george94pav Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Παιδιά να ρωτήσω,επειδή θα αλλάξω κινητό τώρα στα κοντά,τι παίζει με εγγυήσεις από Κίνα?Θα κλαίω τα λεφτά μου αν μου βγει προβληματικό το κινητό?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 απλα το στελνεις πισω στο καταστημα απ' το οποιο αγοραστηκε. το μονο κακο ειναι οτι αργεις να το παρεις πισω αν τυχων (χτυπα ξυλο) χρειαστεις εγγυηση. αξιοπιστα καταστηματα θεωρω το minideal.net και το pandawill
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 οχι δεν παιζει εγγυηση Το minideal δινει 1 χρονο εγγυηση. Τα εξοδα αποστολης στην Κινα = του αγοραστη. Τα εξοδα επιστροφης στην Ελλαδα = δικα τους.
nepe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Τα πιο πολλά γνωστά μαγαζιά σου δίνουν 1 χρόνο η 6 μήνες εγγύηση..απλά θέλει υπομονή. Προσωπικά από τα 5 κινέζικα που έχω αλλάξει ως τώρα ποτέ δεν συνέβη τίποτα
george94pav Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Άρα εξαρτάται από το κατάστημα. Το κινητό άμα το στείλω πίσω στην Κίνα το στέλνω ως επιστολή επειδή είναι μικρό ε? Γιατί βγαίνει πολύ οικονομικά έτσι
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Άρα εξαρτάται από το κατάστημα. Το κινητό άμα το στείλω πίσω στην Κίνα το στέλνω ως επιστολή επειδή είναι μικρό ε? Γιατί βγαίνει πολύ οικονομικά έτσι Χαχα ακομα δεν πηρες κινητο προσπαθεις να γλυτωσεις μεταφορικα απο οταν και αν ρθει η στιγμη που θα χρειαστει να κανεις χρηση της εγγυησης?! Χαχαχαχα.. Anyway το στελνεις με ΕΛΤΑ με τον πιο φθηνο τροπο που περιεχει tracking number.
nepe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 7ε 8ε βγαίνει περίπου συστημένο. Καλοκαίρια και γενικά που και που στα ΕΛΤΑ κάνουν ειδικές προσφορές σε δέματά επιστολές κλπ φρόντισε να σου χαλάσει τότε!!!
george94pav Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Χαχα ακομα δεν πηρες κινητο προσπαθεις να γλυτωσεις μεταφορικα απο οταν και αν ρθει η στιγμη που θα χρειαστει να κανεις χρηση της εγγυησης?! Χαχαχαχα.. Anyway το στελνεις με ΕΛΤΑ με τον πιο φθηνο τροπο που περιεχει tracking number. Κοίτα αν είναι να δώσω τόσα λεφτά σε τέτοιες εποχές θέλω να έχω μελετημένα όλα τα ενδεχόμενα. Δεν θέλω να κλαίω τα λεφτά μου
Σαϊνόμπι Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Κοίτα αν είναι να δώσω τόσα λεφτά σε τέτοιες εποχές θέλω να έχω μελετημένα όλα τα ενδεχόμενα. Δεν θέλω να κλαίω τα λεφτά μου Βλεποντας παντως το συστημα της υπογραφης σου δεν πιστευω να σε χαλασουν τα 1-2 ευρω πανω κατω, στην μικροτατη πιθανοτητα που χρειαστει να κανεις χρηση της εγγυησης του κινητου.
george94pav Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Ναι εντάξει απλώς άλλο δέκα ευρώ άλλο τριάντα που νόμιζα πως είναι τα έξοδα
george94pav Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδιά το πιο σημαντικό δεν ρώτησα... με το τελωνείο τι γίνεται? Πληρωνεις ή όχι? Κι αν και ποσο?
nepe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδιά το πιο σημαντικό δεν ρώτησα... με το τελωνείο τι γίνεται? Πληρωνεις ή όχι? Κι αν και ποσο? Πληρώνεις πάνω από 50 συνήθως αν στο πιάσουν που συνήθως το πιάνουν.. Αλλά αν πάρεις ιδιωτικη μεταφορά δηλαδή dhl ems..αν αφήσεις free shipping όπως Singapore post HongKong post China post που έχουν τα γνωστά μαγαζιά δεν πληρώνεις τίποτα γιατί το δηλώνουν χαμηλής αξίας αντικείμενό οπότε δεν περνάει τελωνείο
chios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Από μένα αγορά από vickmall Μακριά από Pandawil merimobile κλπ Τελωνείο δεν περνάει με απλό ταχυδρομείο . Αν πάρεις lenovo , Asus , Huawei, xiaomi 99% δεν θα χρειαστεί να κάνεις χρήση της εγγύησης. Μετά από μια τέτοια αγορά θα βρίζεις για το πόσο μ.....ς ήμουν τόσα χρόνια που έδινα λεφτά για τα δήθεν επώνυμα.
george94pav Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Για το merimobile έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια και κανείς δεν είχε παράπονο ούτε εδώ ούτε στο myphone. Μπορείς να μου πεις γιατί να το αποφυγω? Επίσης και για το minideal άκουσα πολύ καλά πράγματα. Έλεγα να πάω σε oneplus one να σου πω την αλήθεια. Το είχα λιγουρευτει εδώ και καιρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα