Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, Θέλω την βοήθεια σας.πριν ένα χρόνο έκανα συμβόλαιο στην φορθνετ όπου είχα απεριόριστο 24αρι με 18 ευρώ περίπου λόγω μιας προσφοράς.είχα πάει τον τελευταίο μήνα να πληρώσω και ρώτησα τι παίζεται Μετά το πέρας του συμβολαίου.στο κατάστημα με είπανε μια φορά ότι εάν το ανανεώσω μένει ως έχει η τιμή την άλλη με λένε ότι ανεβαίνει στα 24.να πω ότι ο ξάδερφος μου έχει το ίδιο εδώ και χρόνια και σταδιακά του το είχαν κατεβάσει στα 18 ευρώ όπως το δικό μου.με πήραν προχθές τηλέφωνο και με είπαν για ανανέωση του συμβολαίου και πάει στα 24 ευρώ μαζί με 300 λεπτά σε σταθερά, τους είπα ότι δν με ενδιαφέρει τα λεπτά προς σταθερά αλλά Μόνο το ίντερνετ και με είπανε ότι δεν υπάρχει αυτή η προσφορά πλέον.και ρωτάω Εγώ τώρα ο μικρός συνδρομητουλης τι να κάνω, να τους πουλήσω παπά για να με το κρατήσουν όπως το έχω η να πάω σε άλλη εταιρία; να σημειώσω ότι ο ξάδερφος μου το έχει όπως σας ανέφερα πιο πάνω ακόμη και τώρα.Ευχαριστώ, τα φώτα σας

Δημοσ.

Βασικά στείλτους μέσω του fb(αν έχεις) και πες τους ότι σκέφτεσαι να κάνεις μετάβαση σε άλλο πάροχο μπας και καταφέρεις κάτι καλύτερο.

Η άλλη λύση είναι να κάνεις αίτηση φορητότητας ώστε να πάρεις καλή προσφορά

Σε κάθε περίπτωση ενημέρωσε μας για το τι κατάφερες και την τελική τιμή του πακέτου.

Δημοσ.

Είδα ότι η γουινδ δίνει 17 ευρώ απεριόριστο αλλά για 24 μήνες, αλλά δεν ξέρω τι παίζει όσον αφορά την σύνδεση, κάνει νερά,κτλπ

Δημοσ.

Έλα να ενημερώσω μόλις τώρα το έκλεισα και με λίγο παπά που τους πούλησα συμφώνησαν να το ανανεώσω για ένα χρόνο στην υπάρχουσα τιμή 17.90 .στα καταστήματα υπάρχει αυτή η τιμή για νέους μόνο συνδρομητές για 18 μηνο πλέον, προσέξτε εάν την κόψεις όλοι τώρα κάνουν 18μηνα.με το που με το είπε αυτό την είπα κοφτό και Κάνε με νέο συμβόλαιο, άρχισε τα δικά της, επέμενα στα δικά μου + τον παπά και τελικά δικαιώθηκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...