panos300 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Είχα βάλει το ίδιο θέμα στις 23/9 http://www.insomnia.gr/topic/542673-adobe-flash-player-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-chromium/ και η λύση ήταν το πακέτο "pepperflashplugin-nonfree" από το κέντρο λογισμικού και δουλευε μια χαρά ο chromium. Τώρα όμως πέρασα την έκδοση 64 bit ubuntu 14.04 lts, (είχα βάλει αρχικά την 32αρα από βιασύνη ενώ το σύστημα μου είναι 64αρι) και τώρα στο κέντρο λογισμικού δεν υπάρχει αυτό το πακέτο για να δουλέψει ο flash player στον chromium. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος πως να δουλέψει ο flash player στον chromium ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos300 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Άκυρο τη βρήκα την άκρη με εντολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokreta Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Άκυρο τη βρήκα την άκρη με εντολές. φίλε να μπορείς να μου πεις το έφτιαξες ... έχω το ίδιο πρόβλημα ... ευχαριστώ .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Βασικα, το πακετο που λεω παραπανω κοιταει αν εισια σε 32αρι ή 64αρι συστημα και βαζει το αναλογο pepper flash που ειναι για τον google chrome. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ο Chrome έρχεται με ενσωματωμένο το pepper flash plugin σε αντίθεση με τον Chromium Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα