Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ με πηραν απο την wind σημερα και μου προσφεραν με 20ευρω το double play τους το οποιο το τσεκαρα και στο φορουμ.Κινητο wind δν εχω αλλα cosmote.Αυτη την στιγμη εχω forthnet 24ara με αστικες χρεωσεις σε κινητα  κ πληρωνω 25-26ευρω τον μηνα.

Με διαβεβαιωσαν οτι δν θα πληρωσω την αλλαγη φορητοτητας και οτι εινια δωρεαν.Το ερωτημα μου ειναι αξιζει η wind?εχει καλο δικτυο ιντερνετ η θα κολλαει κ θα σερνετε?Θεσσαλονικη/καλαμαρια μενω αν εχει καμια σημασια σχετικα με το σημα

• Απεριόριστο Internet έως 24 Mbps
  • Απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις
  • Δωρεάν 300’/μήνα προς όλα τα ελληνικά κινητά
  • Επιπλέον έκπτωση έως €15,00 / μήνα σε συνδρομητές κινητής WIND
  • Δωρεάν 120ʼ κάθε μήνα προς σταθερά και κινητά στο F2G καρτοκινητό σου
Δημοσ.

Μολις εδω και μια βδομαδα εχω wind και ημουν σε forthnet.

Η εμπειρια μου μεχρι στιγμης ειναι καλη.

Τα θετικα μου ειναι οτι δεν εχω ουτε 1 αποσυνδεση με Wind ενω με Forthnet ειχα 1-2 μεσα στη μερα.

Επισης αν ειχε πολυ κακοκαιρια με forthnet ειχα πανω απο 10 αποσυνδεσεις καθημερινα ενω με wind καμια.

Επισης με forthnet εδινα 30 ευρω το μηνα ενω με Wind δινω 17 ευρω.

To αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι οτι πιανω 2 mbps χαμηλοτερα με Wind.

Παρολα αυτα δε θα γυρνουσα πισω γιατι οσες φορες χρειαστηκε να τους πω για καποιο προβλημα 

περιμενα σε αναμονη ολοκληρα μισαωρα και στο τελος επεφτε και η γραμμη και εμενα με το π.... στο χερι

ενω με wind μεσα στο 3 λεπτο εχει βγει υπαλληλος να του πω οτι θελω.

Δημοσ.

Μολις εδω και μια βδομαδα εχω wind και ημουν σε forthnet.

Η εμπειρια μου μεχρι στιγμης ειναι καλη.

Τα θετικα μου ειναι οτι δεν εχω ουτε 1 αποσυνδεση με Wind ενω με Forthnet ειχα 1-2 μεσα στη μερα.

Επισης αν ειχε πολυ κακοκαιρια με forthnet ειχα πανω απο 10 αποσυνδεσεις καθημερινα ενω με wind καμια.

Επισης με forthnet εδινα 30 ευρω το μηνα ενω με Wind δινω 17 ευρω.

To αρνητικο μεχρι στιγμης ειναι οτι πιανω 2 mbps χαμηλοτερα με Wind.

Παρολα αυτα δε θα γυρνουσα πισω γιατι οσες φορες χρειαστηκε να τους πω για καποιο προβλημα 

περιμενα σε αναμονη ολοκληρα μισαωρα και στο τελος επεφτε και η γραμμη και εμενα με το π.... στο χερι

ενω με wind μεσα στο 3 λεπτο εχει βγει υπαλληλος να του πω οτι θελω.

είχες γιατι το SNR της forthnet είναι στο 6.

Αυτο απο την μια είναι πολύ καλό για γραμμές δίπλα στο αστικό αλλά καθόλου καλό για πιο απομακρυσμένες γραμμές .

Γι αυτό είχες αποσυνδέσεις 99%

το πιο σωστό ειναι το 9άρι SNR και σε δύσκολες γραμμές το 11άρι για λόγους σταθερότητας.

Δημοσ.

Καλαμαρια η Wind εχει θεμα.Το παραδεχτηκε και ο ιδιος ο υπαλληλος που ηρθε να κοιταξει γιατι η γραμμη ηταν στα 6 Mbit μονο. Ολα τα καλωδια ηταν καινουργια στην πολυκατοικια. Αυτο πριν απο 1 χρονο. Τωρα η κοπελα μου δεν μενει πια εκει για να ξερω.

Δημοσ.

είχες γιατι το SNR της forthnet είναι στο 6.

Αυτο απο την μια είναι πολύ καλό για γραμμές δίπλα στο αστικό αλλά καθόλου καλό για πιο απομακρυσμένες γραμμές .

