JUST-GAMER Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δηλαδη με βαση το συγκριτικο το lexmark jumpdrive p10 ειναι το καλυτερο και ποιο γρηγορ flashdrive και μετα παει το sandisk sdcz80-032g-g46 ετσι δεν ειναι? Πιστευεται οτι φτανει την ταχυτητα που δηλωνει πως εχει το lexmark jumpdrive p10 σε usb3? Μετα απο αυτο ποιο ειναι το γρηγοροτερο σε εγγραφη usb3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Philippe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Όλοι οι παραπάνω ούτε που κοιτάξατε τα γραφήματα, έ; Αλλιώς θα είχατε βρει το copy-paste λάθος σε αυτά του Crystal (με εξαίρεση το τελευταίο chart που έχει σωστά τα νούμερα). Great job, btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sitios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Πολύ καλή δουλειά για άλλη μια φορά Άρη... Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα το Sandisk Extreme κυρίως γιατί στα 4Κ ξεχωρίζει με διαφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gountisa Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Γίνεται να μας πείτε και ποια έχουν προστασία με κωδικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Colonel Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αραγε να γινεται να τρεχεις μεσω sd καποιο λειτουργικο? Αν ξερει κανεις καμια μεθοδο ας δωσει τα φωτα του... Οποιοδήποτε λειτουργικό θέλεις δεν ειναι καμια ιδιαίτερη διαδικασία... Για πιό αυτοματοποιημένη κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να σκαλίσεις κάτι χρησιμοποίησε ενα πρόγραμμα όπως το WinToFlash ------ Επίσης ειναι άδικο να συγκρίνεις το kingstone hyperx και lexar p10 με τα υπόλοιπα στικάκια γιατι έχουν SSD controller μέσα τους και γιαυτό είναι αρκετά ακριβότερα και ταχύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
crmaris Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Γίνεται να μας πείτε και ποια έχουν προστασία με κωδικό; Lexar Jumpdrive M10 Secure 64GB SanDisk Ultra Fit 32GB και Extreme 32GB περιέχουν πρόγραμμα που προστατεύει τα αρχεία που έχουν μέσα με κωδικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 καναν που καναν την διαφημιση ας δειναν κανα discount coupon code αν εχουν eshop... @cyanblue ή πας στο καταστημα και χωρις αποδειξη και λες ειναι lifetime ή το βαζεις σε εναν φακελο και τον κανεις rma(ψαξτο στο σιτε της μαρκας που πειρες) αποστολη @dionisis τι νοημα εχει αυτο που ψαχνεις?αν παρεις 2 250αριδες 70ευρω θα ναι φτηνοτερο το συνολο ακομη και για το raid που θες(αν θες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Destination_Jaz Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Γιατι, βλέπω ότι λυπούν παρα πολλές κάρτες και τα αποτελέσματα δεν ξέρω το ποσο αληθή ειναι (διότι όπου έχω ψάξει αλλιώς τα έβλεπα) εδώ ειναι μια από αυτές της σελίδες. http://sportsphotoguy.com/d7100-raw-burst-test/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZaNobey Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Χωρις να θελω να επισκιασω αυτο το thread: http://usb.userbenchmark.com/ Ειναι user based, και εχει πολλα να συγκρινεις.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru2372 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 offtopic, check these out http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0&_nkw=Micro+SD+Card+to+22pin+SATA+adapter&_sacat=0 θα δοκίμαζε κανείς? edit εχω βρει τετοιες συσκευες μεχρι και με 10 υποδοχες φίλε Διονύση δεν βλέπω τον λόγο... με τις τιμές των ssd να έχουν πέσει αρκετά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru2372 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Γιατι, βλέπω ότι λυπούν παρα πολλές κάρτες και τα αποτελέσματα δεν ξέρω το ποσο αληθή ειναι (διότι όπου έχω ψάξει αλλιώς τα έβλεπα) εδώ ειναι μια από αυτές της σελίδες. http://sportsphotoguy.com/d7100-raw-burst-test/ για το sandisk extreme σου εγγυώμαι εγώ ότι είναι αυτό που λέει μιας και το έχω... για τα άλλα ας μας πουν οι συμφορουμίτες μας όσοι έχουν κάποια από αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anax111 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. Εδώ και χρόνια φωνάζω πως οι ταχύτητες στις κάρτες μνήμης είναι κυριολεκτικά στον αέρα και οι εταιρίες γράφουν αυθαίρετα ότι γουστάρουν στην συσκευασία. Όσες φορές χρειάστηκε να αγοράσω microSD έπρεπε να ψάξω όλο το διαδίκτυο για να βγάλω άκρη και πάλι μερικές φορές δεν εύρισκα αξιόπιστα στοιχεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εχει βρει κανεις καποιο απο τα γρηγορα usb flash disk σε καλη τιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
badweed Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 πολυ καλη η παρουσιαση ,ελπιζω να βρει και συνεχιστες . ενα αλλο πραγμα που με ενδιαφερει στις καρτες μνημης , μιας και χρησιμοποιουνται ολο και συχνοτερα , ειναι η παραλληλη διεργασια, εκει δηλαδη που βαζεις ενα δευτερο αρχειο να αντιγραφεται , και αρχιζει και κολαει το συμπαν και οι καθυστερησεις αυξανουν με γεωμετρικη προοδο , ενω η αποδοση στην αναγνωση /ενγραφη διαιρειται . τα ioops ( input output operations per second ). νομιζω οτι πρεπει να θεσπιστει , σαν κοινη γνωση , καποιο κατωτερο οριο που κανει τις καρτες δυσχρηστες για παραλληλες εργασιες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μπράβο και από εμένα για το τεστ! 2 σχόλια: βάλτε πρώτα τα συγκεντρωτικά διαγράμματα και έχετε σε λινκ τις εικόνες με τις επιδόσεις ανά δίσκο ώστε να γίνει πιο ευανάγνωστο. επίσης για τη σχέση τιμής/απόδοσης θα προτιμούσα το τιμή/GB ως προς την απόδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα