, το hardware γενικά είναι κοινό για όλους.

Δημοσ.

Πάντως σαν κάτοχος M7 και μετα M8 και έχοντας δουλέψει και Xperia και Galaxy και Optimus μπορω να πω ότι η HTC έχει καταφέρει να συνδυάσει μοναδικά την ποιότητα κατασκευής, την εμφανιση , τις επιδόσεις , τον πολύ καλό ήχο , το smooth περιβάλλον, πράγμα που πολύ λιγα smartphones επιτυγχάνουν.

Εκεί που χάνει ειναι στο marketing απέναντι στους ανταγωνιστές. Και στο φινάλε καλό είναι να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες καλές επιλογές γιά τον καταναλωτή.

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Απλά κρίμα για μα εταιρία που προσπαθεί να δώσει ποιοτικά smartphone στον χώρο του android..... μέσα και έξω. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να εξαγοραστεί.

347wj9z.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...