chios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Στο myphone διαβάζω πολλά παράπονα για το meri και για το minideal Εγώ το redmi note το πήρα από vickmall. Πολύ ωραίο το oneplus δες επίσης το Huawei honor 6 , xiaomi mi4 Δες τις τελευταίες σελίδες www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=224493
george94pav Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Στο mi4 με ψιλοχαλαει το miui αλλά από ότι είδα μπορείς να το πάρεις από το xiaomishop από την ευρωπαϊκή αποθήκη οπότε είσαι και σίγουρος χωρίς τελωνεία
chios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Θα σου βγει κανένα 50€ παραπάνω αν δες έχεις πρόβλημα οκ. Την miui Εγώ την λατρεύω όταν την μάθεις δεν την αλλάζεις , έχεις και κάθε βδομάδα update και ελληνική υποστήριξη από την xiaomi Hellas. 1
Σαϊνόμπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Στο mi4 με ψιλοχαλαει το miui αλλά από ότι είδα μπορείς να το πάρεις από το xiaomishop από την ευρωπαϊκή αποθήκη οπότε είσαι και σίγουρος χωρίς τελωνεία Αν επιλεξεις sgpost και οχι καποια κουριερ εταιρια, και επισης τους επισημανεις να γραψουν πως το δεμα ειναι αξιας κατω των 25$ και gift, οι πιθανοτητες να χεις θεμα στο τελωνειο ειναι απειροελαχιστες.
maddoctor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Για να μην λέμε ότι θέλουμε....όλα τα κινεζομάγαζα γράφουν στο site τους ότι δίνουν 1 χρόνο εγγύηση. Το θέμα είναι πόσο αξιόπιστο είναι το κάθε μαγαζί για να το κρατάει αυτό. Μακριά από merimobiles, to2c, pandawill, κοροϊδεύουν κόσμο. Πολλοί θεωρούν αξιόπιστο μαζί μ' εμένα το reportspam. Για aftersale δεν έχει ακουστεί κάτι. Αυτό βέβαια είναι καλό, γιατί ή στέλνουν σωστά κινητά ή αυτά που αγοράζονται από εκεί είναι καλά και δεν χαλάνε. Τώρα για το πως τα γυρίζεις, συστημένο ταχυδρομείο, που τραβάς φωτό και βίντεο την όλη διαδικασία και αποδείξεις για να δείξεις ότι πράγματι το έστειλες, αλλά πας μακρυά. Δες πρώτα τι θέλεις από εκεί, αγορασέ το και αααααααννννν χαλάσει τα ξαναλέμε. Σίγουρα με τα μισά λεφτά από αυτά που θα δώσει εδώ, θα πάρεις πολύ καλύτερο κινητό. Εγώ αγόρασα το Xiaomi Mi3 64GB για μένα και ένα Lenovo K900 για την γυναίκα μου και έχουμε μείνει απόλυτα ευχαριστημένοι. Μάλιστα χθες μου ήρθαν άλλες δύο παραγγελίες από reportspam, ένα ρούτερ της Xiaomi, μ'ενα mikey και ένα extra καλώδιο της xiaomi. Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις, αλλά θα μετανιώσεις που έδινες τόσο καιρό χρήματα για να αγοράζεις υποδεέστερα κινητά από εδώ λόγο κόστους. 1
george94pav Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Άρα συνοψίζουμε και λεμε:απλο ταχυδρομειο,δωρεαν και χωρις τελωνειο,το δηλωνουμε gift με χαμηλη αξια.Αυτό το reportspam έχει και αποθήκη στην Ευρώπη αλλά το onelus one σε αυτούς είναι out of stock.Δεν θα με χαλάσει κιολας να δώσω κανένα 20άρι παραπάνω για να μου έρθει από Ευρώπη και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.Υπάρχει περίπτωση να το ξαναφέρουν? Edit:Το reportspam δεν έχει Singapore Post?
chios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Γι'αυτό του πρότεινα το vickmall που Είναι το κορυφαίο και το reportspam καλό αλλά δεν έχω πάρει κάτι από κει. Στο vickmall δίνουν πολλά δωράκια , και μίλησα με tin selina πριν μου στείλει την παραγγελία και πήρα και ακουστικά δώρο .
maddoctor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Άρα συνοψίζουμε και λεμε:απλο ταχυδρομειο,δωρεαν και χωρις τελωνειο,το δηλωνουμε gift με χαμηλη αξια.Αυτό το reportspam έχει και αποθήκη στην Ευρώπη αλλά το onelus one σε αυτούς είναι out of stock.Δεν θα με χαλάσει κιολας να δώσω κανένα 20άρι παραπάνω για να μου έρθει από Ευρώπη και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.Υπάρχει περίπτωση να το ξαναφέρουν? Edit:Το reportspam δεν έχει Singapore Post? Το oneplus one πουλάει πολύ, οπότε φέρνουν λίγα και φεύγουν αμέσως απ' όσο ξέρω. Και στο myphone πριν καναδυο εβδομάδες το ίδιο ρωτούσανε, γιατί το θέλουνε πολύ. Και από Κίνα να το πάρεις πάντως δεν έχεις φόβο. 1-5 έχουν κλειστά στο reportspam λόγω εθνικής εορτής (όπως και όλα τα κινεζομάγαζα 1-7). Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω το skype τους, να τους μιλήσεις όταν ανοίξουν.
george94pav Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Θα το ηθελα το skype αμα γίνετε .Πως μπορουν να το στειλουν απο κει χωρις τελωνειο?Απο οτι ειδα δεν εχουν singapore post εκει.
maddoctor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Άρα συνοψίζουμε και λεμε:απλο ταχυδρομειο,δωρεαν και χωρις τελωνειο,το δηλωνουμε gift με χαμηλη αξια.Αυτό το reportspam έχει και αποθήκη στην Ευρώπη αλλά το onelus one σε αυτούς είναι out of stock.Δεν θα με χαλάσει κιολας να δώσω κανένα 20άρι παραπάνω για να μου έρθει από Ευρώπη και να έχω ήσυχο το κεφάλι μου.Υπάρχει περίπτωση να το ξαναφέρουν? Edit:Το reportspam δεν έχει Singapore Post? Έχει Netherland (ολλανδικό), που είναι καλύτερο. οι τελευταίες 2 παραγγελίες μου ήρθαν σε 8 ημέρες!!!! Δες εδώ το tracking -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5655520#post5655520, προχθές μου ήρθε το χαρτί από το ταχυδρομείο και χθες το παρέλαβα PS. Έχεις pm
george94pav Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Από περιέργια είπα να δοκιμάσω και μου βγάζει κατι για customs insurance.Το επιλέγεις αυτό ή το αφήνεις κενό?
maddoctor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Από περιέργια είπα να δοκιμάσω και μου βγάζει κατι για customs insurance.Το επιλέγεις αυτό ή το αφήνεις κενό? Αυτό είναι στην απίθανη περίπτωση που πληρώσεις τελωνείο, σου πληρώνουν ΟΛΟ το ποσό που πλήρωσες. Εγώ προσωπικά ποτέ δεν το διαλέγω.
george94pav Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Είναι άραγε της προκοπής ή είναι παπατζιες?
maddoctor Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Είναι άραγε της προκοπής ή είναι παπατζιες? Ποιο, δεν κατάλαβα!?
george94pav Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αυτό με την ασφαλιση του τελωνείου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα