voltmod Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Η ομάδα πίσω από τον VLC επιτέλους διέθεσαν την αναθμισμένη έκδοση Windows 8.1 της εφαρμογής τους, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω του Windows Store.Παραμένει παρόλα αυτά σε στάδιο "active beta", αν και αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη έκδοση της δημοφιλούς σούιτας. Αν και η ομάδα πίσω από την εφαρμογή συνεχίζει να εργάζεται πάνω σε νέα χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα διορθώνει κάποια γνωστά bugs, η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρει περισσότερο σταθερή εμπειρία σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις. Οι αλλαγές που φέρνει η έκδοση 0.1.0 είναι οι παρακάτω: Τώρα χρησιμοποιείται ο πυρήνας libVLC 2.2.0 Επανασχεδιασμένο περιβάλλον χρήσης Αξιοσημείωτες βελτιώσεις στην απόδοση Χρήση του Winsock για δικτύωση αντί του WinRTsock Ενσωμάτωση υποστήριξης Windows 8.1 widget Μετακίνηση κώδικα interface σε Universal για να ετοιμαστεί το Windows Phone 8.1 port H ομάδα VLC τονίσει επίσης ότι παρόλο που η έκδοση παραμένει x86-only, έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου στο ARM port, κάτι που θα ικανοποιήσει όσους έχουν Windows RT tablets. Δυστυχώς δεν ανακοινώσαν την ημερομηνία που θα διατεθεί η εφαρμογή για Windows Phone. Site: WPCentral
h34a Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το vlc player εδώ και χρόνια, αρκετά καλό και εύχρηστο πρόγραμμα είναι αλλά υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές ...... 3
ektor7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 H ομάδα VLC τονίσει επίσης ότι παρόλο που η έκδοση παραμένει x86-only, έχουν κάνει σημαντικά βήματα προόδου στο ARM port, κάτι που θα ικανοποιήσει όσους έχουν Windows RT tablets. Δυστυχώς δεν ανακοινώσαν την ημερομηνία που θα διατεθεί η εφαρμογή για Windows Phone. Χαιρετα μου τον πλατανο!!! 1
xtrim Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Έχω να τον χρησιμοποιήσω χρόνια και κάθε φορά που τυχαίνει να τον δουλεύω σε pc φίλων μου μου επιβεβαιώνει ότι καλά κάνω +1 στις πορτοκαλιές... 6
Federacion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά είναι. Υποτίτλους αυτόματα βάλτε! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
ektor7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μια χαρά είναι. Υποτίτλους αυτόματα βάλτε! Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App Που να τους διαβαζει στην σωστη γλωσσα και οχι Σουαχίλι!
mordred Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Γιατί ρε παιδιά έχει κάτι το vlc? Υπάρχει καλύτερο free? 2
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδιά,VLC = Video LAN Client,ναι σαν player δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο αλλά δεν είναι και χάλια,στην βασική του λειτουργία όμως που είναι το streaming (η μετατροπή και αποστολή βίντεο μέσου δικτύου/internet )δεν υπάρχει δεύτερο σαν αυτό.
hackerW32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 εγω παντος για χρονα ειχα kmplayer, αρχισε να μου κανει κατι κουλα με τον ηχο, με την εικονα, και να μου πεταει και διαφορες διαφιμησεις. ο vlc μου εχει λυσει τα χερια, δεν ξερω τι προβληματα μπορει να εχετε εσεις 1
tomtgs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Και εγώ κανένα πρόβλημα με vlc, άριστο θα έλεγα. 1
keysmith Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 πολύ καλό το VLC, θα ήθελα καλύτερο default skin και λίγο καλύτερη εκκίνηση. Και πάνω απο όλα δωρεάν και ανοικτό! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα