Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους , θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος που να μπορώ να συνδεθώ με laptop ή tablet στο INTERNET(έχω διαλέξει πακέτο double play μιας εταιρίας,δηλαδή έχω τηλεφωνικη γραμμή και adsl), αλλά με μια σημαντική λεπτομέρια ότι δεν έχω ρεύμα στον χώρο εργασίας μου . Η ερώτηση μου είναι :

Υπάρχει κάποιο modem router με ενσωματωμένη μπαταρία ώστε να συνδέομαι στο internet ;

-Δεν θέλω με την μέθοδο κάρτας sim -3g LTE-

ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Πάρε μια μπαταρία μολύβδου (12V) και βρες ένα router που δουλεύει στα 12V, σύνδεσε τα χωρίς μετασχηματιστές και είσαι κομπλέ :P

Εναλλακτικά πάρε ένα UPS , φόρτιζε το κάπου και όταν πας εκεί που δεν έχει ρεύμα άστο και όσο δουλέψει.

Πιο αποδοτικό είναι όμως αυτό με την 12ρα μπαταρία απευθείας... Ούτε μετατροπές ούτε τίποτα... Και παίρνεις και έναν φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου για το βράδυ να την γεμίζεις :P

Ή και κανένα φωτοβολταϊκό αλλά πάει πολύ το μαλλί εκεί και έρχεται και χειμώνας άρα.... Άστο :P

Πάντως ρούτερ με μπαταρία μέσα δεν έχω δει...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι. Παίρνεις και ένα καλώδιο USB, Κόβεις-ενώνεις και παίζει. Ψάξε στο google Modem powered through USB και κάποιος θα 'χει κάνει τo mod, και κάποιο guide.

Βέβαια χρειάζεσαι και ένα laptop ή κάτι παρόμοιο για να παίρνεις ρεύμα εννοείται :P

Δημοσ.

Ναι. Παίρνεις και ένα καλώδιο USB, Κόβεις-ενώνεις και παίζει.

λογικά θα θέλει και κάποια ρύθμιση για να φτάσει το USB το 1Α ... (charger mode?) ενδιαφέρον project πάντως :P

Δημοσ.

καλημέρα σε όλους , θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει τρόπος που να μπορώ να συνδεθώ με laptop ή tablet στο INTERNET(έχω διαλέξει πακέτο double play μιας εταιρίας,δηλαδή έχω τηλεφωνικη γραμμή και adsl), αλλά με μια σημαντική λεπτομέρια ότι δεν έχω ρεύμα στον χώρο εργασίας μου . Η ερώτηση μου είναι :

Υπάρχει κάποιο modem router με ενσωματωμένη μπαταρία ώστε να συνδέομαι στο internet ;

-Δεν θέλω με την μέθοδο κάρτας sim -3g LTE-

ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Υπάρχει ruter με ενσωματωμένη μπαταρία αλλά δεν νομίζω να κρατάει τόσο πολύ όσο θέλεις εσύ. http://www.xe.gr/computers/routers%7Cad-87517225.html

Αν είσαι τύπος που του αρέσουν τα "μαστορέματα" και οι προκλήσεις μπορείς να το ανοίξεις και να αντικαταστήσεις τη μπαταρία με κάποια μεγαλύτερη ή να δεις αν μπορείς να κάνεις τη πατέντα με το USB.

Αν θέλεις το ruter να δουλέψει για ώρες θα χρειαστείς μια σοβαρή πηγή ενέργειας (μπαταρία, UPS, μπαλαντέζα) γιατί η κατανάλωση του ruter είναι υπολογίσιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...