Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετική δουλειά!!! Συγχαρητήρια. 

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

φίλε Διονύση δεν βλέπω τον λόγο... με τις τιμές των ssd να έχουν πέσει αρκετά....

Εννοείται πως δεν το κάνεις για αντικατάσταση SSD δεν υπάρχει σύγκριση, αλλά άν κάποιος(σαν εμενα πχ) εχει καμια 10αρια 8αρες & 16αρες κάρτες να κάθονται, γιατί να μήν τις βάλει έτσι σε χρήση? έστω και για την παπατζα βρε αδερφε!! :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ουάουου ...... μέγα συγκριτικό τεστ χωρίς Corsair Flash Survivor συσκευές ......... zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz .............

Αναφερει ξεκαθαρα ο ανθρωπος:

Στο κάλεσμα μας για τα σχετικά δείγματα τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου ανταποκρίθηκαν, οι KingstonLexar και Sandisk και μας έστειλαν αρκετά προϊόντα που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος της αγοράς.

Οποτε αφου η "Ω Μεγιστη Corsair"  δεν μπορεσε να στειλει ουτε καν ενα δειγμα, γιατι δε κανεις το καλο εσυ

να αγορασεις ενα 32αρι και ενα 64αρι απο αυτα που λες και να τα στειλεις στον crmaris για τα τεσταρει ?

Μετα βαλτα στον ... υπολογιστη σου να κανεις δουλεια, εκτος κι αν εχεις την απαιτηση ο reviewer να αγοραζει

το καθε τι που θα κανει review...

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά μακάρι να μπορούσε το site να μου παρέχει τους πόρους για να αγοράζω τα προϊόντα αλλά αυτό είναι αδύνατο. Επίσης η Corsair δεν είναι καθόλου συνεργάσιμη lately τουλάχιστον όσον αφορά την ελληνική αγορά. Από ότι φαίνεται επειδή έχουν φτιάξει καλό όνομα νομίζουν ότι μπορούν να αγνοούν πλέον reviewers και sites.

Δημοσ.

Αναφερει ξεκαθαρα ο ανθρωπος:

Οποτε αφου η "Ω Μεγιστη Corsair"  δεν μπορεσε να στειλει ουτε καν ενα δειγμα, γιατι δε κανεις το καλο εσυ

να αγορασεις ενα 32αρι και ενα 64αρι απο αυτα που λες και να τα στειλεις στον crmaris για τα τεσταρει ?

Μετα βαλτα στον ... υπολογιστη σου να κανεις δουλεια, εκτος κι αν εχεις την απαιτηση ο reviewer να αγοραζει

το καθε τι που θα κανει review...

1. Αφού μόνο 3 εταιρίες από τις τόσες που υπάρχουν αντοποκρίθηκαν, θα έπρεπε να λέγεται μικρό ή έστω μικρομεσαίο τεστ.

2. Δεν είμαι οπαδός της Corsair και καμμίας άλλης εταιρίας, δεν υπάρχει εταιρία που να κυκλοφορεί στην αγορά μόνο καλά προιόντα, πάντα υπάρχουν και πολλά σκάρτα μαζί με τα ενδιαφέροντα, μερικές εταιρίες δε κατασκευάζουν μόνο χάλια προιόντα (αυτή είναι η γνώμη μου). Στη ζωή μου έχω αγοράσει μόνο 2 προιόντα Corsair, ένα τροφοδοτικό και 3 usb stick (και τα 3 είναι της σειράς Survivor με το μεταλλικό περίβλημα, διαφορετικής χρονιάς και χωρητικότητας το κάθε ένα). Αυτά τα stick είναι τα μόνα που ικανοποιούν τις απαιτήσεις μου και τις ανάγκες μου για προστασία και αντοχή και από ότι ξέρω μόνο η Corsair κατασκευάζει και κυκλοφορεί στην Ελλάδα κάτι ανάλογο.

3. Η αποστολή σε οποιοδήποτε μέλος του insomnia ενός προιόντος από μένα θα έθετε σε κίνδυνο την ακεραιότητα της απόλυτης ανωνυμίας μου (του πιο πολύτιμου αγαθού που έχω στο internet), οπότε αυτόματα διαγράφεται οποιαδήποτε πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο.

4. Απλά έγραψα τα γούστα μου και πως αισθάνομαι, τώρα αν πρέπει κάθε στιγμή να είμαστε πολιτικά ορθοί και να κάνουμε συνέχεια χιλιάδες αναλύσεις για κάθε πράγμα και να γράφουμε με το φόβο μη θίξουμε τα γούστα κάποιου άλλου, αυτό είναι η παρακμή του internet για μένα.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο το άρθρο. Γενικά δεν με ενδιαφέρει στα flash drives οι μέγιστες ταχύτητες που δίνουν αφού τι να παεριμένω ένα λεπτό τι να περιμένω 2 λεπτά. Ωστόσο με ενδιφαφέρουν οι ταχύτητες όταν αντιγράφουν πολλά μικρά αρχεία. Έχει τύχει πολλές φορές να είχα να αντιγράψω κάτι χιλιάδες αρχείων μικρότερων του 1 Mb και να περιμένω αρκετά ώσπου να ολοκληρωθεί η αντιγραφή. Οπότε κοίταξα με ενδιαφέρον τα γραφήματα που αφορούσαν την αντιγραφή μικρών αρχείων. Κρίμα που όσα έχουν υψηλότερες επιδόσεις είναι αρκετά ακριβότερα..

Δημοσ.

Όσον αφορά στις κάρτες, σημασία έχει και ο card reader που έχουμε. Πολλά ενσωματωμένα readers σε laptops κλπ είναι USB 2.0 (εσωτερικό), που σημαίνει ότι και η πιο γρήγορη κάρτα δεν πιάνει πάνω από καμιά 20αριά μεγκαμπίτια :(

Δημοσ.

Πολυ ωραιο τεστ! 

Παιδια, με τις sdxc καρτες τι γινεται? Λειτουργουν σε κανονικους sd readers (εξωτερικους, η ενσωματωμενους σε λαπτοπ) και απο εκει αναλαμβανει το λειτουργικο αν μπορει να τις διαβασει η οχι? (Δηλαδη τα windows 7 μπορουν να διαβασουν ενω τα XP οχι?)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...