Γι αυτό είχες αποσυνδέσεις 99%

το πιο σωστό ειναι το 9άρι SNR και σε δύσκολες γραμμές το 11άρι για λόγους σταθερότητας.

Πιθανον να εχεις δικιο αλλα απο θεμα εξυπηρετησης ειναι τραγικοι,

Με τους τεχνικους κανενα προβλημα ποτε

Δημοσ.

Σαν προσφορά είναι καλή όπως βλέπω.

Σκέφτομαι μήπως τη βάλα κ γω.

και τα 20 ευρώ που έχει το κάνουν πιο ελκυστικό.

SNR πόσο έχει η WIND? 9?

Δημοσ.

Πιθανον να εχεις δικιο αλλα απο θεμα εξυπηρετησης ειναι τραγικοι,

Με τους τεχνικους κανενα προβλημα ποτε

την έχω ζήσει την εξυπηρέτηση της forthnet.. είναι για καρδιακούς να τους στείλει μια και καλή..

Δημοσ.

Καλαμαρια η Wind εχει θεμα.Το παραδεχτηκε και ο ιδιος ο υπαλληλος που ηρθε να κοιταξει γιατι η γραμμη ηταν στα 6 Mbit μονο. Ολα τα καλωδια ηταν καινουργια στην πολυκατοικια. Αυτο πριν απο 1 χρονο. Τωρα η κοπελα μου δεν μενει πια εκει για να ξερω.

Δεν νομιζω να αλλαξαν ξαφνικα το δικτυο τους μεσα σε ενα χρονο,οποτε 99% και τωρα το ιδιο θα παιζει και αποτι βλεπω και αλλοι εγραψαν εδω οτι εχει χαμηλοτερη ταχυτητα γενικα οποτε για 5 ευρω μαλλον δεν αξιζει να αλλαξω δικτυο

Δημοσ.

Σαν προσφορά είναι καλή όπως βλέπω.

Σκέφτομαι μήπως τη βάλα κ γω.

και τα 20 ευρώ που έχει το κάνουν πιο ελκυστικό.

SNR πόσο έχει η WIND? 9?

9 εχει.

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σημερα ξαναμιλησα γιατι τους ειχα πει να το σκεφτω και μου ζητησαν να γινει ηχογραφηση για την κατοχυρωση της προσφορας και οτι θαρθουν την πεμπτη τα χαρτια με το κουριερ και αν το αποφασισω τελικα να υπογραψω να ξεκινισει η διαδικασια,που θελω να καταληξω,στην ηχογραφηση μου ειπαν οτι το συμβολαιο ειναι για 2χρονια αντι για 1 οπως στα αλλα δικτυα σωστα?οποτε και να το μετανιωσω δεν θα μπορεσω να αλλαξω στον χρονο πανω.Μου ειπαν επισης οτι η ταχυτητα μου θαναι η ιδια γτ το κεντρο του οτε ειναι ειναι γυρω στο 1.5χιλιομετρο απτο σπιτι και θαχω την ιδια ταχυτητα και με την wind(ισχυει κατι τετοιο?) Το καλο ειναι οτι δν θα πληρωσω την αλλαγη φορητοτητας κ θα πληρωνω 20ευρω για 2 χρονια τον μηνα σε σχεσει με τα 26 της forthnet.Παρολαυτα εγω παραπονα δν εχω με την forthnet ,εχει να μου κανει πολυ καιρο αποσυνδεση το αφηνω και ανοιχτο το pc δν ξερω αν κανει οσο λειπω αλλα οσο ειμαι στο pc και αρκετες ωρες νομιζω εχει να μου κανει 1μηνα+ .Οποτε τι προτεινετε με αυτα που ειπα?Αυτο που μενδιαφερει εινια ναχω την ιδια σταθερη ταχυτητα και συνδεση.

Αυτα εχω τωρα

Downstream Upstream      

SNR Margin
:

6.2 12.7 db    

Line Attenuation
:

19.6 13.6 db    

Data Rate
:

13976 1022 kbps

Δημοσ.

Προχώρα η προσφορά μου φαίνεται συμφέρουσα, απο γραμμή πάνω κάτω στα ίδια θα είσαι δεν αλλάζει κάτι 

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

φραμπάλα δεν ξεθαβουμε τοπικ του 2014:)Δες αν υπαρχει υπηρεσια για Call back.

Παίρνω στην εξυπηρέτηση πελατών στο 13833 κι εντελώς τυχαία πέφτει η γραμμή.Οπότε αναγκάζομαι να ξαναπαρω. 25 λεπτά η κλήση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...