Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 μονο την καρτα? η περνω ολη την μητρικη? ποσους βαθμους?ειδα 200κελσιου για 8 λεπτα!αληθευει? αρχικα πρεπει να βγαλεις τα παντα πανω απ' την μητρικη. επεξεργαστη, μνημες κτλ. προφανως και ολη την μητρικη τη στιγμη που ειναι ενσωματωμενη σε αυτη η καρτα γραφικων. αν ειχες heat gun θα μπορουσες να περιορισεις την θερμοκρασια μονο πανω στην καρτα γραφικων χωρις να ρισκαρεις να "αρπαξει" καποιο αλλο hardware component.. δες καποιον βιντεο οδηγο και ακολουθησε τις οδηγιες που λεει εκει
aekoupoli Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 200 βαθμους????δεν το εχεις καθαρισει ποτε απο σκονες το λαπτοπ?το ανεμιστηρι του δουλευει?πας για καινουριο λαπτοπ μου φαινεται
Euclides Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Επίσης πριν το βάλεις στον φούρνο για ψήσιμο να βγάλεις και την μπαταριούλα. Μου έχει τύχει να σκάσει μέσα σε φούρνο. μονο την καρτα? η περνω ολη την μητρικη? ποσους βαθμους?ειδα 200κελσιου για 8 λεπτα!αληθευει? Θα σου πρότεινα 180 βαθμούς και 10 λεπτά. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2014 από Euclides
poihths Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 πατε καλα μηπως να το βαλει μαζι με κοτοπουλο? μετα ετοιμασου να πεταξεις το φουρνο απ τα τοξικα που θαχει μαζεψει παρε αλλο λαπτοπ αν δεν θες μετα να αγοραζεις κ νεο φουρνο
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 πατε καλα μηπως να το βαλει μαζι με κοτοπουλο? μετα ετοιμασου να πεταξεις το φουρνο απ τα τοξικα που θαχει μαζεψει παρε αλλο λαπτοπ αν δεν θες μετα να αγοραζεις κ νεο φουρνο E.. δεν τρολλαρουμε. Eγω αν ημουν στη θεση σου και δυσπιστος θα εριχνα ενα googlαρισμα πριν κανω ενα τετοιο post.
poihths Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 τη γνωρίζω αυτη τη 'τεχνική' αλλα τη θεωρω λαθος κ η ιδεα για τα τοξικα δεν ειναι δικη μου την εχω διαβασει
Peleus17 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 τη γνωρίζω αυτη τη 'τεχνική' αλλα τη θεωρω λαθος κ η ιδεα για τα τοξικα δεν ειναι δικη μου την εχω διαβασειΔεν θα πάθει τίποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα