mastoras007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα. Εχει κάποιος ιδέα που μπορεί να οφείλετε αυτή η μπλέ οθόνη? Μου την βγάζει κυρίος όταν ο υπολογιστής είναι σε λατάσταση stand by.μονο 1 φορά μου έβγαλέ ενώ έπαιζα.
driftingcris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μπορει να ειναι σχεδον οτιδηποτε. Απο hardware προβλημα, Μεχρι software. Ποια ειναι τα specs του υπολογιστη σου?
KiriosD Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Κάτι με τη μνήμη σου πρέπει να είναι, έβαλες νέες μνήμες τώρα πρόσφατα; βγάλτες και ξαναβάλτες σε άλλες θέσεις και κατέβασε το memtest86 για να κάνεις έναν έλεγχο
mastoras007 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αλλαξα μνήμη και τροφοδοτικο και περιμένω..Δεν νωμίζο να είναι software.
skfn Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Όπως είσαι τρέξε ένα mem 86, ή ξαναβάλε τις παλιές μνήμες να δεις αν στο κάνει. Εγώ θα προτιμούσα το πρώτο , για να τσεκάρεις τις καινούργιες.
mastoras007 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 πώς να το τρέξω? Να μπουτάρο με αυτο κτλ η απλά το τρέχω?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Το memtest ειναι bootable. Περνα το σε φλασακι και bootαρε απο εκει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα