Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.πηρα την asus maximus exteme και ο κατασκευαστης δινει μονο 4 επιλογες στα 1333mhz

ξερει κανεις ποιες ειναι συμβατες???πηρα τηλ στη asus και μου ειπαν να δω στον κατασκευαστη που με ενδιαφερει αλλα δεν καταφερα να βρω τιποτα με σιγουρια 100%!!!!!οι κατασκευαστες που με ενδιαφερουν ειναι οι kingston-corsair-G.skill στα 1333 Μhz.

οποιος ξερει ας βοηθησει........σας ευχαριστω πολυ!!!!!

Δημοσ.

Δεν εχει σημασία η εταιρία και η μάρκα οτι και να πάρεις σε ddr3 1333mhz λογικά θα κάνει , πάει με τα specs που υποστηρίζει η motherboard οχι με την μάρκα των ram

Δημοσ.
DDR3 1333 1024MB SAMSUNG K4B1G0846C-ZCF8 8 SAMSUNG SS M378B2873CZ0-CG9 V V

DDR3 1333 1024MB CORSAIR Heat-Sink Package 9 N/A DS CM3X1024-1333C9DHX V V

DDR3 1333 2048MB MICRON Z9HWR 9 MICRON DS MT16JTF25664AY-1G4BYES V

DDR3 1333 1024MB OCZ Heat-Sink Package 7-7-7-20 N/A DS OCZ3P13332GK V

Αυτες λεει ο κατασκευαστης αλλα συμφωνω με τον SPANK!

Δημοσ.

σε ευχαριστω.δηλαδη το CAS latency και το voltage δεν εχουν σημασια????ευχαριστω πολυ!!!!

αν ειναι ετσι ειμαι μεταξυ αυτων:

http://www.e-shop.gr/kingston-hx313c9fr-4-4gb-ddr3-1333mhz-hyperx-fury-red-series-p-PER.550854

http://www.e-shop.gr/corsair-tw3x4g1333c9a-4gb-2x2gb-xms3-ddr3-pc3-10666-1333mhz-dual-channel-kit-p-PER.553128

http://www.e-shop.gr/gskill-f3-10666cl9d-4gbnq-4gb-2x2gb-ddr3-pc3-10666-dual-channel-kit-p-PER.552237

εσεις τι λετε????ευχαριστω πολυ για την βοηθεια.........

Δημοσ.

η corsair ειναι πολυ καλη επιλογη. ολες ειναι στ 1.5 volt  αρα δεν υπαρχει προβλημα με τ ρευμα.οσο για τον χρονισμο αν δεν ειναι στ auto στο bios τοτε πολυ απλα τις χρονιζεις.ειναι πολυ ευκολο.! :)

sos !!!! μην παρεις 4 γιγα μνημη.η μητρικη σου υποστηριζει max 8γιγα.αρα αναγκαστικα αν θες 8 γιγα μνημη πρεπει να παρεις 4 χ 2 γιγα ιδιες ραμ παντα. :)

Δημοσ.

αν βαλεις 2 ραμ απο 4 γιγα απλα δεν θα δουλεψουν.διοτι ειναι ετσι η μητρικη σου.αν μπορουσες να βαλεις 4 γιγα χ 4 ραμ θα ειχες 16 γιγα.η μητρικη σ ομως λεει max 8.. :)

Δημοσ.

μα μονος σου το λες.2 ραμ χ 1 γιγα. αν ειναι λιγοτερα δουλευει κανονικα.αν ειναι παραπανω μερικες ραμ θα σ δουλεψου σε 2 καναλια μονο αλλα δεν γνωριζω να σ πω ποιες.

Δημοσ.

εχω λαπτοπ hp probook g1 και εχει 4gb ram των οποιον τα χαρακτηριστικα ειναι αυτα 

Type DDR3
Size 3978 MBytes
Channels # Single
DRAM Frequency 798,1 MHz
CAS# Latency (CL) 11 clocks
RAS# to CAS# Delay (tRCD) 11 clocks
RAS# Precharge (tRP) 11 clocks
Cycle Time (tRAS) 28 clocks
Command Rate (CR) 1T

θελω λοιπον να βαλω αλλες 2x2 των οποιων τα χαρακτηριστικα  ειναι αυτα

4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU

θα τις δεχτει το λαπτοπ μου? θα υπαρξει καποιο προβλημα στη λειτουργια του αν το δοκιμασω? επισης παιζει να υπαρξει προβλημα στην αποδοση του σε σχεση με το αν εχω μονο τις αρχικες του?
Δημοσ.

δε θελω να αγορασω καινουριες , τις εχω ετοιμες απτο παλιο και αφου δεν μπορω να τις σκοτωσω λεω να τις βαλω στο καινουριο λαπτοπ μου! ναι παιρνει μεχρι 16gb!

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση μνήμες διαφορετικού κατασκευαστή ή και μνήμες του ίδιου κατασκευαστή αλλά με διαφορετική κατασκευή (πχ διαφορετική ταχύτητα ή ακόμα και με διαφορετικό αριθμό chip ανά πλευρά) να έχουν ασυμβατότητα μεταξύ τους σε Dual DDR.Οι ασυμβατότητες αυτές είναι ικανές από το να προκαλούν τυχαία κολλήματα και μπλε οθόνες μέχρι, σε ακραίες περιπτώσεις, να μην αφήνουν το σύστημα καν να ξεκινήσει.

Αυτός είναι ο λόγος που όλοι οι κατασκευαστές πλέον διαθέτουν τις μνήμες σε "Dual Channel" kit, ή αντίστοιχα Triple Channel και Quad Channel. Έτσι ώστε τα chip να είναι πανομοιότυπα και να έχουν εγγυημένη συμβατότητα. Αυτα απο ενα αρθρο που βρηκα.ελπιζω να βοηθανε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...