cabdik Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 4κ δεν θα τραβαει ουτε και η HD4600...! αν θελετε Benches, o φιλος Mydestiny που απαντησε πιο πανω, και ειναι κατοχος, μπορει να κανει καποια, και να σας δωσει στοιχεια....!!! επισης ο TS, ειναι ηδη κατοχος συστηματος με HD 4600. μπορει επισης να κανει καποια τεστακια, και να μας πει πως παει σε 4Κ..!! για να μην λεμε αερολογιες...., κανενας..!!!
TheELF Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Ανέβασα βίντεο πριν με celleron να παίζει 4k βίντεο στα 24fps...όχι 4600 αλλά ούτε καν 4χχχ απλή intelHD. MPC-HC view->options->internal filters κάτω στα κουτάκια πατάμε το video decoder και επιλέγουμε quick sync ή το dxva2 (native) προβολή->επιλογές->εσωτερικά φίλτρα .... αποκωδικοποιητής βίντεο.....
TheELF Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Και λοιπόν ... όλα αυτά που είπαμε πριν... με τα ίδια λεφτά παίρνεις ποιο δυνατό επεξεργαστή που καίει τα ίδια όταν κάθεται και αντί να παίζει μόνο fullhd@33fps παίζει fullHD@60(μέχρι ~75) και ακόμα και 4κ@23.9fps
AlienTechGR Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 4κ δεν θα τραβαει ουτε και η HD4600...! αν θελετε Benches, o φιλος Mydestiny που απαντησε πιο πανω, και ειναι κατοχος, μπορει να κανει καποια, και να σας δωσει στοιχεια....!!! επισης ο TS, ειναι ηδη κατοχος συστηματος με HD 4600. μπορει επισης να κανει καποια τεστακια, και να μας πει πως παει σε 4Κ..!! για να μην λεμε αερολογιες...., κανενας..!!! Δυστυχώς ο Pentium μου δεν έχει HD4600...την απλή Intel HD έχει η οποία είναι για κλάματα.@TheELF,και καλύτερα να παίζει τα 1080p/4K ο Celeron,στα παιχνίδια είναι κάκιστος σε αντίθεση με τον Athlon ο οποίος τα πάει περίφημα με την ενσωματωμένη καρτούλα
The_Judas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Οπότε καταλήγουμε στο οτι έχει καλύτερη κάρτα γραφικών ο Athlon Am1 αλλά ως επεξεργαστική ισχύ είναι πιο δυνατός ο Celeron G. Πιο χαμηλή κατανάλωση σε full load ο Am1 στο idle αρκετά κοντά και οι δύο. Οπότε αναλόγως με τις ανάγκες του κρίνει ο καθένας.
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 @TheELF,και καλύτερα να παίζει τα 1080p/4K ο Celeron,στα παιχνίδια είναι κάκιστος σε αντίθεση με τον Athlon ο οποίος τα πάει περίφημα με την ενσωματωμένη καρτούλα http://www.techspot.com/review/806-amd-kabini-vs-intel-bay-trail-d/page5.html http://www.anandtech.com/show/7933/the-desktop-kabini-review-part-1-athlon-5350-am1/6(σε σχέση με ivy) Είσαι σίγουρος;;Κάτι ψιλά που υπάρχουν σε μετρήσεις λένε άλλη ιστορία... το ίδιο χάλια είναι και οι δύο στα γραφικά για παιχνίδια.
Millennium Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Το σύστημα επίσης θέλω να είναι mITX και η φθηνότερη μητρική mITX για 1150 κάνει ~60 ευρώ ενώ του AM1 κάνει 32 Έτσι είναι όσον αφορά τις τιμές ..είναι δυνατόν ο J1900 να είναι ανώτερος από Athlon 5350;; Ο J1900 δεν είναι δυνατότερος Δυστυχώς ο Pentium μου δεν έχει HD4600...την απλή Intel HD έχει η οποία είναι για κλάματα.@TheELF,και καλύτερα να παίζει τα 1080p/4K ο Celeron,στα παιχνίδια είναι κάκιστος σε αντίθεση με τον Athlon ο οποίος τα πάει περίφημα με την ενσωματωμένη καρτούλα Ναιπ. 2
cabdik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 παντως, μου αρεσει που ακομα και σε πλατφορμες που δεν σχεδιαστηκαν καν για τετοια χρηση, εμεις -ακομα και σε αυτες- μιλαμε για παιχνιδια και OC....!!! ειμαστε απαιχτοι.....!!! 2
The_Judas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Εγώ επειδή δεν χρειάζομαι mini atx, καταλήγω σε αυτό το σύστημα (για 2ο pc): 1) Celeron G1840 2) MSI H81M-P33 Από μνήμες τι να προτιμήσω: 4GB Crucial Ballistix Tact. CL8 1600mhz ή 4GB Kingston Hyper X CL10 1866mhz ?
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Έχει xmp η μητρική αλλά δεν είναι σίγουρο,δεν ξέρω εγώ δηλαδή, αν θα μπορέσει να της τρέξει της hyperx στα 1866 (ο celleron βλέπει μόνο μέχρι 1333 κανονικά),αν μπορέσει θα κερδίσεις λίγο σε ταχύτητα γραφικών.
The_Judas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν θα ρίξει η μητρική αυτόματα την συχνότητα στα 1333; Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να το υπερχρονίσω, αλλά πλέον οι μνήμες στα 1600-1866 είναι φθηνές. Να προτιμήσω την crucial που έχει πιο χαμηλό latency;
TheELF Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2014 Δεν θα ρίξει η μητρική αυτόματα την συχνότητα στα 1333; Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να το υπερχρονίσω, αλλά πλέον οι μνήμες στα 1600-1866 είναι φθηνές. Να προτιμήσω την crucial που έχει πιο χαμηλό latency; Ναι θα παίξουν αυτόματα στα 1333,απλά υπάρχει η περίπτωση να δουλέψουν και ποιο γρήγορα και να έχεις ένα μικρό όφελος. Το latency δεν θα κάνει καμιά διαφορά που να την καταλαβαίνεις.
AlienTechGR Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Ναι θα παίξουν αυτόματα στα 1333,απλά υπάρχει η περίπτωση να δουλέψουν και ποιο γρήγορα και να έχεις ένα μικρό όφελος. Το latency δεν θα κάνει καμιά διαφορά που να την καταλαβαίνεις. Εγώ έχω μία Kingston ValueRAM 4GB 1600Mhz αλλά στο PC της υπογραφής τρέχουν στα 1400Mhz (!).Γίνεται να τις πάω στα 1600Mhz ή και παραπάνω;;
TheELF Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Καλύτερα να ανοίξεις ένα νέο θέμα στην κατάλληλη κατηγορία,με το ανέβασμα μνήμης δεν έχω ιδιαίτερη εμπειρία για να σε βοηθήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα