Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κάνω νέα υποβολή σε μια αγγελία, θα μπορλώ να επεξεργαστώ την αγγελία και τον τίτλο της μετά ή δε θα με αφήνει, επειεδή έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που έγραψα την αγγελία; Ρωτάω επειδή έχω δικαίωμα για δυο, μόνο, αγγελίες τη βδομάδα και δεν θέλω να χαραμίσω τζάμπα τη μία.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

H επεξεργασία αγγελίας ισχύει για 5 ημέρες από τη στιγμή που θα καταχωρηθεί η αγγελία. Μετά θα πρέπει να την υποβάλλεις εκ νέου.

Δημοσ.

H επεξεργασία αγγελίας ισχύει για 5 ημέρες από τη στιγμή που θα καταχωρηθεί η αγγελία. Μετά θα πρέπει να την υποβάλλεις εκ νέου.

Ναι, το ξέρω. Αν την υποβάλω εκ νέου, πατώντας το κουμπί "νέα υποβολή", θα με αφήνει να κάνω επεξεργασία πάλι; Ή πρέπει να την κλειδώσω και να την ξαναγράψω όπως θέλω;

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρα, νομίζω πως ισχύει το δεύτερο. Αλλά και πάλι, δεν είμαι σίγουρη.

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα, η υποβολη εκ νεου εχει χρονικο περιορισμο; διοτι εχουν περασει οι 5 ημερες και δεν εχω το δικαιωμα επεξεργασιας ενω ταυτοχρονα δεν μου επιτρεπει να την υποβαλω εκ νεου. Επισης την κλειδωσα αλλα δεν αλλαξε κατι. Ευχαριστω!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα, η υποβολη εκ νεου εχει χρονικο περιορισμο; διοτι εχουν περασει οι 5 ημερες και δεν εχω το δικαιωμα επεξεργασιας ενω ταυτοχρονα δεν μου επιτρεπει να την υποβαλω εκ νεου. Επισης την κλειδωσα αλλα δεν αλλαξε κατι. Ευχαριστω!

Καλησπερα, απ οτι διαβασα σε αλλα threads πρεπει να περασουν 7 ημερες για να ενεργοποιηθει το κουμπι "Νεα Υποβολη" στην αγγελια σου. Επισης δεν χρειαζεται να την κλειδωσεις γιατι μετα θα πρεπει να την κανεις αναφορα ωστε να ξεκλειδωθει! Αυτα! Ελπιζω να σε βοηθησα!

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας,

Το σύστημα μου δείχνει ότι έχω υπερβεί το όριο των 2 αγγελιών σε μία εβδομάδα, και δεν με αφήνει να δημοσιεύσω καινούργια !!
Κάτι τέτοιο όμως ΔΕΝ ισχύει. Εχω μόνο ΜΙΑ ενεργό αγγελία την τελευταία εβδομάδα.

Πώς γίνεται να ξεπεραστεί αυτό το θέμα ?? Μπορώ να έχω μια απάντηση / ρύθμιση από τους admins ??

Ευχαριστώ

Μάκης

Δημοσ.

Μήπως την αγγελία σου την πρωτοανέβασες την τελευταία εβδομάδα (μετά τις 5/12) και στις 10/12 έκανες χρήση της λειτουργίας «Νέα Υποβολή»;

• Super Moderators
Δημοσ.

Γεια σας,

Το σύστημα μου δείχνει ότι έχω υπερβεί το όριο των 2 αγγελιών σε μία εβδομάδα, και δεν με αφήνει να δημοσιεύσω καινούργια !!

Κάτι τέτοιο όμως ΔΕΝ ισχύει. Εχω μόνο ΜΙΑ ενεργό αγγελία την τελευταία εβδομάδα.

Πώς γίνεται να ξεπεραστεί αυτό το θέμα ?? Μπορώ να έχω μια απάντηση / ρύθμιση από τους admins ??

Ευχαριστώ

Μάκης

Συμπληρωματικά σε αυτά που γράφει ο parsifal, στις Αγγελίες φαίνονται μία - κι άλλη μία - σύνολο δύο ενεργές αγγελίες, οι οποίες φαίνεται ότι δημοσιεύθηκαν στις 10/12/2014.

Συνεπώς, ή δημοσίευσες δύο αγγελίες τη συγκεκριμένη ημερομηνία και δεν το θυμάσαι ή χρησιμοποίησες τη λειτουργία «Νέα Υποβολή» για μία εξ αυτών στις 10/12/2014. Η επανυποβολή υπάρχουσας αγγελίας μέσω της λειτουργίας «Νέα Υποβολή» μετράει ως νέα αγγελία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...