mitsaraskillerrr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Λοιπον εχω ενα iphone 4 το οποιο λειτουργουσε κανονικα για μια περιοδο μεχρι να κανω μια βλακεια και να καταφερω να το κλειδωσω στο icloud μετα απο.λιγο καιρο καταφερα να γο ξεκλειδωσω με μια υπηρεσεια στο ιντερνετ που το μονο που θελαν ηταν το imei μου και σε 20 λεπτα μου το ξεκλειδωσαν απο τοτε μεχρι σημερα παρολο που μπορω να κατεβασω απο το istore κτλ δεν βρισκει σημα αφου βαζω την sim λεει searching.. και αμεσως no service ξερει κανεις τι παιζει;
tolis1983 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 μηοως δεν εχει imei η συσκευη;;για κοιτα λιγο στης πληροφοριες..μπορει εκει που εδωσες το imei να σου καναν καμια πατατα..
sokinfragoul Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Ρυθμισες σωστά ώρα και ημερομηνία;λογικά αφού κατεβάζεις από store είσαι σε wifi και πήρε από μόνο του ημερομηνία καμια φορά όμως δεν το κάνει και πρέπει να βάλεις σωστά την ώρα.αν δεν πειραξες το hardware η ώρα και ημερομηνία είναι σωστή μάλλον δεν το προχώρησαν από εκεί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα