Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα. Ειμαι πρωην κατοχος του CM Storm Trigger απο οταν αυτο ηταν σε προσφορα απο Κωτσοβολο. Δυστηχως οπως και σε αλλα ατομα στο Internet μου παρουσιασε το προβλημα οτι δεν το αναγνωριζε το PC και αρα το επεστρεψα πισω απο οπου και μου κοπηκε πιστωτικο για αγορα απο Κωτσοβολο. Οι 2 λοιπον επιλογες που εχω ειναι Blackwidow 2014,Ultimate και Logitech G710(μιας και δυστηχως πλεον κολλησα με τα μηχανικα ).Καμια προσωπικη γνωμη/εμπειρια/προταση???
Haris San Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα. Ειμαι πρωην κατοχος του CM Storm Trigger απο οταν αυτο ηταν σε προσφορα απο Κωτσοβολο. Δυστηχως οπως και σε αλλα ατομα στο Internet μου παρουσιασε το προβλημα οτι δεν το αναγνωριζε το PC και αρα το επεστρεψα πισω απο οπου και μου κοπηκε πιστωτικο για αγορα απο Κωτσοβολο. Οι 2 λοιπον επιλογες που εχω ειναι Blackwidow 2014,Ultimate και Logitech G710(μιας και δυστηχως πλεον κολλησα με τα μηχανικα ).Καμια προσωπικη γνωμη/εμπειρια/προταση??? Κανονικα θα σου προτεινα το corsair k70 αλλα εφοσον δεν υπαρχει στον κοτσοβολο εγω θα σου ελεγα να παρεις το Logitech μιας και εχουν πολυ καλη εγγυηση. Εγω εχω το ultimate 2013 το οποιο ειναι αρκετα καλο αλλα με μπλε διακοπτες, αρκετα τίμιο πληκτρολογιο οχι ομως για τα λεφτα του...To 2013 θα μπορουσες να το παρεις, το 2014 δεν θα το συνιστουσα γιατι εχει βαλει η razer τους "δικους της" gaming διακοπτες τους οποιους δεν θα τους εμπιστευομουν...
mythoc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Πάνε σε κάποιο public και δοκίμασε το Logitech αν μπορείς (btw στο public έδιναν δώρο και ένα ποντίκι g502 αν αγοράσεις το g710!!!) Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου σαν αίσθηση το g710. Σου προτείνω το 2013 Blackwidow (Ultimate). Σε σύγκριση με το 2014 που χρησιμοποιώ στο net που πηγαίνω πιστεύω είναι πολύ ανώτερο. Ρώτα μήπως μπορούν με παραγγελία να στο φέρουν (αν δεν υπάρχει). *Σου είπα public γιατί δεν ξέρω αν σε κοτσόβολο έχει ανοιχτά για δοκιμή
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Πάνε σε κάποιο public και δοκίμασε το Logitech αν μπορείς (btw στο public έδιναν δώρο και ένα ποντίκι g502 αν αγοράσεις το g710!!!) Προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου σαν αίσθηση το g710. Σου προτείνω το 2013 Blackwidow (Ultimate). Σε σύγκριση με το 2014 που χρησιμοποιώ στο net που πηγαίνω πιστεύω είναι πολύ ανώτερο. Ρώτα μήπως μπορούν με παραγγελία να στο φέρουν (αν δεν υπάρχει). *Σου είπα public γιατί δεν ξέρω αν σε κοτσόβολο έχει ανοιχτά για δοκιμή Καθαρα για πληροφορια ο Κωτσοβολος εχει και το Logitech και το Blackwidow ναι.
mythoc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Στο site δεν βρήκα την 2013 έκδοση, την είδες στο κατάστημα μήπως?
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Στο site δεν βρήκα την 2013 έκδοση, την είδες στο κατάστημα μήπως? 2014 μονο ειχε στο καταστημα.
