JohnyFire Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Γιατί ρε παιδιά έχει κάτι το vlc? Υπάρχει καλύτερο free? yeap λέγεται potplayer 2
Retromaniac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Για το windows phone πάντως, για όσους δεν το ξέρουν, υπάρχει πια native support για subtitles μέσω της εφαρμογής video. Αν πάρετε και τον wireless receiver της Microsoft για να το συνδέεται με hdmi στην tv, έχετε ένα πολύ καλό media player! 1
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ο player που δεν κολωνει πουθενα.Παντα τον εχω στην καβατζα ασχετως αν σαν κυριους player εχω αλλον/ους.
The_Colonel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Έχω να τον χρησιμοποιήσω χρόνια και κάθε φορά που τυχαίνει να τον δουλεύω σε pc φίλων μου μου επιβεβαιώνει ότι καλά κάνω +1 στις πορτοκαλιές... Έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το vlc player εδώ και χρόνια, αρκετά καλό και εύχρηστο πρόγραμμα είναι αλλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές ...... LOL... και τι χρησιμοποιείτε δηλαδή; Bull Shit player ? λολ. 3
nhzt Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Για το windows phone πάντως, για όσους δεν το ξέρουν, υπάρχει πια native support για subtitles μέσω της εφαρμογής video. Αν πάρετε και τον wireless receiver της Microsoft για να το συνδέεται με hdmi στην tv, έχετε ένα πολύ καλό media player! Απορώ γιατί να φορτόσω μια ταινία στο κινητό... Για να την δώ από το κινητό και να μου βγουν τα μάτια ή να το συνδέσω με την TV για να λέω ότι κινητό μου είναι και media player .... Πιστεύω ότι όλοι όσοι ασχολούνται με την τεχνολογία και τους αρέσει, σίγουρα έχουν εξελιγμένους players στο PC, στο tablet αλλα και φορητούς, ώστε να απολαμβάνουν όλα όσα μας δίνει η τεχνολογία ( εικόνα HD , ήχο Hi Def ) , όχι όμως να βλέπουμε τις ταινίες από τα κινητά. Για μένα το video στο κινητό χρησιμεύει μόνο για χαζο-βιντεάκια του youtube.
Retromaniac Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πρόβλημά σου... Δεν καταλαβαίνω γιατί "αρπάκτηκες". Σε υποχρέωσα να κάνεις το κινητό σου media player; Βρε μερικοί εδω μέσα δεν πάτε καλά μου φαίνεται.... Πάντως μερικές χρήσεις του κινητού ως media player.... - Ταξίδι με λεωφορείο, τρένο, αεροπλάνο... - Ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου, όταν η γυναίκα κοιμάται δίπλα μου και εγώ γουστάρω να δω καμιά ταινιούλα... - Χωριό το σαββατοκύριακο, βλέπω ταινίες το βραδάκι χωρίς να κουβαλάω htpc κτλ - Δεν χρειάζεται να χαλάσεις λεφτά για media player. αν δεν έχεις ήδη, αφού συνδέεις ασύρματα το κινητό στην tv και έτσι και τις φωτογραφίες σου βλέπεις, και τα videakia που τραβάς, και ταινίες ΑΛΛΑ και σερφάρεις σε μεγάλη οθόνη χρησιμοποιώντας το κινητό. Ελπίζω να αναπλήρωσα την έλλειψη φαντασίας σου για τις πιθανές χρήσεις του κινητού σαν media player. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2014 από Retromaniac 1
xtrim Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 LOL... και τι χρησιμοποιείτε δηλαδή; Bull Shit player ? λολ. Όπως είπαν και άλλοι, PotPlayer. Πολύ απλά αξεπέραστος. Παρεμπιπτόντως, αν υπήρχε βραβείο για bullshit θα πηγαινε στο hype του vlc... 1
dali13gr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Is it just me ή σκάει και σε άλλους η εφαρμογή μόλις ανοίγει;
revolver1990 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Βάζω το pot player με τα filters κτλ και απογοητεύτηκα.Πολύ κατώτερο από το MPC-HC με madvr κτλ.Ίδιο video στον ένα Player δείχνει σαν dvdrip και στο άλλο san bl-rip 720p. 1
bluesattack Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Βάζω το pot player με τα filters κτλ και απογοητεύτηκα.Πολύ κατώτερο από το MPC-HC με madvr κτλ.Ίδιο video στον ένα Player δείχνει σαν dvdrip και στο άλλο san bl-rip 720p. Κατι δεν θα εχεις κανει καλα, αν παιζεις και με τους δυο με madvr.Eκτος αν ετυχε η εκδοση και βγαζει τιποτα προβληματα.
Silverage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μου αρέσει που βγήκαν όλοι οι ψαγμένοι να τον βγάλουν άχρηστο. Είναι απο τους καλύτερους player που παίζει τα πάντα. Τώρα ο potplayer ας καπνίσει κάνα χορταράκι. 6
lelos84 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Τι αρπαζεστε ρε μαγκες.Ο καθενας αναλογα τη δουλεια που το χρειαζεται κρινει χωρις αυτο να ειναι κανονας.εγω το vlc δεν το αλλαζω με τπτ.Το kmplayer καλο ειναι αλλα εχει να ανανεωθει απο τοτε που ειχαμε Σημιτη πρωθυπουργο,οποτε δεν βελτιωνεται, οσο για το potplayer με ψησατε να το δοκιμασω Sent from my iPhone using Insomnia
bluesattack Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Aξιζει να το δοκιμασεις αν παιζεις hd αρχεια , με madvr και καταλληλες ρυθμισεις.Οπως και τον mpc.Mαμισιοι δεν λενε κατι ιδιαιτερο.Αν ειναι για videακια καλυτερα ο vlc
ektor7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μη ξεφευγετε απο το θεμα. Εδω μιλαμε για την metro εκδοση του,που εκτος οτι εχει τα μαυρα της τα χαλια και με προβληματικο subtitle support,εχει καταντηση η "εξεληξη" του για υποστηριξη της RT και WP,να κοντραρεται στα ισα με την "εξεληξη" του metro της Θεσσαλονικης!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα