Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα περασμένο το πληκτρολόγιο της Samsung πέρασα το SwiftKey έκανα αναβάθμιση το Google Inc αλλά και πάλι δεν βγάζει τίποτα... Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να κάνω

Δημοσ.

Και το ευχάριστο και το αστείο που ειναι ρε ύαινα ;

Η γαϊδουριά δεν εχει ορια μιλάμε ετσι.

Ας χαρούμε ολοι που μια ελληνική εταιρεία πιθανόν να μην παει.καλα και να εχουμε κι άλλους ανέργους.

Λιγη τσιπα guys...

Μετα απο το σημερινό .... R.I.P. MLS. ... :P Οποίος θελει μπορεί να περάσει για κόλυβα στα κεντρικά της εταιρίας ... :D

• Like 1
Δημοσ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μονο αυτο.

ΣΕ οποιον δεν φαινεται καντε απεγκατασταση το google search και μετα ξαναεγκατασταση και τα δειχνει στην επιλογη γλωσσας μετα.

Μπηκα στην εφαρμογη και ειχε επιλογη "καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων",οχι επιλογη "καταργηση εγκαταστασης της εφαρμογης.Πατησα οκ.

Τωρα μπαινω στο Play Store και εχει 2 επιλογες:Ενημερωση η ανοιγμα.Αν επιλεξω ενημερωση θα "γυρισει" εκει που ηταν?Αυτη την διαδικασια εννοεις?

Δημοσ.

Μπηκα στην εφαρμογη και ειχε επιλογη "καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων",οχι επιλογη "καταργηση εγκαταστασης της εφαρμογης.Πατησα οκ.

Τωρα μπαινω στο Play Store και εχει 2 επιλογες:Ενημερωση η ανοιγμα.Αν επιλεξω ενημερωση θα "γυρισει" εκει που ηταν?Αυτη την διαδικασια εννοεις?

Ναι αυτό εννοεί. Κάντε αυτό επανεκκίνηση και υπομονή.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μια επανεκκίνηση θέλει. Εμένα έτσι εμφανίστηκε. Επίσης δεν είχα πάρει χαμπάρι οτι επιτέλους ρωτάς στα αγγλικά και σου απαντάει πίσω χωρίς να χρειάζεται να έχεις όλη τη συσκευή στα αγγλικά. Μέχρι πριν λίγο καιρό ήθελε όλη τη συσκευή στα αγγλικά.

Δημοσ.

Σε εμένα εμφάνισε τα ελληνικά με uninstall update, update ξανά την εφαρμογή,
shutdown

και εκκίνηση.

thl 5000 kitkat.

αρκετά καλό σε κάποιες δοκιμές που έκανα..

Πρέπει να ενεργοποιηθεί το voice key στο πληκτρολόγιο που χρησιμοποιείτε. Εγώ έχω το swiftkey.

Αν βάλεις ελληνικά ως primary language, δεν παίζει το Ok Google.

Δημοσ.

Μπηκα στην εφαρμογη και ειχε επιλογη "καταργηση εγκαταστασης ενημερωσεων",οχι επιλογη "καταργηση εγκαταστασης της εφαρμογης.Πατησα οκ. Τωρα μπαινω στο Play Store και εχει 2 επιλογες:Ενημερωση η ανοιγμα.Αν επιλεξω ενημερωση θα "γυρισει" εκει που ηταν?Αυτη την διαδικασια εννοεις?

Ναι αυτό εννοεί. Κάντε αυτό επανεκκίνηση και υπομονή.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Εκανα πριν λιγο ενημερωση της εφαρμογης και επανεκκινηση.Μετα πηγα στις γλωσσες και ειχε και τα Ελληνικα.

1)Παιζει καποιο ρολο τι ρυθμισεις βαζουμε στο πληκτρολογιο Google η ποιο ειδος πληκτρολογιου επιλεγουμε?

2)Στην ρυθμιση:Γλωσσα και εισαγωγη-Εξοδος μετατροπης κειμενου σε ομιλια-Μηχανη κειμενο σε ομιλια της Google-Γλωσσα,παιζει ρολο η Γλωσσα εκει?Δεν εχει επιλογη για Ελληνικα,εχω βαλει English US.

3)Η εγκατασταση δεδομενων φωνης σε τι χρησιμευει?

Δημοσ.

έχω δοκιμάσει όλους τους τρόπους που λέτε σε εμένα δεν λέει να εμφανιστούν τα ελληνικά μιλάω για τα samsung galaxy tab 4 android 4.4.2

Δημοσ.

nexus5- δουλεύει άψωγα, περιμένουμε και τις εντολές τώρα να γίνει κορυφή. (δεν χρειάστηκε να κάνω κάτι περίεργο-ρυθμήσεις-γλώσσα και εισαγωγή-φωνητικλη πληκτρολογηση-γλώσσες - ελληνικά , βουαλά..)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...