StigmaX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Λιγο τα πλαίσια να μικρινει η htc και θα δει τις πωλήσεις της να εκτοξεύονται
NEFTIS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ΗΤC μεχρι κοκκαλο. Με 'χει κατασκλαβωσει αυτη η εταιρια. Οταν τα αγοραζεις, τσουζει το πωπουδακι σου. Αλλα βγαζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω με το περασμα του χρονου. Μιλαμε για σκυλια ανελαιητα! Εχω ενα εξυπνο HTC του 2007. Του εχω φλασαρει γυρω στα 500 διαφορετικα firmware. Ακομα αντεχει. Τι στο κορακα? Δε λεει να πεθανει για τηλ. Εχω μεινει μαλαλας. Τι αλλο να πω? Ειναι ζωντανη διαφημιση. Οσο για τα specs των κινεζικων.... τους εχω γραμμενους ολους. Ολα τα λεφτα μου στους "ΑΠΕΘΑΝΤΟΥΣ".
Voodooman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ΗΤC μεχρι κοκκαλο. Με 'χει κατασκλαβωσει αυτη η εταιρια. Οταν τα αγοραζεις, τσουζει το πωπουδακι σου. Αλλα βγαζουν τα λεφτα τους και με το παραπανω με το περασμα του χρονου. Μιλαμε για σκυλια ανελαιητα! Εχω ενα εξυπνο HTC του 2007. Του εχω φλασαρει γυρω στα 500 διαφορετικα firmware. Ακομα αντεχει. Τι στο κορακα? Δε λεει να πεθανει για τηλ. Εχω μεινει μαλαλας. Τι αλλο να πω? Ειναι ζωντανη διαφημιση. Οσο για τα specs των κινεζικων.... τους εχω γραμμενους ολους. Ολα τα λεφτα μου στους "ΑΠΕΘΑΝΤΟΥΣ". Ε εντάξει, δεν το έβαλες να κωπηλατεί στις γαλέρες κιόλας, firmwares του πέρασες!.. Παρεμπιπτόντως, το hardware γενικά είναι κοινό για όλους.
HALF EVIL Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Πάντως σαν κάτοχος M7 και μετα M8 και έχοντας δουλέψει και Xperia και Galaxy και Optimus μπορω να πω ότι η HTC έχει καταφέρει να συνδυάσει μοναδικά την ποιότητα κατασκευής, την εμφανιση , τις επιδόσεις , τον πολύ καλό ήχο , το smooth περιβάλλον, πράγμα που πολύ λιγα smartphones επιτυγχάνουν. Εκεί που χάνει ειναι στο marketing απέναντι στους ανταγωνιστές. Και στο φινάλε καλό είναι να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες καλές επιλογές γιά τον καταναλωτή.
DJTaurus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Η HTC επιστρέφει στο κόκκινο με καθαρές ζημιές τριμήνου στα 261.000 δολάρια.
DJTaurus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Απλά κρίμα για μα εταιρία που προσπαθεί να δώσει ποιοτικά smartphone στον χώρο του android..... μέσα και έξω. Δεν αποκλείεται στο μέλλον να εξαγοραστεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα