Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. θα ήθελα την εμπειρία σας για το ποιες εταιρείες θεωρούνται σωστές (Ελληνικές μιας και τα αγγλικά μου δεν είναι και τα καλύτερα) από άποψη τιμής-ποιότητας (καλό up time, να υπάρχει ενημέρωση αν καταναλώνεις πολλούς πόρους και όχι ξαφνικά να πέσει το site σου). Να μπορείς να τους βρεις αν χρειαστείς κάτι σχετικά άμεσα και να είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ είμαι στην Tophost εδώ και 2 χρόνια. Η εξυπηρέτηση είναι άμμεση και γρήγορη, αλλά οι υπηρεσίες τις θα μπορούσαν να είναι λίγο πιο "ελεύθερες". Κάποια πράγματα θα έπρεπε να μπορείς να τα αλλάξεις εσύ από το panel που σου δίνουν, αλλά αντ αυτού πρέπει να κάνεις ticket για να στα αλλάξουν το tech support team οπότε χάνεις από 10-24 ώρες.

Δημοσ.

Κοιταζω και εγω για dnhost, λεει οτι εχει και προσφορα το domain δωρω για δυο χρονια με καθε διετης συνδρομη σε οποιοδηποτε πακετο, βγανει 90ευρω η διετια για domain gr και hosting.
Το ερωτημα ειναι ομως ειναι καλη; Προφανος δεν θα φτιαξω σελιδα τοσο μεγαλη οσο το insomnia.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Sotis1978 δες και την περίπτωση της Jethost.Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος 2 χρόνια τώρα.Και πολύ καλές τιμές,και ταχύτατος σέρβερ αλλά το κυριότερο άμεση ανταπόκριση για τεχνική υποστήριξη.

Δημοσ.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από την creta force. Είμαι συνδρομήτρια εδώ και 1,5 σχεδόν χρόνο και είχα άμεση εξυπηρέτηση, ενώ μου έλυσαν και κάποιες βλακώδεις απορίες μου χωρίς να είναι αναγκασμένοι.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη από την creta force. Είμαι συνδρομήτρια εδώ και 1,5 σχεδόν χρόνο και είχα άμεση εξυπηρέτηση, ενώ μου έλυσαν και κάποιες βλακώδεις απορίες μου χωρίς να είναι αναγκασμένοι.

Ευχαριστώ για τη σύσταση και τα καλά λόγια :-)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ψάχνω και εγω

edit.

Έκλεισα από Link.png Site: εδω τελικά που μου πρότεινε ένας φίλος που το έχει καιρό και δεν έχει θέμα.

Θα δούμε

Επεξ/σία από chaosm

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...