Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, ειχα ενα προβλημα σημερα και δεν εβγαλα ακρη οποτε ειπα να ποσταρω εδω μηπως ξερει καποιος κατι σχετικα. Σημερα παιζωντας ενα παιχνιδι (portal 2 συγκεκριμενα), η εφαρμογη ξαφνικα εκλεινε απο μονη της. Υπαρχει περιπτωση μα οφειλεται σε υπερθερμανση του υπολιγιστη ή καποιυ μεμονομενου κομματιου για παραδειγμα της gpu? Ο υπολογιστης ειναι καινουριος και αρκετα καλος (cpu amd fx6300 6core , gpu R9 270X 2gb) και δεν ειχα προβλημα με αλλο παιχνιδι. Αλλα δεν εχω παιξει και αρκετες ωρες καποιο αλλο να δω αν θα κλεισει ή οχι. Επισης τσεκαρα και τις θερμοκρασιες και μου φανηκαν φυσιολογικες. 40 βαθμους max επιανε η gpu που απ οτι ξερω δεν ειναι και πολυ. Υπαρχει περιπτωση να ειναι θεμα του τορεντ που το κατεβασα ? πως μπορω να ελεγξω αν τροφοδοτικα κτλπ λειτουργουν ολα καλα?

Επισης οταν ξανανοιξα τον υπολογιστη το catalyst μου εβγαλε μηνυμα οτι βγηκε update και να το κατεβασω... ισως ειναι αυτο?

Δημοσ.

Εφόσον μιλάμε για σπασμένο παιχνίδι, και το PC δεν έχει εμφανίσει αλλού προβλήματα, εκεί ρίξε το φταίξιμο, όχι στο hardware.

Καλό θα ήταν να τα κάνεις τα Update, αλλά πρώτα καθαρίζεις με DDU (ψάξε για τη χρήση του).

Δημοσ.

αν σου κλείνει στο ίδιο σημείο πάντα είναι πρόβλημα του σπαστηριού όποτε πας για άλλο.

απο κει και πέρα επειδή αναφερόμαστε σε σπασμένο παιχνίδι δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση έτσι.

Προσωπικά και το 1 και το 2 τα έχω τερματίσει στο Pc της υπογραφής χωρίς κανένα πρόβλημα αυθεντικά όμως μέσω steam.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...