Προς το περιεχόμενο

Υποστήριξη ελληνικής φωνητικής πληκτρολόγησης πλέον και στο Android

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δουλευει πολυ καλα και γενικοτερα αυτο με τη φωνη εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερα σε αντροιντ

σε iphone η μανταμ siri στην αρχη μου ειχε βγαλει τη πιστη αλα νταλον καταλαβαινε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά έχουμε το Swype, αλλά το θέμα είναι να κάνουμε κλήσεις με το ok google σε επαφές που είναι στα ελληνικά ή να απαγορεύουμε μηνύματα από τη κεντρική οθονη

Για αυτό θέλουμε native αναγνώριση ελληνικών. Ούτε εμένα μου βρίσκει ελληνικά στο κινητό, θα δοκιμάσω και από το nexus μόλις πάω σπίτι μιας και έχει και aosp keyboard και παίζει κάποιο ρόλο αυτό

Σε Cyanogenmod 11 (KitKat 4.4.4) δουλεύει. Αν και δεν το τέσταρα για πολύ ώρα γιατί δεν θέλω να μιλάω μόνος μου ανάμεσα σε κόσμο. Θα με περάσουν για βλαμμένο :P

Ποιος κάτοχος συσκευής Android χρησιμοποιεί το native πληκτρολόγιο και όχι Swype; Εν πάσει περιπτώσει, το εγκατέστησα να υπάρχει.

Εγώ, γιατί έχει και swype features.;p

• Super Moderators

Καλά έχουμε το Swype, αλλά το θέμα είναι να κάνουμε κλήσεις με το ok google σε επαφές που είναι στα ελληνικά ή να απαγορεύουμε μηνύματα από τη κεντρική οθονη

Για αυτό θέλουμε native αναγνώριση ελληνικών. Ούτε εμένα μου βρίσκει ελληνικά στο κινητό, θα δοκιμάσω και από το nexus μόλις πάω σπίτι μιας και έχει και aosp keyboard και παίζει κάποιο ρόλο αυτό

Αυτό εννοείς? Nexus 5 stock:

post-40751-0-21971000-1412336709_thumb.jpg

Με που το δοκιμασα (galaxy s2) μπορω να πω οτι δουλευει πολυ καλα.
Παιρνω τηλ φιλο με nexus 5 να του το πω, ψαχνει κ ψαχνει κ ψαχνει κ δεν το βρισκει!!μιλαμε εριξα πολυ γελιο :) 
Τρελαθηκε που δεν του ειχε ερθει ακομη η ενημερωση..Tragic

Εγώ με 4.1.2 δεν το βλέπω. Και update έκανα και επανεκκίνηση

Μήπως θέλει πάνω απο αυτή την έκδοση;

Παιρνω τηλ φιλο με nexus 5 να του το πω, ψαχνει κ ψαχνει κ ψαχνει κ δεν το βρισκει!!μιλαμε εριξα πολυ γελιο :) 

s2 έχω κι εγώ, τι έκδοση rom και τι android έχεις;

Υπάρχει στο nexus 5

Αυτό εννοείς? Nexus 5 stock:

Με το ok google (από όποια οθόνη θες αν έχεις κάνει την ανάλογη ρύθμιση) μπορείς να του πεις call stefanos ,ή ok google send message to stefanos

Με λατινικούς χαρακτήρες greeklish, τα βγάζει μια χαρά

Το θέμα είναι ότι αν το έχεις "στέφανος" δε καταλαβαίνει ελληνικά, τουλάχιστον μέχρι τώρα

Ελπίζω στη συνέχεια να καταλαβαίνει και ελληνικές εντολές όπως κάνει τώρα με τις αγγλικές, π.χ. open the viber app κτλ

Το ζητούμενο είναι να μην αγγίζεις το κινητό σου σε περιπτώσεις που δεν μπορείς, για παράδειγμα κατά την οδήγηση

Δοκίμασε πάντως αν δεν έχεις δοκιμάσει το τι μπορείς να κάνεις με το ok google, όπως navigate me to.. , find me..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...