Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νέος φοιτητής στην Πάτρα, μένω 40 λεπτά με τα πόδια από το κέντρο και βρίσκω τις συγκοινωνίες της Πάτρας τουλάχιστον άθλιες. Δε με βολεύει για το Πανεπιστήμιο, κουβαλάω ψώνια σαν τον πο@στη και έχοντας συνηθίσει το αυτοκίνητο στα πάτρια εδάφη εδώ μου κακοφαίνεται. Θέλω λοιπόν ένα αυτοκίνητο, όχι απαραίτητα μικρό και όσο πιο σύγχρονο γίνεται σε αυτά τα χρήματα ή παραπάνω αν και εφόσον συμφωνήσουμε ότι τα γραμμάτια από μάντρα δεν είναι κακή ιδέα. Δόσεις πιστωτικής και δάνεια δεν παίζουν οπότε μόνο έτσι... Μέχρι στιγμής οδηγούσα ένα mondeo 1.8 του 2003  το οποίο έχει βγει ήρωας οπότε έχω μια κάποια συμπάθεια στα fordακια. H κατανάλωση του σε ανοιχτό δρόμο ήταν ικανοποιητική για αυτοκίνητο της κατηγορίας και την αντέχω. Ποντάρω στα λίγο μεγαλύερου κυβισμού καθώς ξέρω ότι έχει πέσει η αξία τους. Λίγα τα χρήματα και καμιά ελπίδα; Αξίζει να ανέβουμε λίγο; Περιμένω τις προτάσεις σας =)

Δημοσ.

Ποντάρω στα λίγο μεγαλύερου κυβισμού καθώς ξέρω ότι έχει πέσει η αξία τους.

Νόμιζα ότι εννοούσες μεγαλύτερο από αυτό που είχες ήδη μέχρι τώρα.

Επίσης η αξία τους έχει πέσει γιατί τα τέλη είναι πανάκριβα.

Στην θέση σου εγώ θα κοιτούσα για fiesta αφού είσαι και φορντάκιας.

• Like 1
Δημοσ.

To αυτοκίνητο θα ανεβαίνει κάθε μήνα Αθήνα. Το σηματάκι και του 1,8 είναι ανεκτό. Δε με καίει τόσο να είναι αυτοκίνητο πόλης! 

Δημοσ.

οταν πεσεις σε 2-3 καλα μποτιλιαρισματα στην πατρα με οτιδηποτε πανω απο 1.3cc και την παλεψεις με την βενζινη ελα να μου το πεις  και μενα.......και τα μικρα πανε αθηνα....

• Like 1
Δημοσ.

Getz, Fiesta (το προηγούμενο), Yaris ή Corolla. Οτιδήποτε μεγαλύτερο είναι υπερβολή, εκτός αν σου περισσεύουν. Έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα με το Getz, χωρίς πρόβλημα. Έτσι κι αλλιώς, ο δρόμος από και πρός Πάτρα είναι τραγικός σε πολλά σημεία κι ούτως ή άλλως δεν μπορείς να τρέξεις.

Στη θέση σου, θα υπολόγιζα και το κόστος συντήρησης, ως φοιτητής.

• Like 1
Δημοσ.

corolla ποιας χρονιάς; Ο δρόμος είναι όντως τραγικός στο μεγαλύτερο κομμάτι του... Yaris και getz απλώς δε μου άρεσουν καθόλου εμφανισιακά. Στην οικογένεια είχαμε πάντα μεγάλα αυτοκίνητα γι αύτο και είμαι λίγο διστακτικός. Κι επειδή οδήγησα μερικές μέρες στην Πάτρα, μπορώ να πω πως η πόλη είναι αρκετά... κυκλοφορήσιμη! Δεν κολλάς. Το πάρκινγκ είναι πονεμένη ιστορία αλλά δεν με πειράζει γιατί το αφήνω στο λιμάνι και ανεβαίνω κέντρο με τα πόδια. Κυρίως για το πανεπιστήμιο και αυτά τα 6-7 χλμ ως το κέντρο το θέλω. 

Δημοσ.

Κανένα Seat Ibiza ίσως σε βόλευβε. Υπάρχουν στο car μοντέλα από 1998 μέχρι και 2006 και παίζουν γύρω στα 3-4k.Σε παρόμοιες τιμές παίζουν και VW Polo τις ίδια χρονολογίας.

Βάλε το χέρι πιο βαθειά στην τσέπη πάντως αν θες να πάρεις κάτι αξιοπρεπές και να το κρατήσεις μερικά χρόνια. Επίσης υπολόγιζε ότι μόλις πάρεις μτχ Ι.Χ. θα του κάνεις και ένα ψιλοservice, ίσως χρειαστείς τπτ λάστιχα κτλπ.

Δημοσ.

Ερώτηση για το focus. Όμορφο, πρακτικό κλπ. Βλέπω όμως στις αγγελίες ότι τα 1400 βγάζουν 80hp. Είναι όντως τόσο λίγα; Περπατάει το αυτοκίνητο με τόσο λίγους ίππους;

Δημοσ.

μια χαρα πάει, δεν ειχα για σφήνες και κοντρες λόγω σχέσης ιππων/βαρούς... για αυτοκινητο πολης μια χαρα ειναι ομως και αν δεν το πατας ειναι και οικονομικό! Ωστόσο αν ειναι να πας σε 1400 πας και σε 1600 για 25 ευρω διαφορά τελών...

Δημοσ.

Είναι πιο αργό ακόμα και απο πολλά αυτοκίνητα πολης.

Το αμάξι σέρνεται και τα νούμερα είναι εκεί για όποιον θέλει να τα δει.

Ούτε ιδιαίτερα οικονομικό είναι αφού με το βάρος πιέζεται.

Επίσης το μακρύ κιβώτιο που έχει δεν βοηθάει.

Γενικά όμως είναι μια χαρά αμάξι. Απλά δες για το 1600 ή ακόμα καλύτερα αφού θα κάνεις ταξίδια το 1800.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...