Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αγορασα σημερα το http://www.e-shop.gr/fysitiras-aporrofitiras-skil-8600aa-600watt-f0158600aa-p-TLS.090102

απο eshop και το ειχαν στο κουτι χωρις καποια ζελατινη και ετσι...
ετσι τα εχουν αυτα?? ή δεν θα πρεπε? ήταν μεσα στο κουτι του δηλαδη απλα δεν ειχε ζελατινες και λοιπα....

Δημοσ.

ισως να ετυχε ν πηρες κατι ανοιγμενο.τωρα απο την αλλη δν μπορουμε να τους κατηγορουμε ετσι.απλα το e-shop δεν εχει και την καλυτερη φημη.Εγω π.χ εχει τυχει να μ στειλουν σκληρο δισκο μεσα σε ενα σακουλακι.ποιος ξερει :/

Δημοσ.

ισως να ετυχε ν πηρες κατι ανοιγμενο.τωρα απο την αλλη δν μπορουμε να τους κατηγορουμε ετσι.απλα το e-shop δεν εχει και την καλυτερη φημη.Εγω π.χ εχει τυχει να μ στειλουν σκληρο δισκο μεσα σε ενα σακουλακι.ποιος ξερει :/

πηρα τηλ και μου ειπαν οτι λογικα ετσι θα ερχονται αυτα μεσα στο κουτι και οτι δεν πρεπει να εχουν κατι αλλο...λετε να ανυσηχω? ή ετσι ειναι? εστω καποιος που το χει αν ξερει?

Δημοσ.

Πιστευω πως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας εφοσον ΔΟΥΛΕΥΕΙ.Κρατα την αποδειξη για εγγυηση και ο χρονος θα δειξει.

Δημοσ.

Πιστευω πως δεν υπαρχει λογος ανησυχιας εφοσον ΔΟΥΛΕΥΕΙ.Κρατα την αποδειξη για εγγυηση και ο χρονος θα δειξει.

απλα ανγωθηκα γιατι εδωσα 40 ευρω δεν εδωσα 15 ευρω για να πω δεν γ.... αστο....γιαυτο. αλλα λογικα ετσι θα τα εχουν απλα στο κουτι τους.... και αφου δουλευει οκ. ισως να ειμαι λιγο υπερβολικος και γω!

Δημοσ.

Εδω μητρικες asus 100+ ευρω (μεχρι και τις καινουργιες x99 εδω διαβασει) ειναι μονο μεσα στην αντιστατικη σακουλα στο κουτι τους.Δεν τις σφραγιζουν καν.Ουτε την αντιστατικη ουτε το ιδιο το κουτι :D

Δημοσ.

Εδω μητρικες asus 100+ ευρω (μεχρι και τις καινουργιες x99 εδω διαβασει) ειναι μονο μεσα στην αντιστατικη σακουλα στο κουτι τους.Δεν τις σφραγιζουν καν.Ουτε την αντιστατικη ουτε το ιδιο το κουτι :D

αρα λογικο λες ε? να μην ανυσηχω...?

Δημοσ.

οχι να μην ανησυχεις εται μουρθε κ το μακτεκ...

αυτα ειναι εργαλεια οχι pc parts... κ γι αυτο οι συσκευασιες τους ειναι γενικα πιο χυμα

• Like 1
Δημοσ.

μονο αμα βαλεις τι μυτη σου εκει που κουμπωνεις το ακροφυσιο μυριζει σαν καινουργιο πλαστικο και οχι εντονα....και δεν θα ελεγα να μυριζει βενζινη....τι λετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...