Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορυμ. Ειδα το κινητακι αυτο που ειναι μαζι με tablet ( τπτ το φοβερο το ξερω αλλα μιας και δν εχω δν με χαλαει) και θα ηθελα να ρωτησω αν αξιζει(μαζι με το tablet παντα). Να σας δωσω να καταλαβαιτε δεν με νοιαζει να ειναι hign end ναυαρχιδα κινητο, αρκει να εχει μεγαλη οθονη, καλη καμερα και γρηγορο ιντερνετ. Το πρωτο το εχει για τα αλλα ξερει κανεις τπτ? Καμια αποψη? αν οχι ποιο θα μου προτεινατε? ( περαν του moto g2 μιας και το εχω κ αυτο στο ματι :P )

Δημοσ.

Οπως βλεπω λες για την προσφορα του κοτσοβολου αν δεν ειμαι σιγουρος. Καλο το κινητο αλλα δρν ξρω, μηπως κολανε? Δεν ξερω την εταιρεια. Αν ειναι θα την ψαξω και θα σου πω. Παντως το κινητο ωραιο.

Δημοσ.

ναι για την προσφορα λεω. αυτο δεν ξερω αν κολανε πως ειναι γενικα τπτ μονο οτι χαρακτηριστικα γραφει στον κοτσοβολο και στο σιτε τους. αν μπορεις να το κοιταξεις και να μου πεισ θα το εκτιμουσα

Δημοσ.

Τα θετικα. Καμερα, επεξεργαστης εξαιρετικος πιο καλος και απο moto g, οθονη. Στα αρνητικα η εκδοση 4.2 android, νομιζω πως δεν εχει play store αλλα εχει το slide me και το one mobile market. Η μπαταρια μου φαινεται λιγη για 4 ωρες ομιλιας. Κατα τα αλλα ενταξει. Τωρα δεν ξετω. Να το παρεις, να μην το παρεις; Εσυ επιλεγεις. Αν εχεις καποια αλλη ερωτηση, σχετηκα με smartphones μπορεις να με ρωτησεις.

• 1 μήνα μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Eλπιζω να μην το αγορασες.... Το κινητο μπορει να μην κολαει αλλα  μετριο -κακο σε ολα του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...