Giorgos? Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Καλησμερα παιδια θελω να ρωτησω αν μπορει να μου καποιος να μου πει γιατι κανει συχνα το pc μου restart οταν πχ.φορτωσω παιχνηδια οπως gandy crash saga και αλλα τετοιου ειδιους παιχνηδια (υπαρχουν μερες η και εβδομαδες ομως που με τα ειδια παιχνιδια δεν κανει restart και ξαφνικα μια μερα κανει και μετα για ολο το διαστημα της μερας συνεχιζει να κανει οταν παω να τα τρεξω)δεν κανει βεβαια μονο με παιχνηδια αλλα κυριος με αυτα και τωρα τελευταια εχει ξεκινησει και κατι ακομα ανοιγω τo pc κανει restart και το ξανα ανοιγω και δουλευει κανονικα μπορει καποιος να μου πει τη συμβαίνει? διαβασα τα στα 10 πιθανοτερα προβληματα και ξερω και απο μονος μου οτι παιζει να εχει ενα απο τα 3 θεματα αλλα γιατι καποιοες μερες δεν σβηνει ξαφνικα δουλευουν σωστα ολα σε αυτο θελω βοηθια γιατι συνβενει αυτο?
giorgos935 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 δοκιμασες να κανεις με malwarebytes και με κανενα antivirus scan για ιους?
Giorgos? Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 τη ακρυβος ειναι το malwarebytes μπορεις να μου πεις δεν εχω antivirus sto pc...)
giorgos935 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 τη ακρυβος ειναι το malwarebytes μπορεις να μου πεις δεν εχω antivirus sto pc...) προγραμμα ειναι....κατεβασε το και κανε εναν ελεγχο για ιους με αυτο...ειναι αρκετα καλο και free.
maxairas7 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δοκίμασε να βάλεις άλλο τροφοδοτικό....και να τσεκάρεις λιγο τις θερμοκρασίες στο πς Sent from my iPad using Insomnia
Kostasspil Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Τσεκαρε θερμοκρασιες και για ιους οπως σου ειπαν. Επισης καθαρισε το απο πισω. Και πες μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα