Superuser Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Υπερτιμολογημένα προϊόντα.. Ήδη στο idealo.de το alpha έχει 550 Και επειδή το alpha συγκεκριμένα το έχω πιάσει στα χέρια, με τίποτα δεν αξίζει τα 700 αλλά ούτε και τα 500..
CarbonFibre Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Τιμές εντελώς άκυρες!Τουλάχιστον ξέρεις ότι σε 2-3 μήνες θα πέσουν 30-40%. Τεσπα, not interested.Touchwiz sucks!
bill1000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Σε ολες τις χωρες ακόμα κ στη Βουλγαρία τα κορυφαία κινητα τυπου iphone, note, s5 κτλ δίνονται δωρεαν με συμβολαια τυπου wind w. Εδω έχει καταντησει αηδια αυτο το πράγμα κ φταιμε εμείς που παμε κ τα παιρνουμε σε τιμες που θα γελουσε ολος ο πλανήτης. Εμπάργκο μέχρι να αλλάξει αυτη η προκλητική κατάσταση.
speedman_26 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 849 θα κοστιζει http://www.public.gr/search/public/searchResultsRefinements.jsp?trail=SRCH%253ASamsung%2BGalaxy%2BNote%2B4&pageNo=&advancedSearchForBooks=&_dyncharset=UTF-8&sortOrder=&sortMode=&parentCategoryId=cccat30008&sortProperty=&BookWriterConstraint=&addFacet=1002%253Acccat30008&BookpublisherNameConstraint=&BookTitleConstraint=&pageSize=&RootCategorySearchConstraint=&BookPriceConstraint2=&BookPriceConstraint1=
bvg Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Galaxy Alpha €699 Πλάκα κάνουνε... Όταν υπάρχουν άτομα που τα σκάνε αυτά τα λεφτά τότε καλά κανουν οι εταιρίες και τα πουλάνε υπερτιμημένα... 1
mants118 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Οπότε μάθαμε και την τιμή που θα έχει το iPhone 6+ 16GB. μα δεν είναι ο αντίπαλος το iPhone 6+ κατά τη γνώμη μου αλλά το HTC M8 με εξίσου δυνατά χαρακτηριστικά.. Οι τιμές αυτές είναι για όσους το θέλουν τώρα, αλλιώς ας περιμένουν τον Ιανουάριο να δώσουν τα μισά..
sokinfragoul Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Η τιμή του Note είναι απολύτως fair για αυτά που δίνει.ισως με 80 € λιγότερα να επιτεθοντουσαν πιο πολύ το 6αρι με το οποίο θα παίξει σώμα με σώμα.τωρα για το alpha ακλαφτο θα πάει.δεν παίζει με 7 κατοστάρικα σε 720pγια κανένα λόγο.εχει G3 και S5.αν δεν το υπερεπιδοτησουν και οι εταιρείες κινητής ακλαφτο θα πάει ξαναλεω
Chocobo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Η τιμή του Note είναι απολύτως fair για αυτά που δίνει.ισως με 80 € λιγότερα να επιτεθοντουσαν πιο πολύ το 6αρι με το οποίο θα παίξει σώμα με σώμα.τωρα για το alpha ακλαφτο θα πάει.δεν παίζει με 7 κατοστάρικα σε 720pγια κανένα λόγο.εχει G3 και S5.αν δεν το υπερεπιδοτησουν και οι εταιρείες κινητής ακλαφτο θα πάει ξαναλεω fair.....αναλογα ποιον ρωτησεις..αυτος με βασικο μισθο 1200+ θα συμφωνισει..οι αλλοι δεν νομιζω..επισης τι σημαινει για σενα fair.? τα κοστος παραγωγης να ειναι 250 ευρω παραδειγμα και να στο δινουν 850.? το iphone 5s 16GB κοστίζει στην apple 213 δολλάρια,είναι δίκαιο να το πέρνεις 500σκρουτζομάγαζο ή 739 απο πλαισιο public.? Δηλαδή πέραν ότι ο κατασκεβαστής τα οικονομάει χοντρά,τα οιονομάει και το τοπικό κατάστημα αέρα πατέρα...
blizl0x Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Πιστεύω οτι ποιος ενδιαφέρεται για μια καλή αγορά που θα του κρατήσει άνετα 2-3 χρόνια, μπορεί να περιμένει λίγο να πέσει η τιμή. Η συσκευή με μια καλή rom θα πετάει Btw o τυπάς που γράφει "άπατο" σε όλα τα post που αφορούν smartphones που είναι;Θέλω να γελάσω λίγο σήμερα γιατι δεν ειμαι και στα καλύτερα μου.
Heatspreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 fair.....αναλογα ποιον ρωτησεις..αυτος με βασικο μισθο 1200+ θα συμφωνισει..οι αλλοι δεν νομιζω..επισης τι σημαινει για σενα fair.? τα κοστος παραγωγης να ειναι 250 ευρω παραδειγμα και να στο δινουν 850.? το iphone 5s 16GB κοστίζει στην apple 213 δολλάρια,είναι δίκαιο να το πέρνεις 500σκρουτζομάγαζο ή 739 απο πλαισιο public.? Δηλαδή πέραν ότι ο κατασκεβαστής τα οικονομάει χοντρά,τα οιονομάει και το τοπικό κατάστημα αέρα πατέρα... Εγώ καταλαβαίνω ως Fair το γιατί να μην έχει 850€ το Note 4 από τη στιγμή που το iPhone 6 Plus κοστίζει σχεδόν το ίδιο. Αν σου πω ότι ξέρω ένα καλό μαγαζί που το ποτό το χρεώνει 20€ θα με πιστέψεις. Αν σου πω ότι ξέρω ένα καλό μαγαζί που το ποτό το χρεώνει 4.50€ δεν θα με πιστέψεις. Αυτού του είδος το Marketing παίζουν.
Superuser Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Σε ολες τις χωρες ακόμα κ στη Βουλγαρία τα κορυφαία κινητα τυπου iphone, note, s5 κτλ δίνονται δωρεαν με συμβολαια τυπου wind w. Εδω έχει καταντησει αηδια αυτο το πράγμα κ φταιμε εμείς που παμε κ τα παιρνουμε σε τιμες που θα γελουσε ολος ο πλανήτης. Εμπάργκο μέχρι να αλλάξει αυτη η προκλητική κατάσταση.Επειδή η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο..να σε ενημερώσω ότι τίποτα δεν είναι δωρεάν.Την συσκευή την πληρώνεις κανονικά.Οι πάροχοι δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα Το έχουμε ξανασυζητήσει εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/542524-επιδότηση-συσκευών-στην-ελλάδα-και-το-εξωτερικ/?fromsearch=1
kkapoioss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μα το θεμα εκεί ειναι. Με το θόρυβο που προσπαθούν οι εταιρείες να δημιουργήσουν με καθε νεα τους κυκλοφορία σε οδηγούν σε αγορα. Και μετά απο 3 μήνες ανακαλύπτεις ότι το νεο ειναι παλιό. Αυτό αποτελεί παραπλάνηση του καταναλωτή. Γιατι αν το note 4 πουλήσει καλα τώρα, σε τρεις μήνες θα πρέπει κάποτε να εξηγήσει η καθε εταιρεία πως πουλάει κάτι με τα ίδια περιθώρια κέρδους προς την χονδρική με μισή τιμή. Άλλο το ξεπουλάω να διώξω τα κουτιά πο την αποθήκη που με πνίγουν και άλλο μειώνω τρέλα την τιμή ενός τρέχοντος και σε παραγωγή μοντέλου. Εκεί λοιπόν εγω πιστεύω ότι πολλές εταιρείες μας δουλεύουν ψιλό γαζί και εμείς είμαστε κουτορνίθια. Φίλε hristozik όπως το πες, θόρυβος. Το θέμα είναι ότι πλέον οι περισσότεροι από μας δεν έχουν δικαιολογία , με λίγες καλές πηγές πληροφόρησης και κοινή λογική ο καθένας, σχεδόν.., μπορεί να αντιληφθεί την πολιτική των εταιριών όπως η Samsung. Και εννοείται ότι οι αγορές της εποχής μας ή γενικά, για κάποιον που εκτιμά τα χρήματά του, θα πρέπει να περιγράφονται από το "αγοράζω κάτι επειδή μου χρειάζεται" και όχι "αγοράζω κάτι επειδή βγήκε τώρα, θα κάνω εντύπωση". Οπότε η άποψή μου είναι ότι δεν φταίνε οι μεγάλες εταιρίες αλλά οι μικροί καταναλωτές.
Chocobo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Εγώ καταλαβαίνω ως Fair το γιατί να μην έχει 850€ το Note 4 από τη στιγμή που το iPhone 6 Plus κοστίζει σχεδόν το ίδιο. Αν σου πω ότι ξέρω ένα καλό μαγαζί που το ποτό το χρεώνει 20€ θα με πιστέψεις. Αν σου πω ότι ξέρω ένα καλό μαγαζί που το ποτό το χρεώνει 4.50€ δεν θα με πιστέψεις. Αυτού του είδος το Marketing παίζουν. Eπειδή δηλαδή η apple ¨κοροιδεύει¨ τον κόσμο πρέπει και οι άλλες να το κάνουν.? Εμένα δεν μου φένονται καθόλου λογικές αυτές οι τιμές,και όχι επειδή ζω στην Ελλάδα και βγάζω τον βασικό μισθό (470)...και 1200 να έβγαζα και πάλι δεν θα τα έδινα αν ήξερα πως το κόστος παραγωγής είναι 200 ευρώ πάνω κάτω..Ντροπή τους άπληστοι,ελπίζω οι κινεζικες εταιρίες να τους πατίσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα