Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δει πολλά αντιφατικά τεστ για τους Am1 και δεν ξέρω τι να πιστέψω!

Επειδή το 2ο pc της υπογραφής μου έχει πλέον χαλασμένη μητρική, το σκέφτομαι περισσότερο για celeron g1840.

Εχει κανείς από 1ο χέρι εμπειρία, ποιος επεξεργαστής είναι πιο δυνατός και κατά πόσο;

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η R3 του Athlon/Sempron είναι μακράν καλύτερη από την Intel HD Graphics.

1.ποιος το λέει.

2.ακόμα και να είναι καλύτερη, αυτό δεν λέει τίποτα για το πως παίζει τα hd αφού αυτό παραμένει υπόθεση της cpu,ναι μεν υποβοηθάει η vga αλλά συνεχίζει να χρειάζεται πάρα πολύ δύναμη η cpu για να δεις HD ταινία.

είναι δυνατόν ο J1900 να είναι ανώτερος από Athlon 5350;;

Είναι ~ στα ίδια σαν επεξεργαστές αλλά ο j1900 έχει intel HD που βοηθάει καλύτερα στο HD από την r3 που είναι φτιαγμένη περισσότερο για παιχνίδια,πολλά shaders δηλαδή.

Εχω δει πολλά αντιφατικά τεστ για τους Am1 και δεν ξέρω τι να πιστέψω!

Επειδή το 2ο pc της υπογραφής μου έχει πλέον χαλασμένη μητρική, το σκέφτομαι περισσότερο για celeron g1840.

Εχει κανείς από 1ο χέρι εμπειρία, ποιος επεξεργαστής είναι πιο δυνατός και κατά πόσο;

Δύσκολα να βρεις κάποιον που να τους έχει και τους δύο,εγώ πάντως έχω τον g1820 και σου τρέχω ότι benchmark θες(αν θες).

Δημοσ.

1.ποιος το λέει.

2.ακόμα και να είναι καλύτερη, αυτό δεν λέει τίποτα για το πως παίζει τα hd αφού αυτό παραμένει υπόθεση της cpu,ναι μεν υποβοηθάει η vga αλλά συνεχίζει να χρειάζεται πάρα πολύ δύναμη η cpu για να δεις HD ταινία.

Είναι ~ στα ίδια σαν επεξεργαστές αλλά ο j1900 έχει intel HD που βοηθάει καλύτερα στο HD από την r3 που είναι φτιαγμένη περισσότερο για παιχνίδια,πολλά shaders δηλαδή.

Δύσκολα να βρεις κάποιον που να τους έχει και τους δύο,εγώ πάντως έχω τον g1820 και σου τρέχω ότι benchmark θες(αν θες).

Αφού η υπόθεση HD είναι θέμα του CPU τότε πώς γίνεται ο J1900 που 'ναι κατώτερος σαν CPU από τον 5350 να τα πηγαίνει καλύτερα και με διαφορά κιόλας;; :P

Δημοσ.

Αφού η υπόθεση HD είναι θέμα του CPU τότε πώς γίνεται ο J1900 που 'ναι κατώτερος σαν CPU από τον 5350 να τα πηγαίνει καλύτερα και με διαφορά κιόλας;; :P

αν ακους (διαβαζεις) και κανα περιεργο...., τι να κανουμε? 

καρτα γραφικων που κανει για παιχνιδι και δεν μπορει να παιξει 1080Ρ................. :X  :X  :X

• Like 2
Δημοσ.

Οι επεξεργαστές της intel έχουν dxva και quicksync που είναι ειδικά κυκλώματα μόνο για την επιτάχυνση βίντεο, και για να τα παίζεις αλλά και για να κάνεις εγγραφή σε πραγματικό χρόνο,αυτά πως να το κάνουμε δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έχουν οι vga για να έχουν ταχύτητα στα παιχνίδια...είναι διαφορετικά πράγματα.

Δημοσ.

Οι επεξεργαστές της intel έχουν dxva και quicksync που είναι ειδικά κυκλώματα μόνο για την επιτάχυνση βίντεο, και για να τα παίζεις αλλά και για να κάνεις εγγραφή σε πραγματικό χρόνο,αυτά πως να το κάνουμε δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που έχουν οι vga για να έχουν ταχύτητα στα παιχνίδια...είναι διαφορετικά πράγματα.

Το οποίο το έχουν οι κάρτες γραφικών της AMD/ATI από την εποχή της RADEON HD 2600pro ..... του 2007 .....αλλά και από την εποχή του πανάρχαιου 780G CHIP με τους PHENOM X4 9550 κ.λ.π.  και έχει περάσει και στα APUs ....

Cards that supports DXVA:

ATI:

Radeon™ HD 3800 Series

Radeon™ HD 3600 Series

Radeon™ HD 3400 Series

Radeon™ HD 2600 Series

Radeon™ HD 2400 Series

Mobilityarrow-10x10.png Radeon™ HD 3600 Series

Mobility Radeon™ HD 3400 Series

Mobility Radeon™ HD 2600 Series

Mobility Radeon™ HD 2400 Series

Mobility Radeon™ HD 2300 Series

Radeon 780G integrated chipset - UVD 2 + AVP 2 (with Phenom only).

Radeon HD 4xxx HD Series - UVD 2 + AVP 2.

Α ρε intel πρωτοπορείς πάλι .... :blink: :shifty: :eek:

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα δεν είναι μόνο να το έχουν,αν το έχουν καν οι vga των athlon,το θέμα είναι πόσο καλή επιτάχυνση κάνουν.

Σίγουρα καλύτερη απ΄τις αντίστοιχες intel που μέχρι την προιγούμενη γενιά έπασχαν σε αναπαραγωγή από το γνωστό bug των 24p...+  σε χρωματική παλέτα κ.λ.π.

Βγήκε η intel να μας μιλήσει και για γραφικά ...

Ασε ρε φίλε ...

• Like 1
Δημοσ.

Ανέβασε κάνα βίντεο από 5350 να παίζει hd 1080 να δούμε πόσα fps βγάζει γιατί αυτό είναι το θέμα εδώ και όχι ποιος την έχει ποιο μεγάλη.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_athlon_5350_apu_and_am1_platform_review,11.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_athlon_5350_apu_and_am1_platform_review,16.html

Μπορείς να τρέξεις κάποια από αυτά τα benchmark? ή κάποιο άλλο άν έχεις διαθέσιμο. 

Τα συγκριτικά του guru3d είναι λίγο άκυρα... συγκρίνει athlon 5350 με i5, i7 και phenom!

Δημοσ.

Το οποίο το έχουν οι κάρτες γραφικών της AMD/ATI από την εποχή της RADEON HD 2600pro ..... του 2007 .....αλλά και από την εποχή του πανάρχαιου 780G CHIP με τους PHENOM X4 9550 κ.λ.π.  και έχει περάσει και στα APUs ....

Α ρε intel πρωτοπορείς πάλι .... :blink: :shifty: :eek:

Και UVD,VCE έχουν οι am1 Athlon.

Η R3 του Athlon/Sempron είναι μακράν καλύτερη από την Intel HD Graphics και δεν νομίζω να έχει το παραμικρό πρόβλημα σε 1080p.

Ναι και σε επιδόσεις και σε υποστήριξη.Έχω δοκιμάσει ο ίδιος και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα.

Δημοσ.

Ναι ,δεν έχουν πρόβλημα,αρκεί να μην τρέξει και τίποτα από πίσω,και πάντα μόνο μέχρι 30fps...

Άλλο 60 fps και άλλο 30fps και σε 4κ τι κάνει;;;

frybench

U4iRgmy.jpg

Δημοσ.

ρε παιδια (Μill + Adtakhs) γιατι ασχολειστε......?  

αν θελει καποιος να δει πως παιζει η ΑΜ1 πλατφορμα τα 1080Ρ και αλλα, υπαρχουν μετρησεις απο δικα μας παιδια, που ειναι κατοχοι...! 

οποιος θελει ανοιγει τα ματια του και δεν λεει αερολογιες....!!!!

Δημοσ.

Της μετρήσεις που της είδες....

Δεν βλέπω πουθενά να δείχνει τη fps βγάζει στα βίντεο,το ότι αυτός τα βλέπει να παίζουν «νεράκι» δεν μας λέει και πολλά,και για 4k το λέει και αυτός ότι ούτε λόγος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...