Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω cyta, εδώ και ένα χρόνο σε 8αρη προφίλ.

Τα πιάνω όλα. Θέλω να βάλω 24αρα, αλλά από τη CYTA μου λένε ότι το ρουτερ μου λέει μπορεί να πάει μέχρι 10 η γραμμή μου.

Λάθη δε μαζεύει η γραμμή μου. Αποσυνδεσεις δεν έχω... Τι μπορεί να φταίει παιδιά;; δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Τα στατιστικά της γραμμής μου είναι τα παρακάτω.

Κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη.

post-190392-0-34891800-1412267056_thumb.jpg

post-190392-0-38837700-1412267579_thumb.jpg

Δημοσ.

1. αποσταση σπιτιου - παροχου

2. καλωδια σπιτιου ( αν εχεις παλιο σπιτι εχει περιορισμενες δυνατοτητες.)

Δημοσ.

πάρτους τηλέφωνο και ζήτα να σου ρίξουν το SNR στο 6 να πάρεις και τα υπόλοιπα της γραμμής.

Υπάρχει περίπτωση να γίνει ασταθής η γραμμή όμως.

Δημοσ.

Το σπίτι είναι πολύ παλιό.... 30 ετών. Η γραμμή μέχρι το καφαο στη πολυκατοικία είναι γύρο στα 16 μέτρα. Έχω μια Μπριζα τηλεφώνου στο σπίτι, που είναι ενωμένη με κάτι ειδικές μουφες που μου έβαλαν από τη CYTA.

Ο τεχνικός τα ένωσε.

Η γραμμή μου είναι πολύ καλή νομίζω, γιατί ποτέ δε μου έκανε ντισκονεκτ, και ποτέ δε μάζεψε ούτε ένα λάθος.

Τώρα δε ξέρω για πιο λογο δε πάει παραπάνω.... Μήπως φταίει τίποτα άλλο;;

Μήπως η cyta δε θέλει να μου δώσει παραπάνω;; γιατί σε όλη τη γειτονιά μου όλοι έχουν cyta.... Και από ότι ξέρω κάνεις δε πιάνει πάνω από 13. Τι να πω

1. αποσταση σπιτιου - παροχου

2. καλωδια σπιτιου ( αν εχεις παλιο σπιτι εχει περιορισμενες δυνατοτητες.)

Αν αλλάξω τη γραμμή μέχρι το καφαο της οικοδομής, θα αλλάξει κάτι ή τζάμπα κόπος;;
Δημοσ.

το ενα δεν αναφερετε στην αποσταση σου με το καφαο

αλλα στην αποσταση σου απο το DSLAM  της περιοχης σου

ριξε μιαα και εδω να δεις τι επηρεαζει τη γραμμη  και ποσο παιζουν ρολο οι αποστασεις

http://www.pcsteps.gr/18433-ταχύτητα-adsl/#i

Δημοσ.

Με 22 attenuation είσαι περίπου στο 1,5 χλμ απο το DSLAM, θα έπρεπε να έχεις γύρω στα 12-13 (θεωρητικά είναι τα 17-18 με προϋπόθεση ότι μιλάμε για καινούριο δίκτυο χαλκού).Το πρόβλημα μπορεί να είναι στην εσωτερική σου καλωδίωση, στην εξωτερική απο καφάου μέχρι το κτήριο, στην καλωδίωση απο το DSLAM μέχρι το καφάου, μπορεί να είναι και στην πόρτα που σε  έχουν στο dslam και τέλος μπορεί να φταίει και το ρούτερ σου. Όπως καταλαβαίνεις παίζουν πολλά.

Δημοσ.

Είμαι σε κλειδωμένο προφίλ στα 8. Τώρα θα βάλω 24αρα και εκεί υπολογίζω θα πάω.... Άμα είμαι σε 24αρη προφίλ, και εγώ εκεί υπολογίζω πως θα κλειδώνω

Δημοσ.

Έκανα όλα αυτά που μου είπατε. 11 πήγε η γραμμή μου.

Με ένα ρουτερ της netgear, n1000, ο θόρυβος έπεσε στα 19 αλλά δεν ειχα διαφορά στη ταχύτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...