Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω ότι αν είσαι στη μέση μιας κλήσης και σου τελειώσει το υπόλοιπο, δεν τερματίζεται αμέσως η κλήση. Σε ενημερώνει ότι δεν έχεις υπόλοιπο αλλά σου δίνει κάποιο χρόνο να την τελειώσεις, και ό,τι «χαλάσεις» επιπλέον σου το βάζει «μείον». Μπορεί να κάνει και λάθος, όμως, δεν είχα ποτέ αρνητικό υπόλοιπο, μέχρι 0,00€ έχω φτάσει.

Δημοσ.

Έβαλα την προσφορά στον πατέρα μου, όχι ότι θα την χαλάσει αλλά δε πειράζει :P

Πιστεύω ότι αν είσαι στη μέση μιας κλήσης και σου τελειώσει το υπόλοιπο, δεν τερματίζεται αμέσως η κλήση. Σε ενημερώνει ότι δεν έχεις υπόλοιπο αλλά σου δίνει κάποιο χρόνο να την τελειώσεις, και ό,τι «χαλάσεις» επιπλέον σου το βάζει «μείον». Μπορεί να κάνει και λάθος, όμως, δεν είχα ποτέ αρνητικό υπόλοιπο, μέχρι 0,00€ έχω φτάσει.

Δε ξέρω με κλήση πως και αν γίνεται, αλλά πριν χρόνια θυμάμαι ότι με SMS το πάθαινα συνέχεια (τότε δεν ήταν τόσο διαδεδομένο το "whatsup" και δεν υπήρχαν ούτε πακέτα ούτε τίποτα). Αλλά για να λένε πως ακόμα βγαίνει μείον, κάτι δε πάει καλά. Επίσης θυμάμαι πως αν τελικά είχες 40-50cents δε μπορούσες ούτε τηλέφωνο να κάνεις. 

Δημοσ.

Mε τα sms (καποτε, πριν πολλα χρονια) την εκανα κι εγω μερικες φορες την "μαγκια", ενω ειχα 5-6 σεντς υπολοιπο εστελνα ενα και επεφτε στο... -0,01 με -0,03 ξερω γω... Στις κλησεις οταν πλησιαζε να εξαντληθει η καρτα ακουγοταν καποιο "μπιπ" στο ακουστικο μου (ειχε ακομα "θετικα σεντς" εκεινη την στιγμη οποτε η κληση "επεφτε" μετα απο 10-20 δευτερολεπτα ακριβως οταν μηδενιζε το υπολοιπο. Δεν ειναι τοσο προσφατη η αναμνηση ομως ωστε να θυμαμαι αν ειχε τυχει σε μια τετοια περιπτωση να μην τερματισει ακριβως στο 0,00 αλλά να γραψει -0,01 (αν ειχε γραψει μειον παντως μεχρι τοσο θα μου ειχε γραψει, ίσως να μου "επεφτε" και στο ..+0,01 και να το θυμαμαι αναποδα ;) ).

Δημοσ.

Η μεγαλητερη απατη ολων νομιζω των εταιρειων ειναι οτι αμα σε βγαζουν μειον δεν σε αφηνει να στειλεις ουτε τα sms που τους εχεις προπληρωσει με την αγορα πακετου, αλητες!

• Like 1
Δημοσ.

@giorginho ποια -0,03;; Εγώ είχα βγει και -5€ περίπου :P (μηνύματα για ringtones - ε τι να κάνω μικρός ήμουν δεν ήξερα ότι θέλανε 40 μηνύματα για αυτές τις απατεωνιές), αλλά και η κοσμοτε μη χάσει, η χρέωση γινόταν 5 λεπτά μετά οπότε εγώ είχα ήδη στείλει 4-5 μηνύματα χωρίς να πάρω χαμπάρι ότι τελείωσε η κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

1 φορα δοκιμασα να στειλω WU στο 1314 1 αριθμο για να δω αν ειναι what's up και δεν εστελνε γιατι δεν ειχα αρκετη καρτα,δεν θυμαμαι αν ημουν μειον μερικα cents.Ουτε αυτο δεν εκανε που ειναι μυνημα χωρις χρεωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...