lagermon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Θα δουλεύει και για τους Κρητικούς? 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 δεν ξέρω ίσως πρέπει να περιμένουμε σε όσους δεν το βγάζει ακόμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεν μου δουλεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gus Hayabusa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Τα καλυτερα σχολια που εχω διαβασει ποτε μου. Ειμαστε πολλα τα αρρωστακια σε αυτη τη χωρα τελικα!!! Δακρυα, εθνικες περιφανειες, συγκεντρωσεις Ομονοια και αλλα συναφη. Να προσθεσω και γω οτι ανεβασα σημαιες στη ταρατσα μου. Μια την Ελληνικη και μια της Google!!! Και οπως ελεγε και ο τεραστιος Βεγγος.... ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΥΓ. Αντε και με ενα πλοηγο της Google που να μην ειναι σε ΒΕΤΑ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δε μου εμφανίζει ούτε εμένα ελληνικά. Έσβησα και τα updates του google play services, τα ξαναπέρασα αλλά τίποτα πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 καλωσορίζουμε τον κόσμο της google στο αυτονόητο! (πλακα κανω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Έκανα και συγχρονισμό, όλα οκ, αλλά πάλι δεν τα εμφανίζει τα ελληνικά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Με τα πιο πρόσφατα update σε όλα, με 4,4,2 σε note 2 δεν μου έχει εμφανιστεί κάτι. Ας περιμένουμε βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
songless_bird Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Σχεδον ολες οι πλατφορμες εχουν οπως φαινεται απο αυτον τον μηνα την ελληνικη πληκτρολογιση(δεν ξερω τι παιζει με τα wp). Μενει να βαλουν και ολοι τον βοηθο τους να αναγνωριζει ελληνικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Για εμάς που δεν το έχουμε πάρει ακόμα υπομονή. Ίδια υπομονή που κάναμε και στον τελικό του Euro. Είναι στον τελικό ο Νικοπολίδης, ο Φύσσας, ο Γιούρκας ο Δέλλας και ο Καψής, ο Μπασινάς με τον Ζαγοράκη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Λοιπόν μετά την κατάργηση και ξανά εγκατάσταση αυτού https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.gms&hl=el μου είχε προσθέσει κάτι γλώσσες αλλά όχι ελληνικά. Έκανα κάνα δυο επανεκκινήσεις και ως δια μαγείας εμφανίστηκαν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ασε μη γίνει καμιά μακαλία... το βγάζεις και μετα δεν μπορείς να το ξαναβάλεις πχ... Λογικά αφού έκανες 2 επανεκκινήσεις, θέλει υπομονή, απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ποιος κάτοχος συσκευής Android χρησιμοποιεί το native πληκτρολόγιο και όχι Swype; Εν πάσει περιπτώσει, το εγκατέστησα να υπάρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gbras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Και σε μενα δουλευει πολυ καλα. Φωνητικη κληση θα βαλουν ποτε? Το ios το εχει εδω και 5 χρονια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ποιος κάτοχος συσκευής Android χρησιμοποιεί το native πληκτρολόγιο και όχι Swype; Εν πάσει περιπτώσει, το εγκατέστησα να υπάρχει. εγω. χρησιμοποιώ adaptxt και δουλεύω σε τ9 διαρκώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα