Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι λόγο αυξημένων τελωνιακών και φόρων γίνεται αυτός ο πανικός με τις τιμές. έξω είναι πολύ φθηνότερα και φυσικά δεν υπάρχει καμία διαφορά.

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ αυτό που πιστεύω είναι ότι λόγο αυξημένων τελωνιακών και φόρων γίνεται αυτός ο πανικός με τις τιμές. έξω είναι πολύ φθηνότερα και φυσικά δεν υπάρχει καμία διαφορά.

MediaMarkt Γερμανίας

Τιμή Note 4: 699€

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/SAMSUNG-GALAXY-Note-4-charcoal-black,48353,464028,1480193.html?langId=-3

MediaMarkt Ελλάδας

Τιμή Note 4: 849€

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-Galaxy-Note-4-Charcoal-Black---%28SM-N910%29,99452,397537,1538687.html?langId=-18

Skroutz

628.77€

http://www.skroutz.gr/s/5288632/Samsung-Galaxy-Note-4-N910F-32GB.html

Είναι παράξενο...

Δημοσ.

Βλέπω το βίντεο του Note 4 και αναρωτιέμαι πόσο πιο δυνατοί επεξεργαστές πρέπει να κατασκευαστούν για να τρέχει ικανοποιητικά ένα τόσο άθλιο software όπως το touchwiz και οι samsung εφαρμογές!

Who cares, οτι hw και να βαλει, φτηνοτερα απο τους ανταγωνιστες τα δινει, οποτε let it be

849. 

750 εντος 2 ημερών. 

500 εντός 20 ημερών. 

350 εντός 3 μηνών. 

Οχι ευχαριστώ 

Σωστα, ποιος θα δωσει 350 να το παρει. Καλυτερα 1000 να παρεις συσκευη που θα σου σβηνει αρχεια γιατι δεν τα αγορασες απο itunes

Οχι ότι με νοιάζει ιδιαίτερα αλλά ρε παιδιά αμάν με αυτά τα megapixel,ram,cores,mhz κλπ κλπ..Δεν εχει σημασία γιατί το ios θα τρέξει γρηγορότερα απο android στα μισά specs.Benchmarks για αυτό το λόγο υπάρχουν

Που το βλεπεις αυτο? Εγω βλεπω οτι το iOS τρεχει γρηγοροτερα (στα bench παντα, τα οποια καποτε δεν μετραγαν :P) γιατι εχει τα 3πλασια specs..το android φιλε ειναι καλογραμενο λειτουργικο, και δεν εχει νοημα να κοιταμε επεξεργαστες κλπ. Παει νερο οτι και να κανεις

Πλήθος κόσμου στο λανσάρισμα του Note 4 στο Αϊντχοφεν. Το αδιαχώρητο!

Ο κοσμος που θελει Note 4 εχει και internet σπιτι, το παραγκελνει απο κει. Welcome to 21st century

Δημοσ.

Σωστα, ποιος θα δωσει 350 να το παρει. Καλυτερα 1000 να παρεις συσκευη που θα σου σβηνει αρχεια γιατι δεν τα αγορασες απο itunes

Σωστά, αυτό ειναι το point στο πόστ μου.

Οτι δεν αξίζουν τα 350 για το νοτε 4. 

Οχι οτι χανει 65% αξία σε 5 μήνες, και αυτοι που για κάποιο λόγο θα το πάρουν πρωτη βδομαδα πχ θα χάνουν κάθε μηνα 100 ευρώ. 

Και ποια συσκευη που σβηνει αρχεια κάνει 1000 ευρω? να υποθέσω το iPod του 2007 ? 

Γιατι πλέον το 6 κάνει 600, και σε εναν χρόνο απο τώρα θα το πουλάς 470. 

Δημοσ.

Σωστά, αυτό ειναι το point στο πόστ μου.

Οτι δεν αξίζουν τα 350 για το νοτε 4. 

Οχι οτι χανει 65% αξία σε 5 μήνες, και αυτοι που για κάποιο λόγο θα το πάρουν πρωτη βδομαδα πχ θα χάνουν κάθε μηνα 100 ευρώ. 

Και ποια συσκευη που σβηνει αρχεια κάνει 1000 ευρω? να υποθέσω το iPod του 2007 ? 

Γιατι πλέον το 6 κάνει 600, και σε εναν χρόνο απο τώρα θα το πουλάς 470. 

Αρα καλα κανει και χανει 65% αξια σε 5 μηνες, μιας και θα το παρουνε / παρουμε φθηνοτερα...οχι? Τωρα το πως καποιος ΧΑΝΕΙ 100 ευρω καθε μηνα, δεν το καταλαβαινω, θες να μου το εξηγησεις?

Δημοσ.

Αρα καλα κανει και χανει 65% αξια σε 5 μηνες, μιας και θα το παρουνε / παρουμε φθηνοτερα...οχι? Τωρα το πως καποιος ΧΑΝΕΙ 100 ευρω καθε μηνα, δεν το καταλαβαινω, θες να μου το εξηγησεις?

Ειναι ολα σχετικά.

Στην Apple και αγοράζεις ακριβά, και πουλάς ακριβά. Ξεκάθαρα. 

Σε καποιες Android μπορει να αγοράσεις φτηνα (θετικό) αλλα σίγουρα θα πουλήσεις πολύ φτηνότερα. (Αρνητικο) 

Πως χάνει καποιος 100 ευρώ το Μήνα ? Πολυ απλο. Εχεις μια επιδότηση και παίρνεις το Νοτε 4 859. 

Αυτη τη στιγμη σκρουτζ εχει 600 αρα πουλας 580 μεταχ. 

Σε ενα διμηνο στο σκρουτζ θα εχει πεσει κατω απο τα 500 , αρα θα πουλάς στην καλύτερη 450. 

Και στο 6μηνο θα παίζουν οπως πάντα σε ολα τα ΝΟΤΕ κάτω απο τα 400 ευρώ. 

Θα χάσεις ουσιαστικά εσυ που θα το πάρεις σε αρχική 859 , 500 ευρώ αξία μέσα σε 12 μήνες. 

Δες τι γίνεται με τα S5. Με 300 ευρώ παιρνεις σφραγισμένο. Το iPhone 5 του 2012 ακόμη δεν έχει πέσει τοσο. 

Τωρα αν αγοράζεις πάντα συσκευη στα 350 απο αρχικη 800, ειναι αλλο ζήτημα. Ειναι και η ματαιοδοξία που πρεπει να έχουμε πάντα το τελευταιο και το καλυτερο. 

Δημοσ.

Ειναι ολα σχετικά.

Στην Apple και αγοράζεις ακριβά, και πουλάς ακριβά. Ξεκάθαρα. 

Σε καποιες Android μπορει να αγοράσεις φτηνα (θετικό) αλλα σίγουρα θα πουλήσεις πολύ φτηνότερα. (Αρνητικο) 

Πως χάνει καποιος 100 ευρώ το Μήνα ? Πολυ απλο. Εχεις μια επιδότηση και παίρνεις το Νοτε 4 859. 

Αυτη τη στιγμη σκρουτζ εχει 600 αρα πουλας 580 μεταχ. 

Σε ενα διμηνο στο σκρουτζ θα εχει πεσει κατω απο τα 500 , αρα θα πουλάς στην καλύτερη 450. 

Και στο 6μηνο θα παίζουν οπως πάντα σε ολα τα ΝΟΤΕ κάτω απο τα 400 ευρώ. 

Θα χάσεις ουσιαστικά εσυ που θα το πάρεις σε αρχική 859 , 500 ευρώ αξία μέσα σε 12 μήνες. 

Δες τι γίνεται με τα S5. Με 300 ευρώ παιρνεις σφραγισμένο. Το iPhone 5 του 2012 ακόμη δεν έχει πέσει τοσο. 

Τωρα αν αγοράζεις πάντα συσκευη στα 350 απο αρχικη 800, ειναι αλλο ζήτημα. Ειναι και η ματαιοδοξία που πρεπει να έχουμε πάντα το τελευταιο και το καλυτερο. 

1) Δεν αγοραζεις συσκευη με σκοπο να πουλησεις

2) Οι τιμες των android πεφτουν σταδιακα (μηνα - μηνα), οι τιμες των iPhone πεφτουν αποτομα. Αν για παραδειγμα παρεις στο 9μηνο ενα android και ενα iphone, και μετα απο ενα 3μηνο το δωσεις, πιο πολλα θα χασεις απο το iPhone. 

Δημοσ.

1) Δεν αγοραζεις συσκευη με σκοπο να πουλησεις

2) Οι τιμες των android πεφτουν σταδιακα (μηνα - μηνα), οι τιμες των iPhone πεφτουν αποτομα. Αν για παραδειγμα παρεις στο 9μηνο ενα android και ενα iphone, και μετα απο ενα 3μηνο το δωσεις, πιο πολλα θα χασεις απο το iPhone. 

Τα παντα προσωπικα εγω τουλαχιστον που αγοράζω , τα αγοράζω με γνωμονα καποια στιγμη οτι θα το πουλήσω. Εκτος και αν δεν σε ενδιαφέρει η χασούρα. Ειναι σαν να θελεις να αγοράσεις αμάξι και να εχεις να επιλέξεις Yaris και citroen ds3. 

Συμφωνω στο 2ο, αλλα και πάλι το ποσοστο πτωσης της τιμης σε σχεση με την αρχικη ειναι πολυ μικροτερο. 

Το 5s το αγόραζες 600 τον οκτωβρη του 2014 και μέχρι αυγουστο πουλουσες 500. 

Μετά επεσε στα 450. Not too bad.

Δημοσ.

Τα παντα προσωπικα εγω τουλαχιστον που αγοράζω , τα αγοράζω με γνωμονα καποια στιγμη οτι θα το πουλήσω. Εκτος και αν δεν σε ενδιαφέρει η χασούρα. Ειναι σαν να θελεις να αγοράσεις αμάξι και να εχεις να επιλέξεις Yaris και citroen ds3. 

Συμφωνω στο 2ο, αλλα και πάλι το ποσοστο πτωσης της τιμης σε σχεση με την αρχικη ειναι πολυ μικροτερο. 

Το 5s το αγόραζες 600 τον οκτωβρη του 2014 και μέχρι αυγουστο πουλουσες 500. 

Μετά επεσε στα 450. Not too bad.

Mα κανε απλα μαθηματικα, αμα σε 3μηνο αγοραζεις 350 το Χ android, και στο χρονο ας πουμε το πουλας 150 σου λεω εγω, χανεις 200 ευρω. Στο iPhone πανω κατω τα ιδια χανεις η και περισσοτερα, χωρια που τοα γορασες και με τιμη στο Θεο ομως. Εν τελει δεν ειναι το θεμα ποσο χανεις, το θεμα ειναι οτι ειναι παραλογο μια τεχνολογικη συσκευη να κραταει σταθερη τιμη για ενα χρονο ωστε "να μη χανεις αξια μεταπωλησης". 

Δημοσ.

Ειναι σαν να θελεις να αγοράσεις αμάξι και να εχεις να επιλέξεις Yaris και citroen ds3. 

Προφανώς και θα αγοράσεις DS3.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...