cuba11 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Είχα εγκατεστημένο το itunes, το χρησιμοποιώ για ένα ipod shuffle. Σήμερα μετά από καιρό προσπάθησα να χρησιμοποιήσω το itunes αλλά μου ζήτησε να το κάνω απεγκατάσταση και εγκατάσταση εκ νέου.Το κατέβασα από τη σελίδα της apple αλλά όταν επιχειρώ την εγκατάσταση, μου εμφανίζει το μήνυμα : " Το κλειδί δεν είναι έγκυρο για χρήση στην καθορισμένη κατάσταση". Πατάω ΟΚ στο παραθυράκι , δείχνει πως συνεχίζει την εγκατάσταση αλλά στο τέλος αποτυγχάνει.Πώς μπορώ να κάνω επιτυχή την εγκατάσταση;
cuba11 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Επανέρχομαι στο θέμα. Λύση στο πρόβλημα με το itunes δεν βρήκα οπότε και το άφησα ως έχει.Ο λόγος όμως που ανοίγω ξανά το θέμα είναι γιατί μου έβγαλε ξανά το ίδιο μήνυμα κατά την προσπάθειά μου να εγκαταστήσω το Skype." Το κλειδί δεν είναι έγκυρο για χρήση στην καθορισμένη κατάσταση" και στη συνέχεια "Κωδικός λάθους 1603".Έψαξα και ό,τι σχετίζεται με το σφάλμα 1603 αλλά δεν βρήκα κάτι να με βοηθήσει. (τρέχω vista δυστυχώς)Αν έχετε καμιά ιδέα βρε παιδιά αλλιώς σκέφτομαι αναγκαστικά το format
cuba11 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Βρήκα λύση και κατάφερα και εγκατέστησα και το itunes και το skype Έψαξα κυρίως για το μήνυμα : " Το κλειδί δεν είναι έγκυρο για χρήση στην καθορισμένη κατάσταση" και βρέθηκα στην εξής σελίδα http://knowledge.autodesk.com/search-result/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/installation-error-key-not-valid-for-use-in-specified-state.html Ακολούθησα τα βήματα που αναφέρει και το πρόβλημά μου λύθηκε.Για να καταφέρω να μετονομάσω το φάκελο χρησιμοποίησα την εφαρμογή Unlocker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα