Tzimmys Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Το αυτό. Αν και κλίνω προς το android... Νομίζω πως η smart σε περιορίζει στα του κατασκευαστή και από όσες έχω δει, όλα πάνε εκνευριστηκά αργά. Η γνώμη σας???
rnd Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μην νομίζεις ότι τα Android TV Box πηγαίνουν σφαίρα... Ούτε καν θα σχολιάσω τα Android TV Stick, που είναι πάντα χαμηλότερων προδιαγραφών... Τα Android TV Box είναι κάτι αντίστοιχο στην χρήση με τα κινέζικα tablet. Τα φθηνά Android TV Box που κοστίζουν κάτω από 50 ευρώ, είναι αντίστοιχα με τα χαμηλών προδιαγραφών κινέζικα tablet που κοστίζουν κάτω από 100 ευρώ, και αυτά που κοστίζουν περίπου 80-100 ευρώ, είναι αντίστοιχα με τα υψηλών προδιαγραφών κινέζικα tablet που κοστίζουν περίπου 200 ευρώ, τα οποία όμως όπως είναι γνωστό έχουν και αυτά τα θεματάκια τους. Τα Android TV Box μπορεί να είναι μια χαρά συσκευές για απλή χρήση Android, αλλά για απαιτητική χρήση ή αντικατάσταση desktop έχουν κάποια θέματα ευχρηστίας, περισσότερο λόγω της φύσης του λειτουργικού συστήματος. Βέβαια, έχουν απεριόριστες δυνατότητες ρύθμισης και λειτουργίας, οπότε υπό αυτή την έννοια είναι πολύ καλύτερα από τις smart πλατφόρμες των τηλεοράσεων. Το οποιοδήποτε Android TV Box, για να γίνει αρκετά λειτουργικό θέλει αρκετό configuration, αλλιώς μπορεί είτε να έχει προβλήματα, είτε περιορισμένες δυνατότητες. Εάν είσαι έστω και λίγο gadgetάκιας, και μπορείς να ρυθμίσεις συσκευές, λειτουργικά συστήματα, και προγράμματα, τότε αγόρασε Android TV Box, αν όμως όχι, τότε καλύτερα να παραμείνεις στις smart πλατφόρμες των τηλεοράσεων. 1
Tzimmys Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αυτό που με ενδιαφέρει ως επί το πλείστον, είναι να στριμάρω ταινίες από τον υπολογιστή μου. Μέχρι τώρα είχα μόνο το pc και τα έκανα όλα από εκεί. Πλέον θα πάρω και τηλεόραση!!! Με ενδιαφέρει λοιπόν ένας καλός player που να παίζει τα πάντα και μέσω streaming...
Karapapanikos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2016 ρε παιδιά εγώ που έχω ote tv go, αν πάρω ένα android stick και κατεβάσω την εφαρμογή του οτε στην τηλεόραση θα παίζει κανονικά τα κανάλια ή θα έχω πρόβλημα ?
heavyrain Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Σε οποιαδηποτε τηλεοραση smart μπορεις να streamareis, αλλα να ξερεις οτι παιζει ρολο και το ρουτερ σου αν παιζεις αρχεια υχηλης ποιοτητας. Σαφεστατα προτιμας android box απο stick αν δεν εχεις ηδη smart tv
Tzimmys Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2016 @Karapapanikos Αν κατάλαβα καλά και θέλεις να πάρεις android stick και να παίξεις από εκεί το ote tvgo, κατά πάσα πιθανότητα δε θα γίνεται. Πρώτον, οι πιο πολλές από αυτές τις συσκευές είναι ρουταρισμένες και το ote tv go δεν παίζει. Ακόμα βέβαια και αν καταφέρεις να το κάνεις να παίξει, νομίζω πως δε σε αφήνει να εξάγεις εικόνα σε άλλη έξοδο, στην τηλεόραση ας πούμε. Γενικά, αν κατάλαβα καλά το τι θέλεις να κάνεις, δεν έχει σχέση το tv box ή η smart tv, αλλά οι πολλοί περιορισμοί του ote tv go. Από την άλλη, αν έχεις έστω και μια ελπίδα να καταφέρεις κάτι, αυτό θα είναι μέσω android box και σίγουρα όχι με smart tv. Που και για να έρθω στην αρχική ερώτηση που είχα θέσει τότε, μιας και πήρα τελικά smart tv, νομίζω πως είναι άχρηστη. Δύσχρηστο μενού, αργό σερφάρισμα, γενικά θα το δουλέψεις λίγο στην αρχή και μετά θα το ξεχάσεις....
Karapapanikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Έχω καταλήξει σε android tv box, θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο να ρωτήσω και το κατάστημα..Δεν καταλαβαίνω το λόγο όμως γιατί να μην παίζει μια εφαρμογή σε μια android συσκευή που έχει προεγκατεστημένο το playstore..Σε τελική ανάλυση και φόλα για το ote tv να φάω θα βλέπω ντοκυμαντέρ στο youtube..Όταν το εγκαταστήσω και κατεβάσω την εφαρμογή επιστρέφω για σχόλιο για να ενημερώσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα