Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

X-B-M-C για σχεδον οτι συσκευη υπαρχει...

(Αντε να το συνηθισω KODI τωρα στα γεραματα γαμωτ... Που το δουλευω απο το xbox...)

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To Vlc ήταν καλό επειδή ήταν το μοναδικό μια εποχή όταν πρωτοβάζαμε adsl στο σπίτι κατά το 2005-2006. Όχι οτι έχει κανένα τραγικό αρνητικό.

Δημοσ.

Δεν έχω κάτι κατά του vlc σαν player, δεν έχει κάποιο μεγάλο μειονέκτημα. Αλλά υπάρχουν και άλλα αξιόλογα player και το vlc το προβάλλουν σχεδόν όλοι πολύ περισσότερο από τα άλλα προγράμματα, είναι μια κατάσταση όπως πριν μερικά χρόνια που υπήρχε φοβερό διαφημιστικό μπαράζ υπέρ του Nero Burning Rom και Winzip-Winrar λες και δεν υπήρχαν άλλα ισάξια προγράμματα στο είδος τους.

Δημοσ.

Μη ξεφευγετε απο το θεμα.

Εδω μιλαμε για την metro εκδοση του,που εκτος οτι εχει τα μαυρα της τα χαλια και με προβληματικο subtitle support,εχει καταντηση η "εξεληξη" του για υποστηριξη της RT και WP,να κοντραρεται στα ισα με την "εξεληξη" του metro της Θεσσαλονικης!!!

Όπως το έβαλα το σούταρα με την μια.

Τα κρασαρισματα πήγαιναν σύννεφο :blink:

• Like 1
Δημοσ.

Όπως το έβαλα το σούταρα με την μια.

Τα κρασαρισματα πήγαιναν σύννεφο :blink:

Προς το παρον για windows tablets(x86) δεν υπαρχει player που να κοντραρει το Metro app του Plex!

Μακραν το καλυτερο player που εχω δοκιμασει σε mobile πλατφορμα.

Αν ειχε και τη δυνατοτητα να προσαρμοζεις το aspect,θα ηταν το κυριο μου player ακομη και στο laptop!

Κριμα για οσους δεν το τσιμπισαν οταν ηταν προσφορα στα 0.99ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...