Haris San Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 2014 μονο ειχε στο καταστημα. Το 14 εχει κινεζιες διακοπτες, μην τους εμπιστευεσαι.. Eπισης το blackwidow δεν εχει wrist-rest και εσυ που εισαι απο trigger μπορει να σου φανει περιεργο..Το logi εχει.. Επισης να ξερεις οτι κανενα απο τα 2 δεν εχει embedded steel plate οπως εχουν τα cm storm τα οποια χτυπας τον αλλον στο κεφαλι με το keyboard και του σπας το κεφαλι πραγματικα..! Το logitech μονο και μονο απο αποψη εγγυησης ειναι ο λογος για να το προτιμησεις...Brown switches εχει οπως ειχε και το trigger οποτε ξερεις και πως ειναι και ειναι καταλληλοτεροι για gaming απο τους blue του 2013.Τωρα για τους green του 2014 ασχολιαστο... 1
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Το 14 εχει κινεζιες διακοπτες, μην τους εμπιστευεσαι.. Eπισης το blackwidow δεν εχει wrist-rest και εσυ που εισαι απο trigger μπορει να σου φανει περιεργο..Το logi εχει.. Επισης να ξερεις οτι κανενα απο τα 2 δεν εχει embedded steel plate οπως εχουν τα cm storm τα οποια χτυπας τον αλλον στο κεφαλι με το keyboard και του σπας το κεφαλι πραγματικα..! Το logitech μονο και μονο απο αποψη εγγυησης ειναι ο λογος για να το προτιμησεις...Brown switches εχει οπως ειχε και το trigger οποτε ξερεις και πως ειναι και ειναι καταλληλοτεροι για gaming απο τους blue του 2013.Τωρα για τους green του 2014 ασχολιαστο... χαχαχα γελασα . btw το Trigger στην ΕΛλαδα ειχε ερθει μονο με Black Switches
Haris San Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 χαχαχα γελασα . btw το Trigger στην ΕΛλαδα ειχε ερθει μονο με Black Switches Δεν ξερω,παντως εγω θα επαιρνα το logitech απο αυτα τα 2...Eγω το blackwidow το πηρα απο crazy sundays 88 ευρω αλλιως σιγα μην εδινα τοσα λεφτα για razer. Θα επαιρνα cm storm trigger Z ή corsair vengeance k70 ή Gigabyte Osmium
Fulgore Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεν ξερω,παντως εγω θα επαιρνα το logitech απο αυτα τα 2...Eγω το blackwidow το πηρα απο crazy sundays 88 ευρω αλλιως σιγα μην εδινα τοσα λεφτα για razer. Θα επαιρνα cm storm trigger Z ή corsair vengeance k70 ή Gigabyte Osmium Να πω την αληθεια το Logitech δεν θα προτιμουσα αν υπηρχε καποιο Corsair. Και το Blackwidow στα 100 σκεφτομουν αλλα ουτε φωτισμο δεν εχει....
Haris San Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Να πω την αληθεια το Logitech δεν θα προτιμουσα αν υπηρχε καποιο Corsair. Και το Blackwidow στα 100 σκεφτομουν αλλα ουτε φωτισμο δεν εχει.... 2 πραγματα δεν εχει, φωτισμο και ελληνικο Layout. Το layout δεν ειναι το προβλημα γιατι ουτε και το δικο μου εχει επειδη ειναι bf4 edition και τελικα δεν εχω κανενα προβλημα...Αλλα ο φωτισμος ισως να ειναι, ειδικα αν εχεις συνηθισει...Εγω οποτε καθομαι σε αλλο pc μου φαινεται καπως που δεν εχει φωτισμο,περισσοτερο απο το οτι δεν ειναι μηχανικο Αλλα αυτο ειναι και διαφορετικο στον καθενα..Για μενα θα πανε χαμενα τα λεφτα σου αν παρεις το blackwidow και ειδικα το 14.. 1
ikaruga24 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Χωρις την παραμικρη σκεψη πας στο Logitech. Κατοχος Razer Blackwidow 2014 και μπορω να σου πω οτι αν υπηρχε στο πλαισιο αλλο μηχανικο (μετα το πιστωτικο που μου εκοψαν) θα το ειχα παρει με τα χιλια πανω απο το Razer. Δεν ειναι ασχημο πληκτρολογιο αλλα με βαση τα λεφτα του περιμενεις σιγουρα πολλα περισσοτερα. Θα επρεπε να ειναι τουλαχιστον κανα 30άευρο φθηνοτερο για να πεις οτι κατι παει να γινει. Τυχερος εισαι τουλαχιστον που υπαρχει το logitech και μπορεις να παρεις αυτο. Πας με κλειστα τα ματια. 1
Fulgore Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Τελικα οπως και αναφερθηκε παραπανω σημερα πηγα απο το μαγαζι και πηρα το Logitech g710+.Ακριβο ναι μεν αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οι καλυτερες . Και η μεταβαση απο Black Switch σε Brown πολυ καλη.(Συμπληρωσα και το set logitech τωρα με ακουστικα G230 και ποντικι G600 )
Haris San Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Τελικα οπως και αναφερθηκε παραπανω σημερα πηγα απο το μαγαζι και πηρα το Logitech g710+.Ακριβο ναι μεν αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι οι καλυτερες . Και η μεταβαση απο Black Switch σε Brown πολυ καλη.(Συμπληρωσα και το set logitech τωρα με ακουστικα G230 και ποντικι G600 ) Αντε με γεια!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα