Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Σκέφτομαι να αγορασω την τηλεοραση  lg 47lb650v και θελω να συνδεσω πανω τα ηχεια του υπολογιστη Creative T7900.Η τηλεοραση εχει output για ηχο μονο με οπτικη ινα ενω τα ηχεια μου εχουν input 3 rca,Υπαρχει κανενας τροπος?επεισης η tv εχει εξοδο ακουστικων και scart.Απο οτι ξερω scart σε 3 rca υπαρχει καλωδιο.Θα παίζει ήχο  όμως σε οτι και να βάλω?ευχαριστω.

post-220627-0-55905200-1412269150_thumb.jpg

post-220627-0-20609100-1412269158_thumb.jpg

Δημοσ.

Απο το scart θα παιζει μονο απο tv. Πχ USB και οτιδηποτε θα παιζει απο HDMI δεν θα το ακους. Γινεται απο τα ακουστικά με μετρια αποδοση στον ηχο.

Αν μπορεις να παραγγείλεις απ'εξω, υπαρχει optical to rca η toslink to analog adapters για να κανεις σωστή μετατροπη.

Δημοσ.

Την αγόρασα τελικα τν τηλεοραση.Με scart παιζει μονο τα καναλια της τηλεορασης οπως ειπε ο φιλος ποιο πανω.Με την εξοδο ακουστικων πολυ χαλια ποιοτητα.Τελικά η λύση ηταν να παρω μια καρτα ηχου 7,1 και να συνδεσω την τηλεοραση με το pc.και οτι παιζω απο ταινιες παιχνιδια και αλλα να ειναι 7,1 και η τηλεοραση μονο απο τα ηχει της τηλεορασης.ευχαριστω για τις απαντησεις.

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει παρόμοιο με το παρακάτω και έχω συνδέσει 5.1 της Logitech στην 42LB731V που έχω.Ο ήχος είναι πραγματικός DTS / 5.1.

http://www.ebay.co.uk/itm/5-1-Channel-Digital-Audio-Converter-DTS-AC-3-Stereo-Sound-Audio-Decoder-ItS7-/121424968876?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Audio_Cables_Adapters&hash=item1c457dfcac

Δημοσ.

Εγώ έχω πάρει παρόμοιο με το παρακάτω και έχω συνδέσει 5.1 της Logitech στην 42LB731V που έχω.Ο ήχος είναι πραγματικός DTS / 5.1.

http://www.ebay.co.uk/itm/5-1-Channel-Digital-Audio-Converter-DTS-AC-3-Stereo-Sound-Audio-Decoder-ItS7-/121424968876?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Audio_Cables_Adapters&hash=item1c457dfcac

αδερφε αυτο δεν συβδεεται με pc  ετσι???απευθειας τηλεοραση με 5.1??

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή βρισκομαι και εγω στην ίδια διαδικασία,εχω τα Τ7900 και θελω να τα συνδεσω με την tv αλλα και το λαπτοπ.Πως το έκανες με την καρτα ηχου απο το λαπτοπ και παίζει ο ηχος της ταινιας που βλεπεις στην tv στα ηχεια;Λειτουργουν όλα τα ηχεια;Με hdmi?Πείραξες κάτι στις επιλογες ηχου;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...