Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα  :-D

Μενω σε εστια που εχει ασυρματο ιντερνετ ( που ή σε πεταει εξω καθε 5 λεπτα ή δεν κανει συνδεση). Θέλω να βαλω ρουτερ στο δωματιο μου ωστε να μην εχω αυτο το προβλημα. Απο την εστια μου ειπανε οτι μπορω αν θελω να κανω δικη μου συνδεση αλλα χωρις γραμμη τηλεφωνου. Γίνεται? σε ποιες εταιρειες να ανατρεξω ή τι πρεπει να κανω? (Το στικακι δεν με βολευει καθολου ειδικα για gaming, οποτε μην προτεινετε κατι τετοιο  :P

Eυχαριστω.

Δημοσ.

Ιντενρετ χωρις γραμμή τλφ δεν γίνεται

δεν μπορω να κανω γενικως κατι? θα ανεχτω 4 χρονια στικακι για fb και στο τσακιρ κεφι youtube?

Δημοσ.

Φυσικά και γίνεται. Χρειάζεσαι συνδρομή internet σε εταιρεία κινητής και ασύρματο modem/router (όχι στικάκι) που διαθέτουν όλες οι εταιρείες, πχ κάτι σαν αυτό.

Καλησπερα  :-D

Μενω σε εστια που εχει ασυρματο ιντερνετ ( που ή σε πεταει εξω καθε 5 λεπτα ή δεν κανει συνδεση). Θέλω να βαλω ρουτερ στο δωματιο μου ωστε να μην εχω αυτο το προβλημα. Απο την εστια μου ειπανε οτι μπορω αν θελω να κανω δικη μου συνδεση αλλα χωρις γραμμη τηλεφωνου. Γίνεται? σε ποιες εταιρειες να ανατρεξω ή τι πρεπει να κανω? (Το στικακι δεν με βολευει καθολου ειδικα για gaming, οποτε μην προτεινετε κατι τετοιο  :P

Eυχαριστω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...