pipermancon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Στήνω ένα μηχάνημα στο μαγαζί που δουλεύω για να αντικαταστήσω το υπάρχον λάπτοπ. Βρήκα έναν σκληρό λοιπόν του πεταματού και έβαλα πάνω με κάτι παλιά xp και bootαρα κανονικά. Μετά χρησιμοποίησα τον εξωτερικό που έχω με τα τραγούδια για την δουλειά για να μεταφέρω drivers στα xp και μου έλεγε ότι τα αρχεία είναι κατεστραμμένα και δεν ανοίγανε ενώ από το λαπτοπ ανοίγανε μια χαρά. Έτσι έκανα από τα xp check disk αλλά το θέμα είναι ότι τώρα όποτε συνδέω τον εξωτερικό σκληρό στο λαπτοπ (που δεν έχει θέμα) πετάει μπλε οθόνη κατευθείαν. Θα ήθελα βοήθεια διότι ο σκληρός είναι 2T γεμάτος τραγούδια και πρέπει να διασωθεί πάση θυσία.
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 ...αν υποψιαστώ, από ότι δίσκο ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΡΑ, γέματο πράμμα "πάσης θυσίας", δεν υπάρχουν καθόλου αντίγραφα, θα...................... ..........ε καλά, δεν θα πεθάνω κι όλας, αλλά έλεος ρε παιδιά. Τί περιμένετε δηλαδή; Την Δευτέρα Παρουσία για να σας "σώσει"; Η παροιμία "των φρονίμων τα παιδιά, πριν τον πιούνε μπακαπάρουν" δεν σας λέει κάτι; Τεσπα, γενικά δοκίμασε πρώτα τον εξωτερικό σε άλλο μηχάνημα (στο οποίο να υπάρχουν εγκατεστημένα antivirus και antispyware - πχ Avast και Malware Bytes με ενεργοποιημένη την επιλογή για αυτόματο σκανάρισμα και δη για αφαιρούμενα μέσα) να δεις πώς συμπεριφέρεται εκεί. Και βλέπουμε. (Κι αν υπάρχει και κανένα άλλο αποθηκευτικό μέσο στη δουλειά, πχ κανένα φλασάκι -που να μην περιέχει....πασοθυσιακά αρχεία, τσέκαρε το στον εκεί υπολογιστή, να δεις τί ρόλο βαράει. Καλό θα ήταν επίσης να δοκίμαζες να έβαζες στα "πεταματζατζίδικα" ΧΡ από τα προαναφερθέντα προγράμμματα και να τα σκανάρεις και αυτά...) 2
pipermancon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ο σκληρός είναι 2 μηνών φίλε μου και πρόβλημα ή ιό δεν έχει. Ο δίσκος με τα xp βγήκε ήδη και πάω τώρα να δω τι άλλο μπορώ να κάνω.
washcloud Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 ...το ότι είναι 2 μηνών δεν κατάλαβα γιατί το ανέφερες - μου φάνηκε δηλαδή ως "απάντηση" σε κάτι. Σίγουρα μια φορά όχι σε ερώτηση που έκανα. Αν το είπες θεωρώντας πως "είναι πολύ νέος (για ο,τιδήποτε)",,,τότε ο Θεός μαζί σου, αδελφέ μου. Παρεμπιπτόντως, σαφώς και να δεις "τί άλλο μπορείς να κάνΕΙΣ". Από εκεί και πέρα -μιας και ρώτησες- ήδη σου είπα εγώ "τί". Αν πάλι θες να περιμένεις κάποια "μαγική λύση", δικαίωμα... 1
άδικος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Στον υπολογιστή με τα xp τώρα πως τον βλέπει; Δοκίμασε μέσω κάποιο live cd να δεις τον εξωτερικό και πάρε τα αντίγραφα ασφαλείας σου.
TheELF Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Βρήκες πεταμού δίσκο, με xp περασμένα που μπορεί να ήταν και για άλλον Η/Υ, δεν είδε τον 2tb τσίλικο καινούργιο δίσκο σου και το πρώτο που σκέφτηκες ήταν «μια χαρά είναι ο δίσκος μου με τα αρχεία που δεν θέλω να τα χάσω .. ας του κάνω ένα checkdisk;;; » ..... Από Η/Υ και λειτουργικό που δεν ξέρεις σε τι κατάσταση είναι και αν δουλεύουν σωστά;;; Το ποιο πιθανό είναι να μην τον βλέπανε τα xp επειδή δεν είναι φτιαγμένα για πάνω από 1tb οπότε το checkdisk σου τον «διόρθωσε» τώρα κάνοντάς τον 1gb... 2
pipermancon Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Ο σκληρός αναγνωριζόταν μετά ως unallocated space σε windows 8 και μετά το format δείχνει ότι είναι 116GB μόνο. Τέλος πάντων ,αγοράστηκε άλλος μέχρι να κάτσω να ασχοληθώ με αυτόν προσεκτικά και όχι του ποδαριού ματιές. Το θέμα είναι πως όταν ρωτάει κάποιος και ζητάει βοήθεια όποιος θέλει απαντάει και μένει στο θέμα,σχόλια με ειρωνικό περιεχόμενο είναι περιττά (τουλάχιστον σε αυτό το τόπικ) μιας και δεν ρώτησε κανείς σας αν το αφεντικό δίνει λεφτά για σκληρό της προκοπής ή για δεύτερο σκληρό για backup. Και τώρα έπρεπε να γίνει η ζημιά για να αγοραστεί ο δεύτερος σκληρός. Να στε καλά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα είναι πως όταν ρωτάει κάποιος και ζητάει βοήθεια όποιος θέλει απαντάει και μένει στο θέμα, Το θέμα είναι ότι μπορεί κάποιος να ρωτήσει και πριν πάει να κάνει κάτι με 2tb δεδομένα που τα χρειάζεται για εργασία. Επειδή δεν σου βρίσκεται ένα flash για μεταφορά driver δηλαδή πας και τον βάζεις όπου βρεις;
washcloud Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το θέμα είναι πως όταν ρωτάει κάποιος και ζητάει βοήθεια όποιος θέλει απαντάει και μένει στο θέμα,σχόλια με ειρωνικό περιεχόμενο είναι περιττά (τουλάχιστον σε αυτό το τόπικ) μιας και δεν ρώτησε κανείς σας αν το αφεντικό δίνει λεφτά για σκληρό της προκοπής ή για δεύτερο σκληρό για backup. ...αδερφέ, έχει μπερδέψει την "ειρωνεία", με την "οργή". Κανείς δεν σε ειρωνεύτηκε. Και συγγενής μου να μου έλεγε "είχα δύο Τέρα αρχεία και δεν είχα μπακάπ και τώρα γκλουπ", το αυτόματο συναίσθημα μου πάλι "οργή" θα ήταν. Και μην δω "αυτά στους συγγενείς σου και όχι σε ξένους όμως", διότι το να σε βλέπω όπως έναν συγγενή μάλλον απ' τη καλή του μεριά πρέπει να το πάρεις. Για να μην πω το καλό του να μη σε δω σαν ξένο που θα κάνει τέτοια αρκουδιά με τα αρχεία ΤΟΥ (...ΤΟΥ λέμε, ΤΟΥ. ΣΟΥ εν προκειμένω, κι όχι τα αρχεία του γείτονα ή του αφεντικού σου. Αρχεία που "πονάνε" ΕΣΕΝΑ. Πονάνε..........Σίγουρα; Χμ...) και θα μου έρθει μετά για ανάκτηση και θα του κόψω τον πατσά χρεωστικά, ΑΛΛΑ "δεν θα του πω κουβέντα"... ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ : ΤΟ "κράξιμο" (λόγω της "οργής"), δεν το κάναμε (όσοι το κάναμε) διότι είμαστε παλιοχαρακτήρες. Κι αν θες, ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ. Όπως και για καλό ΣΟΥ, προσπαθήσαμε κάποια πράγματα για να σε βοηθήσουμε (...χωρίς καν να είναι να αμοιφθούμε, σωστά; ). Διότι αυτό που έκανες (με τα αρχεία σου), ήταν "εξοργιστικό". Για ΕΣΕΝΑ. Αν μετά τα αποπάνω συνεχίζεις να νομίζεις πως "έπεσες απλά σε ειρωνιάρηδες", πάσο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα