VampireKiSS Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2014 Συγχαρητήρια για το άρθρο, πάρα πολύ χρήσιμο. Παρήγγειλα Sandisk extreme 32gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
murphyslaw Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Ωραιο αρθρο συγχαρητηρια για την δουλεια που εκανες. Κ για να καταθεσω την εμπειρια μου απο Kingston. 2 flashακια των 8gb ειχα αγορασει απο την εν λογω εταιρια κ τα 2 μετα απο 6 μηνες περιπου τα φτηναν σιγα σιγα... Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2014 από murphyslaw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 οι τιμές από που είναι και το lexar m10 64 GB έχει 0.45E / GB ~ 30E? πείτε γιατί ψάχνω κι εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 skroutz τότε που βγήκε το review. Δε θυμάμαι ακριβώς τα μαγαζιά τώρα γιατί απλά πήρα τις χαμηλότερες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gousias Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Κάποιο που να έχει χωρητικότητα τουλάχιστον 256gb αλλά να μπορεί να χρησιμοποιείται παράλληλα σε windows & mac os x; Όσο κι αν έχω ψάξει, δεν μπορώ να βρω με βεβαιότητα πληροφορία για την συμβατότητα που προανέφερα, ενδεχομένως θα πρέπει να γίνει format στο αντίστοιχο λειτουργικό για τη χρήση μονό σε αυτό; Επίσης σχετικά με την ασφάλεια, κάποια προσφέρουν κρυπτογράφηση και κάποια password; Ή και τα δύο; Κάποια στιγμή είχα δει ένα Corsair με πλήκτρα εξωτερικά για να μπαίνει κωδικός. Υπάρχει κάτι που πρέπει να γνωρίζει όποιος ενδιαφέρεται σε μεγάλης χωρητικότητας usb flash drive; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα