D_Rose1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παιδια μολις πριν λιγο το power button του lumia520 σταματησε να λειτουργει...πριν νεκρωσει τελειως το πατουσα 2 και 3 φορες μεχρι να πιασει μεχρι που τα παιξε....μηπως ξερετε τι φταιει?? και το πιο σημαντικο ποιος αλλος τροπος υπαρχει για να ανοιξω το κινητο διχως το power button...εχω ρυθμισει το κινητο να ξεκλειδωνει με το κουμπι της καμερας πιεσμενο αλλα σε περιπτωση που μου κλεισει τι να κανω για να το ανοιξω...Ευχαριστω εκ των προτερων!!
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παιδια μολις πριν λιγο το power button του lumia520 σταματησε να λειτουργει...πριν νεκρωσει τελειως το πατουσα 2 και 3 φορες μεχρι να πιασει μεχρι που τα παιξε....μηπως ξερετε τι φταιει?? και το πιο σημαντικο ποιος αλλος τροπος υπαρχει για να ανοιξω το κινητο διχως το power button...εχω ρυθμισει το κινητο να ξεκλειδωνει με το κουμπι της καμερας πιεσμενο αλλα σε περιπτωση που μου κλεισει τι να κανω για να το ανοιξω...Ευχαριστω εκ των προτερων!! Σε περιπτωση που 'σαι εντος εγγυησης θα σου προτεινα να το πας σε ενα Nokia Care. Eπισης δεν παιζει να χεις προλβημα αν σου κλεισει διοτι οταν το βαλεις στην μπριζα θα ανοιξει παλι μονο του. Τα wp phones δεν φορτιζουν σβηστά. 1
D_Rose1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Εχεις δικιο φιλε τωρα το συνειδητοποιησα....απλα ειχα ξεμεινει τελειως απο μπαταρια και δν ανοιγε μεχρι να φορτισει πρωτα 3-4 λεπτα....μηπως ειναι καποια δυσλειτουργια των wp8.1?? ολα τα αλλα λειτουργουν μια χαρα και κατι αλλο...αν σβησει οχι λογο μπαταριας ή αν χτυπα ξυλο πεσει κατω πως θα το ανοιξω αν ειμαι σε μια καφετερια οπου δν θα εχω φορτιστη??
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 αγοραζεις μια θηκη και δεν ανοιγει σαν καρπουζι πλεον αν πεσει κατω.
D_Rose1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 δεν ειμαι σιγουρος αλλα παιζει να εχει ληξει η εγγυηση....ποσο θα κοστισει αν τα βαλω απτην τσεπη? και κατι αλλο το κινητο πηρα απτο kaiser του skroutz....αν το παω σε καποιο nokia care θα ισχυει η εγγυηση εφοσον δεν εχει ληξει??
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 το kaiser φερνει ευρωπαικες εισαγωγες οποτε πανευρωπαικα εχει εγγυηση 2 χρονια σε καθε nokia care αν ειναι εκτος εγγυησης θα κοστισει 14,99€ χωρις το ΦΠΑ.
D_Rose1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 ωραια....και ξερεις μηπως ποσο καιρο θα παρει να το φτιαξουν?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 ωραια....και ξερεις μηπως ποσο καιρο θα παρει να το φτιαξουν? 4-6 εργασιμες ημερες.
D_Rose1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 σε ευχαριστω πολυ φιλε για την βοηθεια...νασαι καλα!!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 δεν ειμαι σιγουρος αλλα παιζει να εχει ληξει η εγγυηση....ποσο θα κοστισει αν τα βαλω απτην τσεπη? και κατι αλλο το κινητο πηρα απτο kaiser του skroutz....αν το παω σε καποιο nokia care θα ισχυει η εγγυηση εφοσον δεν εχει ληξει?? Δεν εχει ληξει η εγγυηση σε μια συσκευη που βγηκε στην αγορα το Απριλιο του 2013.
sokinfragoul Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Εργάζομαι σε care να σου πω ότι τα 520 είχαν το θεματακι τους στο on off και έχουμε εντολή να τα επισκευαζουμε στην εγγύηση.αν μου στείλεις imei μπορώ να σου πω ημερολογιακά ποσο εγγύηση εχεις.την επισκευή την κάνουμε εμείς στο κατάστημα και σαν δεν έχουμε πολύ δουλειά περνεις την συσκευή αυθημερων!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα